Webdesign Assen

Je bent opzoek naar een partij die je kan helpen bij je webdesign vraagstuk in Assen. Convident past jouw webdesign toe in het WordPress CMS, volledig responsive én zoekmachine vriendelijk.

 

Convident helpt je bij alle wensen voor het maken van een professionele website. Nederland verandert steeds meer in een digitale maatschappij en dat beïnvloed ook het bedrijfsleven. Het aanbieden van een website of applicaties voor jouw klanten wordt steeds een belangrijker aspect. Wij kunnen je helpen bij het online vindbaar maken van jouw organisatie. Daarbij zorgen wij voor een responsive design dat werkt op alle apparaten. Ons custom development team staat voor je klaar om een website precies te maken zoals jij dat wilt. Wij maken websites, webshops en webapplicaties met de beste development tools.

  • Website of webshop op maat;
  • Online goed gevonden;
  • Betrouwbare webpartner;

Online vindbaarheid in Assen

Naast een goedwerkende website is het ook belangrijk om deze goed vindbaar te maken in Google. Wij zorgen bij de oplevering van al onze digitale producten dat de basis voor de zoekmachine optimalisatie (SEO) van jouw website goed staat. Wil je nog harder stijgen in de zoekresultaten om jouw concurrenten voor de blijven? Neem dan contact met ons op en wij bespreken graag hoe we jouw website beter kunnen laten scoren in Google.

Wil je op korte termijn meer bezoekersaantallen op jouw website? Dan kan het een oplossing zijn om te beginnen met het online adverteren. De mogelijkheden met het adverteren zijn groot. Zo kan je adverteren in Google, Facebook, Instagram, LinkedIn. Daarnaast kan je ook met Google Shopping jouw producten uitlichten in de zoekresultaten. Voor ieder bedrijf is een andere manier van adverteren meer geschikt. Wij adviseren je graag over alle mogelijkheden in jouw bedrijfssituatie.

img-50 img-fifty

Een betrouwbare webpartner

Ben je met jouw organisatie opzoek naar een betrouwbare partner voor webdesign? Neem vrijblijvend contact met ons op.

img-50 img-fifty

Custom development in Assen

Waar wij in uitblinken is dat bij ons alles mogelijk is. Development technieken zoals Laravel, Ionic, Google Flutter bevatten voor ons geen geheimen meer. Door het inzetten van custom development kunnen wij maatwerk software leveren aan bedrijven. Ben je benieuwd naar wat wij onlangs hebben gemaakt? Neem een kijkje tussen onze afgeronde projecten. Met custom development maken we webdesign in Assen nog mooier!

Hosting en onderhoudspakketten

Beschik je over een goed werkende website, webshop of applicatie? De volgende stap is het up-to-date houden van de techniek. Je denkt er misschien niet meteen aan, maar het hebben van een goed werkende web beveiliging is belangrijk om ongewenste indringers te weren. Wij kunnen voor jou dit goed bijhouden zodat jouw website veilig is. Ook kunnen wij periodiek het CMS en de plugins updaten.

Ook het online houden van jouw website, shop of app is belangrijk. Daarom beschikken wij over onze eigen krachtige server. Zo hoef je na de concept- en ontwikkelfase niet na te denken waar je jouw platform wil laten hosten, maar kan dit gemakkelijk bij de Convident server.

img-50 img-fifty

Onze klanten.

Wij werken onder andere samen met

Projecten / Cases

Deze projecten hebben we in samenwerking met onze opdrachtgevers recent mogen ontwikkelen.

Anker Crew Insurance

Anker Crew Insurance
Website
Anker Crew Insurance

Haaer verlofregistratie

Haaer verlofregistratie
Webapplicatie Website
Haaer verlofregistratie