Online marketing Hoogeveen

Heb jij een online marketingbureau in de buurt van Hoogeveen nodig? Dan ben je bij Convident, gelegen in hartje Groningen, aan het juiste adres. Met onze jarenlange online marketing ervaring creëren wij een op maat gemaakte online marketing strategie voor jouw bedrijf!

 

Wij zijn dé partner op het gebied van online marketing. Door onze uitgebreide kennis van SEO, SEA en linkbuilding weten wij jouw bedrijf te voorzien van de perfecte online marketing strategie.

  • Google partner;
  • Online marketing strategie op maat;
  • Persoonlijke aanpak;

Online marketing strategie op maat

We beginnen jouw online marketing strategie met SEO ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd. Hierbij wordt er onderzoek gedaan naar belangrijke zoekwoorden voor jouw site, zodat jouw website gemakkelijker gevonden kan worden in zoekmachines. Dit is één van de taken van onze online marketeers, die experts zijn op het gebied van SEO. Daarom gaan zij op zoek naar de best toepasbare zoekwoorden voor jouw bedrijf, door onderzoek te doen naar onder andere jouw werkzaamheden en klanten. Daarnaast weten ze ook heel goed wat mogelijke obstakels kunnen zijn bij zoekmachine optimalisatie. Dit onderzoek voeren ze uit vooraf aan het kennismakingsgesprek, zodat dit besproken kan worden tijdens het gesprek. Hierdoor kan er met gemak een strategisch plan geschreven worden, zodat jouw bedrijf online kan groeien.

img-50 img-fifty

Vraag een gratis SEO consult aan

Ben je benieuwd waar jouw kansen liggen op het gebied van online vindbaarheid? Ga gratis met ons het gesprek aan!

img-50 img-fifty

Adverteren in de zoekmachine

Een tweede deel van de SEO en SEA-campagne is, vanzelfsprekend, SEA of Search Engine Advertising. Hierbij worden de besproken zoekwoorden geadverteerd op zoekmachines zoals Google. Dit zorgt ervoor dat het bezoekersaantal en zoekvolume van jouw website gaat stijgen, waardoor jouw website ook meer bezoekers en dus meer potentiële klanten kan verkrijgen. Daarnaast worden de afgesproken zoekwoorden best ook geïntegreerd in jouw website, waardoor het verwachte resultaat behaald kan worden.

Klinkt een SEO en SEA-campagne als iets voor jou? Neem contact op met onze online marketeers bij Convident en zij helpen je graag verder.

Verhogen van de domeinautoriteit

De perfecte aanvulling daarop is linkbuilding, waarbij externe websites, bijvoorbeeld van tijdschriften, gaan verwijzen naar jouw website door middel van een hyperlink. Hierdoor kan jouw website hoger opgewaardeerd worden door zoekmachine Google, waardoor jouw website meer bezoekers verkrijgt. Dit is ook een belangrijke taak van onze online marketeers bij Convident, waardoor ze heel goed weten waar ze de beste links voor jouw bedrijf moeten vinden. Hiervoor doen ze onderzoek naar jouw bedrijf en sector, waarbij ze rekening houden met factoren als relevantie en domeinautoriteit. Alleen zo worden de meest gepaste websites gevonden voor jouw bedrijf en sector. Dit wordt dan vermeld in het maandelijkse rapport, waar ook analyses, een plan van aanpak en backlinks in worden vermeld. Met één iets moet je wel rekening houden wanneer je aan linkbuilding doet en dat is dat het als een natuurlijk proces ervaren moet worden door Google. Hierdoor is linkbuilding een traag proces, wat verklaart waarom dit door velen verwaarloosd wordt. Convident ziet echter het nut van linkbuilding en wil hier daarom ook op inzetten. Kom meer te weten over linkbuilding!

Wil je jouw eigen linkprofiel opstarten? Convident biedt je graag alle hulp aan die nodig is om jouw linkprofiel te doen slagen!

img-50 img-fifty
img-50 img-fifty

Social media marketing Hoogeveen

Daarnaast kan het ook een goed idee zijn om een social media marketing plan te ontwikkelen voor jouw bedrijf. Sociale media is namelijk een tool waar er constant vraag is naar content en informatie, waardoor het de perfecte plaats is om te adverteren. Want zo stimuleer je een grotere naamsbekendheid en zichtbaarheid van jouw bedrijf, wat jou op zijn beurt meer potentiële klanten kan bezorgen. Het is natuurlijk wel een uitdaging om hiermee te starten. Daarom begeleidt Convident je met plezier bij het ontwikkelen van een social media marketing plan die bij jouw bedrijf past. Dit doen we tijdens een kennismakingsgesprek, waar ook de bevindingen van onze experts vermeld wordt. Dit bestaat uit het onderzoek die onze experts uitvoerden naar jouw doelgroep(en), om te weten wat de meest relevante sociale media platformen zijn. Aan de hand van deze informatie worden er SMART-doelstellingen gecreëerd. Dit geeft een duidelijke richtlijn aan voor wat gemeten en geregistreerd moet worden, waardoor de nodige aanpassingen op tijd gemaakt worden.

Weet je niet hoe je best handelt met social media marketing? Onze experts bij Convident helpen je graag bij het opstellen van een social media marketing plan.

Advies en rapportage

Het belangrijkste aspect van onze maandelijkse online marketing activiteiten bij Convident, is het opstellen van maandelijkse adviezen en rapporten voor onze klanten. Zo kunnen we de langetermijnrelaties met onze klanten behouden, zodat er geen enkel kans gemist wordt. We willen hen ook analyses van hun online werkzaamheden tonen, die gebaseerd zijn op hun doelstellingen. Op deze manier kan er gevonden worden wat de zwaktes, sterktes, bedreigingen en kansen van de website zijn. Daarnaast kan zo’n maandelijks rapport een beeld scheppen van jouw doelgroep(en), je komt er bijvoorbeeld achter waar ze vandaan komen, wat hun leeftijd is en waar ze zich online begeven. De maandelijkse rapporten tonen ook nog aan indien er aanpassingen nodig zijn, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat jouw bedrijf een online boost krijgt.

Zijn er nog onduidelijkheden? Onze experts lichten jou graag in wat de beste opties voor jou zijn.

img-50 img-fifty

Onze klanten.

Wij werken onder andere samen met:

Projecten / Cases

Deze projecten hebben we in samenwerking met onze opdrachtgevers recent mogen ontwikkelen.

AVE Solutions

AVE Solutions
Online marketing Website
AVE Solutions

De Vries XL

De Vries XL
Online marketing Webapplicatie Webshop
De Vries XL