Webdesign Assen

Webdesign Assen nodig, Convident staat voor je klaar!

Leer ons kennen

Voor het volledige webdesign van de site om jouw bedrijf in Assen te promoten ben je bij Convident aan het juiste adres. Wij zijn pas tevreden wanneer je jouw online doel hebt behaald en gaan voor een duurzame relatie met de klant. Of het nu gaat om het webdesign van een site of een shop, wij hebben de juiste mensen in huis om beide tot een succes te maken. Ook na het opleveren van het gewenste webdesign voor jouw website staan wij je graag bij met het onderhouden, vindbaar houden en het beveiligen van jouw bedrijf in Assen. Voor een webdesign Assen ben je bij Convident aan het juiste adres.

Maak een afspraak

Waarmee kunnen we jou van dienst zijn?

Website

Doelgericht / WordPress

Op een persoonlijke en gebruiksvriendelijke manier bouwen wij jouw website op maat. Deze sluit volledig aan bij je identiteit, huisstijl en (online) strategie.

Webshop

Woocommerce / Magento

Op zoek naar een webbureau dat voor jouw organisatie een resultaatgerichte webshop ontwikkelt? Kies voor de mogelijkheden van WordPress & WooCommerce.

App

Hybrid apps / Webapps

Een idee om een app te laten ontwikkelen? Zoek niet verder en kies voor appdevelopment bij Convident. Wij hebben we ervaring met Android, Windows en iOS apps.

Strategie

Advies / Plan

Convident is meer dan een online bureau. Wij hebben vele partijen mogen adviseren in hun aanpak, visie en strategie. Bepaal samen met ons je strategie.

Hosting

SSD servers / Premium

Ben je op zoek naar hosting voor jouw website, webshop of app? Convident biedt het. Wij hebben onze eigen server om jouw platform veilig en snel te hosten.

Onderhoud

Backups / Updates

Het onderhouden van jouw platform is het up-to-date houden van techniek, het voorblijven op je concurrenten maar bovenal op gebied van beveiliging optimaal voor de dag komen.

SEO

Optimalisatie / Vindbaar

Op zoek naar een online marketing bureau dat ervoor zorgt dat de website van jouw bedrijf beter en vaker gevonden wordt? Convident is de partij die je hierbij kan helpen.

SEA

Zoekvraag / Advertenties

SEA richt zich op het beantwoorden van de zoekvraag door middel van advertenties in Google & Bing. Meer traffic door clicks op jouw advertentie, hier start je SEA campagne.

Hosting en onderhoud webdesign Assen

Wij kunnen uitstekende beveiliging van jouw webdesign bieden door het gebruik van een eigen server. Onze server is snel en betrouwbaar, waardoor jouw bezoekers efficiënt worden geholpen en de site optimaal beveiligd is tegen hackers. Kies één van de onderhoudscontracten waarbij wij ervoor zorgen dat ook na de oplevering, jouw site goed beveiligd blijft en te vinden is door de bekende grote zoekmachines. Veranderingen op internet gaan razendsnel, maar onze medewerkers zijn goed op de hoogte en zorgen ervoor dat jouw site ook in de toekomst goed beveiligd en vindbaar is voor klanten in Assen en de rest van Nederland.

Onze server is snel en betrouwbaar.

Een aantrekkelijke website op basis van jouw huisstijl.

Grafisch design

Naast de beveiliging en de vindbaarheid van de website van jouw bedrijf in Assen, is het ook belangrijk dat de site er aantrekkelijk uitziet voor de bezoeker. Onze grafisch ontwerpers en grafisch webdevelopers kunnen daarvoor zorgen. Zij kunnen de site bijvoorbeeld verrijken met virtual reality, waardoor jouw klant een 360 graden draaibare tour door jouw bedrijf kan maken. Ook kunnen onze grafisch ontwerpers ervoor zorgen dat de huisstijl van het bedrijf wordt doorgevoerd op de website, waardoor de bezoekers een goede indruk krijgen van jouw bedrijf in Assen!

Jouw teamgenoten.

 • Rutger van de Griendt
  Directeur operationele zaken
 • Rick Dreise
  Directeur algemene zaken
 • Lisa Busscher
  Accountmanager
 • Rowan van Wijk
  Online marketeer
 • Jacco Appeldoorn
  Designer & webdeveloper / projectmanager
 • Kris Procee
  Full-stack developer
 • Manuel Schreuder
  Designer & webdeveloper
 • Cas Klamer
  Allround support / back-end developer
 • Robert Oosterloo
  Support / back-end developer
 • Miriam Venema
  Junior webdeveloper
 • Kevin Schreuder
  Junior web & app ontwikkelaar
 • Remi Thüss
  Junior webdeveloper
 • Fiona van Wattum
  Junior online marketeer
Bekijk ons team

Projecten.

Mediators Collectief

Creatieve Weg

V.V. Roden

 • Webdesign Assen


  Leer Convident beter kennen.

  Sinds 2013 werken wij elke dag met veel passie om onze ondernemers te helpen met een kwalitatief hoogstaande website. Met een gespecialiseerd team met verschillende expertises, maken wij de website persoonlijk, klantvriendelijk en optimaal vindbaar.

  Onze bedrijfsnaam Convident is afkomstig van het Engelse Confident (vertrouwen, staat voor zeker). Op Convident kan je bedrijf bouwen en vertrouwen. Onze werkwijze en beleving van merkidentiteit zul je al ervaren bij het eerste contactmoment. Hier zijn wij trots op!

  Meer weten?

  Convident in de maatschappij

  Als organisatie gaan wij een stap verder dan alleen onze online dienstverlening. Zo draagt internetbureau Convident haar steentje bij.

  Bekijk maatschappelijk

  Convident staat voor duurzaam

  We willen anderen laten zien dat een duurzame winst voor het grijpen ligt. Ook in onze branche kunnen we het verschil maken.

  Bekijk duurzaamheid

Waardevolle woorden.

 • Door Convident wordt je website dividend.
  Wietske Kerkstra en Marleen Tolsma
 • De mensen achter Convident zijn klantgericht, denken met u mee en leveren maatwerk.
  Jaap de Winter
 • Hele fijne samenwerking met deze creatieve web bouwers die een stapje, of twee, extra hebben gezet om voor ons een mooie en passende website te bouwen.
  Ferrick van Dongen
 • Wij vinden Convident een echte aanrader voor het ontwikkelen van een website.
  Wietse Rozema

Laatste nieuws.

Website verhuizen? Vergeet de SEO-migratie niet!

Denk je erover na om je website te verhuizen of zit je midden in een verhuizing? Vergeet dan ook zeker niet de juiste stappen te ondernemen om ervoor te zorgen…

Ben jij jong en ondernemend? En wil jij aan de hand van ervaren ondernemers jou startend bedrijf verder opbouwen? Convident support het initiatief van Legends Corner. Jonge bedrijven & ondernemers…

Meer nieuws

Klanten.

Responsive Menu Pro Image Responsive Menu Clicked Image