Online marketing Assen

Een geschikte partner voor je online marketing Assen? Convident helpt je graag om je beter vindbaar te worden!

Online marketing Assen

Doelstellingen behalen, dat is onze uitdaging

Waardevolle informatie is de basis om online goed vindbaar te zijn

Advies en rapportage

Convident maakt de perfecte online marketingstrategie voor jouw bedrijf in Assen en gaat deze ook uitvoeren. Wat nu? Convident is nog niet klaar, in plaats daarvan geven we maandelijkse rapporten en adviezen over jouw online werkzaamheden. Deze worden gebaseerd op de informatie die onze online marketeers verkregen na het registreren, meten en analyseren van jouw online werkzaamheden. Op deze manier kunnen we jouw bedrijf in Assen op de hoogte houden van alle gebeurtenissen en opportuniteiten die voorbijkomen. De sterktes, zwaktes, bedreigingen en opportuniteiten van jouw website worden dan ook vermeld in de maandelijkse rapporten. Daarnaast is dit volgens ons ook de beste manier om klantenrelaties op lange termijn te onderhouden, waar Convident veel belang aan hecht. We werpen daarom ook onder andere een blik op jouw doelgroep(en), op basis van waar ze wonen, hoe oud ze zijn en waar ze zich online begeven. De maandelijkse rapporten worden daarnaast ook weergegeven met analyses, backlinks en een plan van aanpak. Convident weet namelijk dat dit de beste manier is om de online-groei van jouw bedrijf in Assen te genereren!

Online groeien als organisatie? Met Convident en onze gepersonaliseerde online marketingstrategieën kan het!

Klantverhalen & cases.

Van midden-klein bedrijven, grote organisaties en overheidsinstellingen. Convident heeft een prachtige klanten club opgebouwd en daar zijn we zeer trots op!

 

dit is een afbeelding van convident

Ferenc Jacobs

DigitaalhuisPlus

No-nonsense webbureau, maar ook zeker sterk als online marketingbureau met aandacht voor zijn klanten. Convident heeft onze doelen meetbaar gemaakt.

dit is een afbeelding van convident

Wybe Wiekema

Best Way

Er is goed geluisterd naar onze verwachtingen en meegedacht over onze visie voor de toekomst van ons bedrijf. Het eindresultaat was boven verwachting en ook de nazorg is direct en professioneel.

 

Wij werken voor.

Convi-media.

Florian: van stagiair naar medewerker

Vanaf heden begint onze, als stagiair binnengekomen, Florian aan het tweede hoofdstuk...

Lees bericht

Je Google posities verbeteren met een content gap analyse

Content is king, daarom is het uitvoeren van een content gap analyse...

Lees bericht

Simon van der Molen maakt unieke Convident puzzel (Frans Le Roux style)

Simon van der Molen uit Groningen illustreert voor uitgevers, kranten, (zorg)organisaties en...

Lees bericht

Awards.