Online marketing Assen

Een geschikte partner voor je online marketing in Assen? Convident helpt je graag om je beter vindbaar te worden! Door een passende online strategie zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf online beter gevonden wordt door jouw potentiele klanten.

 

Ben je op zoek naar een online marketingbureau in Assen? Bij Convident zijn we er om je te ondersteunen bij je online marketingstrategie! We hebben uitgebreide ervaring in online marketing en we passen graag onze expertise toe op de website van jouw bedrijf. Onze diensten omvatten onder andere het bouwen van websites en webshops, SEO- en SEA-campagnes, linkbuilding en social media marketing. Om de meest effectieve online marketingstrategie voor jouw bedrijf te vinden, is een kennismakingsgesprek de eerste stap. Tijdens dit gesprek kunnen we al jouw vragen beantwoorden en meer over jou en je bedrijf te weten komen. Samen zullen we de beste strategie ontwikkelen om jouw bedrijf in Assen online te laten groeien en je website een boost te geven.

SEO marketing Assen

Een goede vindbaarheid in zoekmachines is essentieel. Beginnen met SEO (Search Engine Optimization) is een belangrijke stap in de juiste richting. Wij kunnen je hierbij ondersteunen. Hoe hoger je in de zoekresultaten verschijnt, hoe groter de kans is dat je klanten aantrekt. Wij stellen aan de hand van een grondig zoekwoordenonderzoek een strategisch plan voor je op. Samen zullen we dit plan bespreken om ervoor te zorgen dat je online doelstellingen hierop worden afgestemd.

img-50 img-fifty

Vraag een gratis SEO consult aan

Ben je geïnteresseerd in het verkrijgen van inzicht in de online prestaties van jouw bedrijf? We nodigen je graag uit om een gratis SEO-consult bij ons aan te vragen. Tijdens dit consult zullen onze experts je adviseren en waardevolle inzichten bieden over de huidige status van jouw online aanwezigheid.

img-50 img-fifty

Adverteren in de zoekmachine

Naast zoekmachine optimalisatie (SEO) bieden we bij Convident ook Search Engine Advertising (SEA) aan. Met SEA kun je jouw website adverteren in zoekmachines. Door gebruik te maken van de zoekwoorden uit het zoekwoordenonderzoek, worden relevante advertenties gecreëerd die verschijnen wanneer gebruikers naar gerelateerde zoektermen zoeken. Dit stelt je in staat om direct zichtbaar te zijn voor potentiële klanten en meer verkeer naar je website te genereren.

Bij Convident integreren we SEA naadloos in jouw perfecte online marketingstrategie. We zorgen ervoor dat jouw website niet alleen organisch hoger rankt in de zoekresultaten, maar ook dat je via betaalde advertenties extra exposure krijgt. Door zowel SEO als SEA effectief te gebruiken, vergroot je de online zichtbaarheid van jouw bedrijf in Assen en bereik je een breder publiek.

Linkbuilding Assen

Linkbuilding, een onderdeel van Search Engine Optimization (SEO) of zoekmachine optimalisatie, speelt een cruciale rol bij het versterken van de online aanwezigheid van jouw bedrijf in Assen. Het omvat het verkrijgen van hyperlinks van andere relevante websites die naar jouw website verwijzen. Dit proces wordt geleidelijk opgebouwd, zodat het natuurlijk overkomt voor zoekmachines. Bij linkbuilding wordt rekening gehouden met verschillende factoren, zoals relevantie en domeinautoriteit.

Door linkbuilding toe te passen in Assen zal de website van jouw bedrijf gestaag groeien in zoekmachines zoals Google. Dit resulteert in een toename van het aantal bezoekers en zoekvolume. Linkbuilding in Assen is een effectieve manier om meer potentiële klanten aan te trekken. Onze linkbuilding experts gaan op zoek naar relevante websites die passen bij jouw bedrijf en sector in Assen. Tijdens het kennismakingsgesprek delen we graag al onze bevindingen en inzichten met jouw bedrijf in Assen. Bovendien worden alle analyses, backlinks en het plan van aanpak vermeld in onze maandelijkse rapporten.

img-50 img-fifty
img-50 img-fifty

Social media marketing Assen

Er zijn diverse trends in de wereld van online marketing die zeer aantrekkelijk kunnen zijn voor jouw bedrijf in Assen. Een van deze trends is social media marketing, een steeds populairdere tool binnen de online marketing. Sociale media platformen bieden talloze mogelijkheden om ervoor te zorgen dat jouw content wordt gezien door duizenden bezoekers. Waar wacht je nog op?

Convident staat klaar om jou te ondersteunen bij het opstellen van een effectief social media marketing plan voor jouw bedrijf in Assen. Onze online marketeers gaan direct aan de slag met het identificeren van de meest relevante sociale media platformen die jouw doelgroep(en) het meest gebruikt. Op basis hiervan kunnen we bepalen welke platformen het meest interessant zijn om op in te zetten en hoe de sociale media campagnes en advertenties eruit moeten zien. Samen stellen we vervolgens een social media marketing plan op met concrete en meetbare doelstellingen (SMART-doelstellingen). Deze doelstellingen vormen de rode draad voor onze online marketeers bij het meten, monitoren en analyseren van de online activiteiten van jouw bedrijf. Op die manier kunnen we tijdig de nodige aanpassingen identificeren en uitvoeren.

Advies en rapportage

Bij Convident zorgen we niet alleen voor de ontwikkeling van de perfecte online marketingstrategie voor jouw bedrijf in Assen, maar we blijven ook betrokken bij de uitvoering ervan. Maar wat gebeurt er daarna? Het werk van Convident stopt hier niet. In plaats daarvan bieden we maandelijkse rapporten en advies over jouw online activiteiten. Deze rapporten zijn gebaseerd op informatie die onze online marketeers hebben verzameld door het registreren, meten en analyseren van jouw online werkzaamheden. Op deze manier houden we jouw bedrijf in Assen op de hoogte van alle gebeurtenissen en kansen die zich voordoen.

In de maandelijkse rapporten vermelden we de sterke punten, zwakke punten, bedreigingen en kansen van jouw website. We hechten veel belang aan het onderhouden van langetermijnklantrelaties, en daarom werpen we onder andere een blik op jouw doelgroep(en): waar ze wonen, hoe oud ze zijn en waar ze zich online bevinden. De rapporten bevatten ook analyses, informatie over backlinks en een plan van aanpak. Convident begrijpt namelijk dat dit de beste manier is om de online groei van jouw bedrijf in Assen te stimuleren!

img-50 img-fifty

Onze klanten.

Wij werken onder andere samen met:

Veel gestelde vragen

Hebben jullie een wachtrij voor het accepteren van nieuwe klanten? Meer lezenminder lezen

Op dit moment hebben we geen wachtrij voor het accepteren van nieuwe klanten. Echter merken we dat er veel nieuwe aanwas en interesse is voor het aangaan van een marketingtraject. Per afdeling houden we nauwlettend in de gaten of we nieuwe klanten kunnen accepteren of dat men geduld moet hebben.

Garanderen jullie bepaalde resultaten? Meer lezenminder lezen

Nee wij garanderen geen nummer 1 garanties wanneer er een SEO traject aangegaan wordt. Dit kan geen enkele partij bieden, ook omdat wij simpelweg niet weten in welke branche je bedrijf zich bevindt. Uiteraard spreken we doelstellingen af en willen we samen groeien. Nummer 1 garanties kan geen één partij bieden, mochten zij dit wel doen dan kan je je afvragen in hoeverre dit zoekwoord relevant is. Zoekwoorden zonder enige vorm van concurrentie ranken snel, echter is het de vraag of deze waardevol voor je bedrijf zijn.

Projecten / Cases

Deze projecten hebben we in samenwerking met onze opdrachtgevers recent mogen ontwikkelen

AVE Solutions

AVE Solutions
Online marketing Website
AVE Solutions

De Vries XL

De Vries XL
Online marketing Webapplicatie Webshop
De Vries XL