Online marketing Assen

Een geschikte partner voor je online marketing Assen? Convident helpt je graag om je beter vindbaar te worden!

Online marketing Assen

Doelstellingen behalen, dat is onze uitdaging

Waardevolle informatie is de basis om online goed vindbaar te zijn

Advies en rapportage

Convident maakt de perfecte online marketingstrategie voor jouw bedrijf in Assen en gaat deze ook uitvoeren. Wat nu? Convident is nog niet klaar, in plaats daarvan geven we maandelijkse rapporten en adviezen over jouw online werkzaamheden. Deze worden gebaseerd op de informatie die onze online marketeers verkregen na het registreren, meten en analyseren van jouw online werkzaamheden. Op deze manier kunnen we jouw bedrijf in Assen op de hoogte houden van alle gebeurtenissen en opportuniteiten die voorbijkomen. De sterktes, zwaktes, bedreigingen en opportuniteiten van jouw website worden dan ook vermeld in de maandelijkse rapporten. Daarnaast is dit volgens ons ook de beste manier om klantenrelaties op lange termijn te onderhouden, waar Convident veel belang aan hecht. We werpen daarom ook onder andere een blik op jouw doelgroep(en), op basis van waar ze wonen, hoe oud ze zijn en waar ze zich online begeven. De maandelijkse rapporten worden daarnaast ook weergegeven met analyses, backlinks en een plan van aanpak. Convident weet namelijk dat dit de beste manier is om de online-groei van jouw bedrijf in Assen te genereren!

Online groeien als organisatie? Met Convident en onze gepersonaliseerde online marketingstrategieën kan het!

Klantverhalen & cases.

Van midden-klein bedrijven, grote organisaties en overheidsinstellingen. Convident heeft een prachtige klanten club opgebouwd en daar zijn we zeer trots op!

 

dit is een afbeelding van convident

Josien Hof

Werk in Zicht - Gemeente Groningen

Vriendelijke mensen, korte lijnen en de snelheid waarmee je geholpen wordt bij Convident spreekt me erg aan. Maar bovenal ben ik al jaren erg tevreden over het resultaat van onze gemeentelijke websites.

dit is een afbeelding van convident

Sipke Pellikaan

Landbouwmechanisatie Den Andel

Convident gaat verder. Het proces om te komen tot een (nieuwe) webshop is indrukwekkend. Het is niet alleen techniek en design, je wordt ook gedwongen na te denken welke doelgroepen je wilt bereiken, welk verhaal je wilt vertellen en tot welk resultaat de website moet leiden.

Het Convident team heeft op alle onderdelen expertise in huis zodat ze ons volledig konden ondersteunen in dit proces.

 

Wij werken voor.

Convi-media.

Culturele diversiteit: een meerwaarde voor de organisatie

Culturele diversiteit is een belangrijk onderdeel in het bedrijfsleven. Uit onderzoek is...

Lees bericht

Google Partners, hoe zit dat nou eigenlijk?

In Nederland zijn er tegenwoordig veel bureaus die online marketing als dienst...

Lees bericht

Medewerkers engagement

Medewerkers engagement, een HR-trend die je op dit moment overal ziet terugkomen....

Lees bericht

Awards.

© 2014 - 2022 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 227 beoordelingen. Partnerships Ons werkgebied Privacyverklaring Algemene voorwaarden