Convident is trotse sponsor van VV Potetos

De afgelopen tijd is er veel gebeurd bij VV Potetos! Een aantal zaken waarin Convident een rol speelt zijn: Convident is sinds een maand officiële sponsor van VV Potetos. Daarnaast is in samenwerking met het Toekomst Team en een aantal vrijwilligers, waaronder Rutger van de Griendt van Convident, een nieuwe website ontwikkeld.

Website VV Potetos 

Vanmorgen is de nieuwe website van Potetos online gegaan. Deze website is ontwikkeld in samenwerking met het Toekomst Team en een aantal vrijwilligers. De website is zo ontwikkeld dat de uitstraling helemaal bij de sfeer van de club past. Daarnaast heeft de website een mooie update gekregen, waardoor iedereen nog beter geïnformeerd kan worden. In de loop van het seizoen zal de website verder aangevuld worden met o.a. ledeninformatie, zoals foto’s en contactgegevens. Daarnaast zal de nieuwspagina in de komende maanden aangevuld worden met vaste rubrieken, die ook verspreid zullen worden op de sociale media kanalen en een maandelijkse nieuwsbrief. Blijf de website en de sociale media kanalen van Potetos in de gaten houden voor updates!

Ontwikkelaars van de website van Potetos

Het groepje vrijwilligers dat zich heeft ingezet voor het ontwikkelen van de website bestaat uit Patrick Kampherbeek (lid toekomstteam en oud lid van de club), Rutger van de Griendt (directeur operationele zaken Convident) en vrijwilligster Annelies Meester. Hieronder worden ze kort voorgesteld:

Patrick Kampherbeek: Patrick, oud speler uit het eerste, is oprichter en eigenaar van De Verenigbare Club. Dit is een organisatie die vrijwilligers aan sportverenigingen koppelt. Ook begeleiden zij clubs bij problemen binnen het bestuur of de vereniging. Lees onder het kopje ‘Vrijwilliger bij Potetos’ meer hierover.

Rutger van de Griendt: Rutger is mede-eigenaar van Convident.

Annelies Meester: Annelies is vrijwilliger die gespecialiseerd is in het online contact tussen een organisatie en haar doelgroep. Dit doet zij door middel van het ontwikkelen en bijhouden van online marketingstrategieën, sociale media kanalen, nieuwsbrieven en websites.

Vrijwilliger bij Potetos

VV Potetos draait op vrijwilligers en hoe meer vrijwilligers er zijn, hoe makkelijker het is. De Verenigbare Club zorgt er ook bij Potetos voor dat vrijwilligers aan de voetbalclub gekoppeld worden. Dit project zorgt ervoor dat de voetbalclub als sociale ontmoetingsplek in de wijk wordt gezien, waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt mee kunnen doen en dus aan de slag kunnen als vrijwilliger of met een participatiebaan bij een sportvereniging. Op deze manier kunnen ook sociale contacten opgedaan worden. VV Potetos, De Verenigbare Club en natuurlijk Convident hopen dan ook dat meer vrijwilligers zich zullen aanbieden, zodat ook zij deel uit kunnen maken van de club.

Maatschappelijk betrokken

Convident gaat een stap verder dan alleen de online dienstverlening. Zo draagt Convident een steentje bij aan diverse maatschappelijke projecten (MVO). Daarnaast is Convident een erkend leerbedrijf, waarbij samengewerkt wordt met maatschappelijke partners, opleidingen en instanties. Allemaal kenmerken waardoor Convident meer is dan alleen een online bureau.