Online marketing Assen

Een geschikte partner voor je online marketing Assen? Convident helpt je graag om je beter vindbaar te worden!

Online marketing Assen

Doelstellingen behalen, dat is onze uitdaging

Waardevolle informatie is de basis om online goed vindbaar te zijn

Advies en rapportage

Convident maakt de perfecte online marketingstrategie voor jouw bedrijf in Assen en gaat deze ook uitvoeren. Wat nu? Convident is nog niet klaar, in plaats daarvan geven we maandelijkse rapporten en adviezen over jouw online werkzaamheden. Deze worden gebaseerd op de informatie die onze online marketeers verkregen na het registreren, meten en analyseren van jouw online werkzaamheden. Op deze manier kunnen we jouw bedrijf in Assen op de hoogte houden van alle gebeurtenissen en opportuniteiten die voorbijkomen. De sterktes, zwaktes, bedreigingen en opportuniteiten van jouw website worden dan ook vermeld in de maandelijkse rapporten. Daarnaast is dit volgens ons ook de beste manier om klantenrelaties op lange termijn te onderhouden, waar Convident veel belang aan hecht. We werpen daarom ook onder andere een blik op jouw doelgroep(en), op basis van waar ze wonen, hoe oud ze zijn en waar ze zich online begeven. De maandelijkse rapporten worden daarnaast ook weergegeven met analyses, backlinks en een plan van aanpak. Convident weet namelijk dat dit de beste manier is om de online-groei van jouw bedrijf in Assen te genereren!

Online groeien als organisatie? Met Convident en onze gepersonaliseerde online marketingstrategieën kan het!

Klantverhalen & cases.

Van midden-klein bedrijven, grote organisaties en overheidsinstellingen. Convident heeft een prachtige klanten club opgebouwd en daar zijn we zeer trots op!

 

dit is een afbeelding van convident

Ferenc Jacobs

DigitaalhuisPlus

No-nonsense webbureau, maar ook zeker sterk als online marketingbureau met aandacht voor zijn klanten. Convident heeft onze doelen meetbaar gemaakt.

dit is een afbeelding van convident

Rein Schaap

Code050

Snelle communicatie en snelle oplevering. Professioneel en gepassioneerd personeel. Verzorgen het hele design en development proces. Maar daarnaast ook een aanrader voor de webhosting, het onderhoud en de online vindbaarheid van WordPress websites en webshops.

 

Wij werken voor.

Convi-media.

Google Analytics verboden in Italië

Schreeuw het van de daken, Google Analytics is verboden in Italië! De...

Lees bericht

Het effect van online reviews

Het internet staat vol met websites die producten of diensten verkopen. De...

Lees bericht

Het EAT principe uitgelegd

Het EAT principe staat voor Expertise, Authority en Trustworthiness. Het zijn belangrijke...

Lees bericht

Awards.

© 2014 - 2022 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 227 beoordelingen. Partnerships Ons werkgebied Privacyverklaring Algemene voorwaarden