Online marketing Leeuwarden

Ben je opzoek naar een bureau voor online marketing in Leeuwarden? Convident staat voor je klaar. Met onze brede kennis op het gebied van online marketing staan wij klaar voor jouw bedrijf in Leeuwarden. Klaar om te starten met een SEO of SEA campagne? Wij van Convident helpen jouw bedrijf daar graag bij!

 

Op zoek naar een online marketingbureau in de buurt van Leeuwarden? Dan staat Convident graag voor je klaar! Convident is gespecialiseerd in online marketing en helpt je graag verder met jouw online marketing benodigdheden. Wij houden ons bezig met SEA, SEO, linkbuilding en Social Media Marketing. Daarnaast kijken we ook naar het potentieel voor remarketing, Google shopping en zelfs display advertising. Aan de hand van een kennismakingsgesprek bekijken we de meest voordelige strategie voor jouw bedrijf.

SEO marketing

SEO marketing, ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd is een van de belangrijkste bouwstenen voor jouw website. Door het schrijven van kwalitatief goede artikelen en de juiste opbouw van pagina’s zorgen wij ervoor dat jouw website goed wordt opgepakt door de zoekmachines. Daarnaast denken wij mee over het verder optimaliseren van je website en kijken wij verder dan alleen content.

img-50 img-fifty

Vraag een gratis SEO consult aan.

Ben je benieuwd hoe Convident jouw bedrijf verder helpt online? Vraag een gratis SEO consult aan!

img-50 img-fifty

SEA marketing

Daarnaast is er nog Search Engine Advertising, dat bestaat uit het adverteren van bepaalde zoekwoorden in de zoekmachine. Dit is een handig middel om bezoekers naar jouw website toe te leiden, om zo de toestroom van bezoekers te verhogen. Daarbij kan je SEA ook gebruiken om vast te stellen welke zoekwoorden een hoog zoekvolume hebben in Google. Vervolgens kan je deze zoekwoorden meer verwerkt op jouw website, om zo betere resultaten te verkrijgen.

Klaar om te starten met adverteren in de zoekmachine? Neem contact op met één van onze experts, die voor jou de beste zoekwoorden kunnen documenteren in een zoekwoordonderzoek.

Linkbuilding Leeuwarden

Een belangrijke aanvulling op SEO en SEA is linkbuilding. Er is sprake van linkbuilding wanneer er naar de website van jouw bedrijf verwezen wordt door een externe website. Hoe meer verschillende website verwijzen naar jouw website, hoe hoger je scoort op Google. Linkbuilding wordt vaak verwaarloosd omdat het een lange uitvoertijd heeft. Onze linkbuilding experts bij Convident weten echter precies welke links het beste zijn voor jouw bedrijf. Aan de hand van een aantal factoren, kan er een sterk backlink profiel gecreëerd worden. Daarom wordt er ook rekening gehouden met de relevantie voor jouw linkprofiel. De experts zoeken een externe website die betrekking heeft tot jouw bedrijf of branche, hierbij wordt er gekeken naar enkele elementen zoals domein autoriteit en relevantie. Het is ook belangrijk dat zowel jij als Google dit zien als een geleidelijk proces, zodat het linkprofiel er natuurlijk uitziet. Hiervan krijg je een maandelijks rapport met analyses, plan van aanpak en backlinks. Kom meer te weten over linkbuilding!

Wil je een stijging in zoekresultaten? Kom dan gerust eens langs bij Convident en we bespreken het graag met u.

img-50 img-fifty
img-50 img-fifty

Social media marketing Leeuwarden

Inspelen op de nieuwste trends en ontwikkelingen. Het gaat makkelijk en snel via Sociale media. Daarom is social media marketing Leeuwarden een interessante oplossing. Convident helpt je graag om ervoor te zorgen dat jouw sociale media-inspanningen een toegevoegde waarde levert aan jouw omzet. Dit kan enkel nadat er een strategisch social media plan is opgesteld samen met jouw bedrijf. Dat plan houdt in dat experts bij Convident onderzoek hebben gedaan naar wat jouw bedrijf doet, wat jouw doelgroep(en) zijn en welke sociale media-platformen relevant zijn. Hierdoor kunnen er SMART-doelstellingen opgesteld worden, zodat het succes ook gemeten kan worden.

Wil je meer weten over jouw doelgroep? Dan ziet Convident je graag voor een kennismakingsgesprek die samengaat met een kopje koffie.

Advies en rapporteren

Bij Convident staat de relatie met de klanten op nummer één. Daarom houden wij goed contact met onze klanten om in te spelen op de verschillende mogelijkheden binnen de markt. Zo zorgen we ervoor dat er snel kan wordt geschakeld en de mogelijkheden optimaal worden benut. Hierbij hoort ook het rapporteren van werkzaamheden en duidelijke adviezen. Verder zorgt maandelijkse rapportering ook voor inzicht in de bezoekers, bijvoorbeeld waar deze vandaan komen, wat hun leeftijd is en op welke platformen deze zich online bewegen.

Wil je jouw doelgroep beter leren kennen en zicht hebben op jouw online werkzaamheden? Dan kan je bij Convident terecht voor een uitgebreid en maandelijks rapport en advies.

img-50 img-fifty

Onze klanten.

Wij werken onder andere samen met

Veel gestelde vragen

Hebben jullie een wachtrij voor het accepteren van nieuwe klanten? Meer lezenminder lezen

Op dit moment hebben we geen wachtrij voor het accepteren van nieuwe klanten. Echter merken we dat er veel nieuwe aanwas en interesse is voor het aangaan van een marketingtraject. Per afdeling houden we nauwlettend in de gaten of we nieuwe klanten kunnen accepteren of dat men geduld moet hebben.

Garanderen jullie bepaalde resultaten? Meer lezenminder lezen

Nee wij garanderen geen nummer 1 garanties wanneer er een SEO traject aangegaan wordt. Dit kan geen enkele partij bieden, ook omdat wij simpelweg niet weten in welke branche je bedrijf zich bevindt. Uiteraard spreken we doelstellingen af en willen we samen groeien. Nummer 1 garanties kan geen één partij bieden, mochten zij dit wel doen dan kan je je afvragen in hoeverre dit zoekwoord relevant is. Zoekwoorden zonder enige vorm van concurrentie ranken snel, echter is het de vraag of deze waardevol voor je bedrijf zijn.

Projecten / Cases

Deze projecten hebben we in samenwerking met onze opdrachtgevers recent mogen ontwikkelen

AVE Solutions

AVE Solutions
Online marketing Website
AVE Solutions

De Vries XL

De Vries XL
Online marketing Webapplicatie Webshop
De Vries XL