Website laten maken Groningen

Wil jij een website laten maken Groningen? Convident maakt websites in het bekende WordPress CMS.

Leer ons kennen

Ben jij op zoek naar een betrouwbare partner om een website te laten maken in Groningen? Convident maakt jouw website of webshop. Samen met een team van specialisten maken wij jouw website veilig, betrouwbaar en professioneel. Convident maakt websites met een responsive design, zodat de website op elke device goed te gebruiken is. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat websites goed vindbaar zijn. Dit doen wij door middel van SEO. Convident kan jouw website ook promoten, onderhouden en hosten. Lees en kijk verder op onze website voor al onze mogelijkheden.

Maak een afspraak

Waarmee kunnen we jou van dienst zijn?

Website

Doelgericht / WordPress

Op een persoonlijke en gebruiksvriendelijke manier bouwen wij jouw website op maat. Deze sluit volledig aan bij je identiteit, huisstijl en (online) strategie.

Webshop

Woocommerce / Magento

Op zoek naar een webbureau dat voor jouw organisatie een resultaatgerichte webshop ontwikkelt? Kies voor de mogelijkheden van WordPress & WooCommerce.

App

Hybrid apps / Webapps

Een idee om een app te laten ontwikkelen? Zoek niet verder en kies voor appdevelopment bij Convident. Wij hebben we ervaring met Android, Windows en iOS apps.

Strategie

Advies / Plan

Convident is meer dan een online bureau. Wij hebben vele partijen mogen adviseren in hun aanpak, visie en strategie. Bepaal samen met ons je strategie.

Hosting

SSD servers / Premium

Ben je op zoek naar hosting voor jouw website, webshop of app? Convident biedt het. Wij hebben onze eigen server om jouw platform veilig en snel te hosten.

Onderhoud

Backups / Updates

Het onderhouden van jouw platform is het up-to-date houden van techniek, het voorblijven op je concurrenten maar bovenal op gebied van beveiliging optimaal voor de dag komen.

SEO

Optimalisatie / Vindbaar

Op zoek naar een online marketing bureau dat ervoor zorgt dat de website van jouw bedrijf beter en vaker gevonden wordt? Convident is de partij die je hierbij kan helpen.

SEA

Zoekvraag / Advertenties

SEA richt zich op het beantwoorden van de zoekvraag door middel van advertenties in Google & Bing. Meer traffic door clicks op jouw advertentie, hier start je SEA campagne.

Marketing

Het is belangrijk dat jouw website goed gevonden wordt in de Google-zoekresulaten. Wij van Convident helpen jou dan ook graag goed vindbaar te zijn voor jouw potentiële klanten. Dit doen wij door middel van SEO, SEA en linkbuilding. Naast onze zoekmachine kennis kunnen wij jouw website, webshop en app maken. Daarnaast bieden wij ook andere services aan, zoals hosting, onderhoud en online marketing. Ook kunnen wij 360-graden businessviews maken voor jouw organisatie. Wil je meer weten over alle mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Wij zorgen voor alle online marketing aspecten van jouw website!

Onze grafische vormgevers en webontwikkelaars staan voor je klaar!

Gespecialiseerde medewerkers

Met Convident weet jij zeker dat je samenwerkt met een gespecialiseerd internetbureau. Dit is zo ingericht, dat de medewerkers zich zo veel mogelijk kunnen richten op hun eigen expertise. Samen met jou bekijken we met welke oplossingen wij jouw bedrijf het beste kunnen helpen, totdat wij overgaan op de realisatie daarvan. Benieuwd naar alle mogelijkheden die Convident biedt? Neem contact met ons op!

Jouw teamgenoten.

 • Rutger van de Griendt
  Directeur operationele zaken
 • Rick Dreise
  Directeur algemene zaken
 • Lisa Busscher
  Accountmanager
 • Rowan van Wijk
  Online marketeer
 • Jacco Appeldoorn
  Designer & webdeveloper / projectmanager
 • Cas Klamer
  Allround support / back-end developer
 • Kris Procee
  Full-stack developer
Bekijk ons team
 • Website laten maken Groningen


  Leer Convident beter kennen.

  Sinds 2013 werken wij elke dag met veel passie om onze ondernemers te helpen met een kwalitatief hoogstaande website. Met een gespecialiseerd team met verschillende expertises, maken wij de website persoonlijk, klantvriendelijk en optimaal vindbaar.

  Onze bedrijfsnaam Convident is afkomstig van het Engelse Confident (vertrouwen, staat voor zeker). Op Convident kan je bedrijf bouwen en vertrouwen. Onze werkwijze en beleving van merkidentiteit zul je al ervaren bij het eerste contactmoment. Hier zijn wij trots op!

  Meer weten?

  Convident in de maatschappij

  Als organisatie gaan wij een stap verder dan alleen onze online dienstverlening. Zo draagt internetbureau Convident haar steentje bij.

  Bekijk maatschappelijk

  Convident staat voor duurzaam

  We willen anderen laten zien dat een duurzame winst voor het grijpen ligt. Ook in onze branche kunnen we het verschil maken.

  Bekijk duurzaamheid

Waardevolle woorden.

 • Door Convident wordt je website dividend.
  Wietske Kerkstra en Marleen Tolsma
 • Hele fijne samenwerking met deze creatieve web bouwers die een stapje, of twee, extra hebben gezet om voor ons een mooie en passende website te bouwen.
  Ferrick van Dongen
 • Convident heb ik leren kennen als betrokken en betrouwbare internetpartner. Met hun korte communicatielijnen was mijn website binnen no time van grafisch design omgezet naar een complete website!
  Maurice Hofstede
 • Zeer flexibel en meedenkend team dat voor ons een op maat gemaakte webshop heeft gemaakt. Erg tevreden over de communicatie en levertijd.
  Jose de Vries

Laatste nieuws.

Convident realiseert nieuwe website Corlido Group

Jacco Appeldoorn (Convident) en Talisa Rijfkogel-Koopman bij Corlido Group in Emmen Convident heeft een nieuwe website ontwikkelt voor Corlido Group. Corlido Group helpt organisaties om het maximale uit hun inkoopproces te…

Succesvolle call to actions

Met je website wil je natuurlijk je doel bereiken, zoals het verkopen van je product/dienst of klanten interesseren hiervoor. Maar ook reacties op artikelen of meer volgers op social media…

Meer nieuws

Klanten.

Responsive Menu Pro Image Responsive Menu Clicked Image