Webdesign Groningen

Je wilt een lokale club uit Groningen waar je terecht kan met je webdesign en eventueel online marketing vraagstukken. Een professionele website gemaakt in het WordPress CMS, 100% gebruiksvriendelijk, zoekmachine vriendelijk en toegankelijk.

 

Door de jaren heeft Convident zich ontwikkeld als een WordPress specialist van Groningen en omstreken. We doorlopen een logische route waarbij we jou als klant bij de hand nemen. We werken het concept uit naar een visueel UX design om daarna de technische realisatie in te zetten. Daarbij is het ontwikkelen van een maatwerk module of koppeling voor ons geen probleem.

 • Design & ontwikkeling
 • Één aanspreekpunt
 • Brede ervaring 
 • Mogelijkheid tot maatwerk

Bepalen van het concept

Om tot een goed webdesign in Groningen te komen starten we met het bepalen van het concept en doelen van de website. Hierin komen bijvoorbeeld de volgende vragen naar voren:

 • Welke doelgroep wil je aanspreken?
 • Welke acties moeten webbezoekers kunnen uitvoeren?
 • Welke content structuur heeft de website?
 • Hoe gaan we doelen meetbaar maken?

Bij dit gesprek sluiten vanuit Convident de projectmanager en UX designer aan. De projectmanager is tijdens de webontwikkeling jouw enige aanspreekpunt. Deze eerste stap noemen we binnen Convident Sprint 0.

img-50 img-fifty

Gebruiksvriendelijke WordPress websites met een focus op goed gevonden worden

img-50 img-fifty

Van concept naar wireframe

Het is nu duidelijk wat het doel is van de website. Met de ontwikkeling van wireframes gaan we dit doel omzetten naar een structuur die als blauwdruk geldt voor het online platform. De meest belangrijke pagina’s en daarmee route van de webbezoeker wordt volledig uitgedacht. We gaan bepalen op welke plek de acties komen die deze bezoeker kan doen en hoe we de benodigde informatie op een logische manier presenteren. Tijdens deze keuzes kijken tevens de online marketing specialisten mee om direct rekening te houden met conversie gerichtheid.

Het UX design of webdesign

Het is nu duidelijk wat de structuur moet zijn en op welke plekken de bezoeker acties moet kunnen uitvoeren. De laatste stap is het implementeren van de huisstijl en optimaliseren van de gebruikerservaring. Vanzelfsprekend werken we volledig in de bestaande website of creëren we een stijl gebaseerd op bestaande huisstijl elementen. We ontwikkelen deze verder zodat ze geoptimaliseerd worden voor online gebruik. Ook voegen we speelde of moderne elementen toe om de website meer te laten leven. Hiermee ontwikkelen we het UX design of ook wel webdesign. Dit is de laatste stap voordat de ontwikkelaars in Groningen bezig gaan met de technische realisatie. Bij Convident hebben we jarenlange ervaring in het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke en conversie gerichte websites. Daarbij vergeten we niet dat het oog ook wat wil. Door slimme toevoegingen zorgen we voor een visueel aantrekkelijke weergave volledig in lijn met de stijl van het bedrijf.

Technische realisatie in WordPress

Bij Convident ontwikkelen we al onze projecten in het gebruiksvriendelijke WordPress systeem. Hierbij maken we geen gebruik van bestaande thema of herbruiken we designs we ontwikkelen altijd maatwerk om zo de kwaliteit te kunnen garanderen. De ervaren developers van Convident kennen het WordPress systeem door en door en kunnen daarom met recht WP specialisten genoemd worden. Dit heeft als voordeel dat wanneer je op zoek bent naar een maatwerk toevoeging of koppeling dit voor ons geen probleem is. Naast het lanceren van online platformen hebben we de afgelopen jaren vele bedrijven geholpen met handige toevoegingen in hun website. Denk hierbij aan:

 • Maatwerk koppelingen met administratiesystemen
 • Administratieve tools zoals klantenregistratie
 • Configurators voor WooCommerce webshops

Toegankelijkheid & snelheid

Tijdens de ontwikkeling houden we rekening met de toegankelijkheidsnormen en snelheid van de website

Meer dan webdesign Groningen maar online succes

Convident is meer dan enkel een webdesign bureau uit Groningen. We kijken verder dan deze dienst en combineren wat er nodig is om online succesvol te zijn. Na het ontwikkelen van de online omgeving begint het namelijk pas. Door de inzet van slimme online marketing campagnes en adviezen helpen we bij het realiseren van online succes. Zelf noemen we dit online excelleren. Het voordeel van deze aanpak is dat je als bedrijf niet met meerdere partijen hoeft samen te werken. Dit zorgt voor een efficiënte manier van werken en daarmee kostenbesparingen. Bij Convident kan je dus naast webdesign Groningen terecht voor je SEO, SEA en social campagnes.

Projecten waar we trots op zijn

ProCare

Kansrijk Beroep – gemeente Groningen

Kansrijk Beroep – gemeente Groningen
Webapplicatie Website
Kansrijk Beroep – gemeente Groningen

Webdesign Groningen door Convident

Ben je op zoek naar een webdesign bureau in Groningen die samenwerken als kernwaarde heeft dan zit je bij Convident goed. We kijken graag verder dan enkel de website en maken de combinatie naar online succes.

Veelgestelde vragen over webdesign Groningen

Zijn jullie websites geoptimaliseerd voor Google? Meer lezenminder lezen

De websites of webshops ontwikkeld door Convident zijn geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines. Zo meten we deze volledig door om de conversies te kunnen meten. Wil je de volgende stap nemen dan kan je online marketing ondersteuning afnemen.

Wat is de doorlooptijd van een project? Meer lezenminder lezen

Dat is sterk afhankelijk van de grootte en complexiteit van het project. Voor een ‘normale’ website houden wij vaak rekening met 3 maanden. Dit is ongeveer gelijk verdeeld over het grafische en technische deel.

Welke ondersteuning krijg ik na oplevering? Meer lezenminder lezen

Zodra jouw nieuwe site of shop online is begint het pas echt. Natuurlijk krijg je van ons een uitgebreide training in het gebruik van het CMS. Ook daarna is onze support tijdens kantooruren geopend.

Kan ik gemakkelijk zelf aanpassingen doen in mijn website? Meer lezenminder lezen

De websites die Convident ontwikkeld worden gemaakt in het gebruiksvriendelijke WordPress systeem. Wij ontwikkelen een handige beheertool speciaal voor jouw website waardoor het aanpassen van teksten, foto’s en andere elementen erg gemakkelijk is.

Wat zijn de kosten van een website? Meer lezenminder lezen

We begrijpen goed dat dit een belangrijke vraag is. We gaan graag in gesprek om te bekijken welke wensen er zijn. Indien dit vooraf goed duidelijk te maken is kunnen we een projectprijs afspreken. Telefonisch kunnen we vaak een snelle inschatting geven of vraag een offerte aan.

Maken jullie ook webshops? Meer lezenminder lezen

Ook voor webshops ben je bij Convident aan het goede adres. Wij maken gebruik van de populaire toevoeging op WordPress die WooCommerce heet. Een van de meest gebruikte technieken voor het ontwikkelen van een webshop.

Verzorgen jullie ook de hosting? Meer lezenminder lezen

Wij verzorgen, indien gewenst, het hele traject voor de website. Denk hierbij aan hosting maar ook het onderhoud van de website na oplevering.

Kunnen jullie elke website ontwikkelen? Meer lezenminder lezen

Wij hebben door de jaren heen voor verschillende branches gewerkt en kunnen hierdoor ons gemakkelijk aanpassen. In onze cases overzicht tonen we een selectie van de websites die we de afgelopen periode gemaakt hebben. Wil je weten wat we in jouw branche gemaakt hebben, stuur ons vooral een bericht.