Online marketing Assen

Een geschikte partner voor je online marketing Assen? Convident helpt je graag om je beter vindbaar te worden!

Online marketing Assen

Doelstellingen behalen, dat is onze uitdaging

Waardevolle informatie is de basis om online goed vindbaar te zijn

Advies en rapportage

Convident maakt de perfecte online marketingstrategie voor jouw bedrijf in Assen en gaat deze ook uitvoeren. Wat nu? Convident is nog niet klaar, in plaats daarvan geven we maandelijkse rapporten en adviezen over jouw online werkzaamheden. Deze worden gebaseerd op de informatie die onze online marketeers verkregen na het registreren, meten en analyseren van jouw online werkzaamheden. Op deze manier kunnen we jouw bedrijf in Assen op de hoogte houden van alle gebeurtenissen en opportuniteiten die voorbijkomen. De sterktes, zwaktes, bedreigingen en opportuniteiten van jouw website worden dan ook vermeld in de maandelijkse rapporten. Daarnaast is dit volgens ons ook de beste manier om klantenrelaties op lange termijn te onderhouden, waar Convident veel belang aan hecht. We werpen daarom ook onder andere een blik op jouw doelgroep(en), op basis van waar ze wonen, hoe oud ze zijn en waar ze zich online begeven. De maandelijkse rapporten worden daarnaast ook weergegeven met analyses, backlinks en een plan van aanpak. Convident weet namelijk dat dit de beste manier is om de online-groei van jouw bedrijf in Assen te genereren!

Online groeien als organisatie? Met Convident en onze gepersonaliseerde online marketingstrategieën kan het!

Klantverhalen & cases.

Van midden-klein bedrijven, grote organisaties en overheidsinstellingen. Convident heeft een prachtige klanten club opgebouwd en daar zijn we zeer trots op!

 

dit is een afbeelding van convident

Alexander Otto

Tup.Works

Inmiddels werk ik alweer meerdere jaren samen met Convident. Destijds ben ik bij Convident uitgekomen omdat ik beter vindbaar wilde worden met mijn voormalige onderneming nl. Al snel wisten zij middels SEO mooieGoogle posities te bemachtigen. Vervolgens ben ik gestart met tup.works, hiervoor hebben zij ook de website ontworpen en gebouwd. Ook hier doet Convident onder andere SEO, SEA én binnenkort Social Media marketing voor. De resultaten spreken voor zich ;).

dit is een afbeelding van convident

Gerard Duursma

Humaniz

Convident gaf ons vanaf het begin al een goed gevoel. Wij waren op zoek naar een partij die zich niet alleen bezig houdt met het bouwen van een website, maar kijkt naar het geheel. In het begin is er vanuit Convident veelvuldig tijd gemaakt om met ons in gesprek te gaan om zo te achterhalen wat wij nu willen bereiken met de nieuwe website en hoe dit het beste vorm gegeven kan worden. Er wordt goed gehoor gegeven aan de klant, maar wanneer zij uit kennis en ervaring weten dat iets doeltreffender kan, wordt dit snel, volledig en begrijpelijk uitgelegd en vervolgens direct geïmplementeerd.
Ook na livegang van de website is het prettig om samen te werken met Convident. Sterker nog, we hebben een aantal mooie samenwerkingen lopen. De support afdeling is goed bereikbaar en helpt je altijd snel op weg.

 

Wij werken voor.

Convi-media.

Het is Cyber Monday

Het kerstseizoen ligt weer voor ons. Met veel kortingen en acties proberen...

Lees bericht

Convident wint FD Gazellen Award 2022

Convident is één van de snelst groeiende bedrijven van Noord-Nederland en wint...

Lees bericht

5 handige WordPress plugins

WordPress kent oneindig mogelijkheden, van thema’s en stijlen tot layouts en plugins....

Lees bericht

Awards.