Website lease

Snel een geoptimaliseerde goedkope website of webshop laten maken en direct online excelleren door het Accelerate website lease pakket. Geen eenmalige (opstart)kosten maar meteen van start. Voor jouw onderneming selecteren we het juiste website of webshop sjabloon en passen we jouw huisstijl hier op toe. Door onze jarenlange ervaring in webbouw en online marketeers is jouw website direct geoptimaliseerd voor online vindbaarheid.

 

Met het Accelerate pakket van Convident staat je nieuwe website of webshop snel live zonder lange ontwerp- en bouwtrajecten en kun je direct van start. Jij hebt na de kick-off al snel een zoekmachinevriendelijke website of webshop in de lucht.

 • Supersnel online
 • Geen eenmalige kosten
 • Vast maandbedrag
 • Conversie geoptimaliseerd
 • 10+ jaar web ontwikkeling en online marketing ervaring

Wat is het Accelerate pakket?

Het Accelerate pakket combineert uitstraling, conversie optimalisatie, veiligheid en ondersteuning in één website of webshop samen. Het uitstraling van de website wordt gemaakt in jouw huisstijl waardoor bezoekers een warm welkom ontvangen en kennis maken met jouw bedrijf. Met het SSL certificaat, die standaard inbegrepen zit bij het Accelerate pakket, heeft de website een beveiligde verbinding die vertrouwen naar bezoekers uitstraalt.

De Accelerate website en webshop sjablonen zijn ontwikkeld door ervaren webbouwers en online marketing specialisten. Hierdoor bevat jouw nieuwe website direct conversie geoptimaliseerde leadformulieren en technieken. Met slimme online marketingtools is de website zoekmachine vriendelijk gebouwd op het populaire WordPress CMS.

Binnen enkele dagen geniet je van een snelle website op onze premium hosting in Nederland. Bij oplevering van jouw Accelerate website krijg je training van onze webbouwers in de techniek achter de website, zodat je zelf aanpassingen kunt maken en niet afhankelijk bent van de experts van Convident. Daarnaast ontvang je spam controles en maandelijks onderhoud aan je website zodat je altijd up-to-date blijft.

Kom geheel vrijblijvend in contact

Wil je meer informatie of ben je er over uit dat Convident jouw online marketing partner is? We komen graag vrijblijvend met elkaar in contact om jullie marketing vraagstuk te bespreken.

Voordelen van website leasen

Met jouw Accelerate pakket heb je persoonlijk contact met jouw Convident aanspreekpunt. De overdracht van alle informatie is direct toegankelijk voor de betrokken collega’s van deze samenwerking. Een Convident website leasen heeft vele voordelen ten opzichte van reguliere online marketing bureaus. Een aantal voordelen op een rij:

 • Geen lange ontwerp en bouwtrajecten, je bent supersnel online!
 • Altijd een vast contactpersoon.
 • Zichtbaar online resultaat door krachtige all-in-one diensten.
 • Een vast maandbedrag waar alles in zit, dus geen hogere kosten voor reparaties of onderhoudswerkzaamheden.
 • Je maakt gebruik van ruim 10 jaar ervaring van onze digital agency.
 • Je kiest voor minimaal 2 jaar continuïteit in je website of webshop omgeving.

Web lease

Het website- of webshop sjabloon, die je leaset, wordt aangepast in de gewenste huisstijl en gericht op jouw doelgroep. Door gebruik te maken van ons template heb jij een betaalbare en goedkope website laten maken. Maandelijks brengen we continuïteit door krachtige webhosting en onderhoud. Daarnaast zorgen we met effectieve marketingtools voor meer bezoekers en conversies in jouw web omgeving.

Het Accelerate pakket kun je zien als een web lease. Het sjabloon is eigendom van Convident, waarbij je profiteert van onze kennis en ervaring in het behalen van online succes. Met onze vakspecialisten en ruim 10 jaar ervaring als digital agency richten wij ons altijd op de ontwikkelingen en what’s next op het gebied van internet, zodat jij je kunt focussen op wat belangrijk is voor jouw organisatie.

Wij zijn ook experts op het gebied van SEO. Je krijgt dus niet zomaar een website, je krijgt een SEO geoptimaliseerde website. Daarmee helpen we jou om hoge posities te krijgen binnen de zoekresultaten van Google. Laadsnelheid is tegenwoordig erg belangrijk. Hier houden we rekening mee en zorgen ervoor dat je een website krijgt met een goede laadsnelheid.

Goedkope webshop laten maken

Een webshop laten bouwen met alle functies en hulp die je nodig bent, voor een betaalbare prijs. Het bouwen van een nieuwe webshop is een lang proces en is in de meeste gevallen vrij duur. Met een Accelerate pakket van Convident bespaar je tijd en geld. De prijs van een webshop betaal je via een maandelijkse fee. Hierbij wordt die ook maandelijks voor je onderhouden. Alles wordt voor je gedaan en na een paar kleine aanpassingen is de webshop klaar voor gebruik. Wanneer er problemen zijn, kan je ons support team inschakelen. Zij staan altijd voor je klaar om het op te lossen.

 

Hoe werkt het?

 • Kies jouw Accelerate pakket. Het is een eenvoudige manier om jouw website/ webshop te laten maken.
 • Kies een template dat het beste past bij de identiteit van jouw bedrijf. De templates zijn gemaakt en geoptimaliseerd door onze professionals. Op deze manier is jouw website of webshop snel klaar voor gebruik. En dankzij SEO, een snelle laadtijd en goede navigatie heb jij een website die snel kan scoren in de zoekmachine van Google.
 • Maandelijkse hosting en onderhoud
 • Maandelijkse rapportages met een overzicht van de prestaties.
 • Evaluatie en eventuele aanpassingen aan je marketing strategie worden samen met jou besproken.
 • Nadat de leaseperiode is afgelopen, heb je de mogelijkheid om het contract te verlengen of stop te zetten.

 

Wil jij ook een nieuwe website of webshop via het Accelerate pakket? Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.