Online marketing Helmond

Wil jij jouw online vindbaarheid vergroten? Dan ben je bij Convident aan het juiste adres!

Online marketing Helmond

Door het analyseren van het huidige gebruik aan zoekwoorden en eventuele mogelijkheden hierin, kunnen relevante zoekwoorden boven water drijven. Alle bevindingen uit het zoekwoorden onderzoek worden meegenomen in het strategiegesprek. In het strategiegesprek wordt een duidelijk plan opgesteld en formuleren we samen de te behalen doelstellingen. Tot slot, wordt er door de webdevelopmentafdeling en supportafdeling gekeken naar de techniek achter jouw website of webshop. In de meeste gevallen zijn er een aantal eenvoudige, maar zeer relevante verbeterpunten mogelijk. In samenspraak kan hier dan altijd naar gekeken worden.

Benieuwd naar de mogelijkheden van zoekmachine optimalisatie voor jouw bedrijf in Helmond? Neem gerust contact met ons op of kom langs op kantoor voor een bakje koffie!

Laat een gratis SEA-scan uitvoeren door onze online marketeers

Bij de analyse van externe websites gebruiken onze linkbuilding experts verschillende tools. Met deze programma’s is de autoriteit, spamscore en relevantie ten opzichte van jouw bedrijf van externe websites te bepalen. Zo wordt besloten welke externe websites relevant zijn voor linkbuilding. Vervolgens plaatsen wij een link naar jouw website/webshop in blogs, artikelen of op partnerpagina’s. Tot slot weten wij bij Convident dat Google houdt van een natuurlijk linkprofiel. Voor een natuurlijk linkprofiel dienen (back)links geplaatst te worden in een geleidelijk proces. Wij hebben het netwerk om gedurende de maand geleidelijk te bouwen aan jouw linkprofiel.

Wil jij een natuurlijker en sterker linkprofiel en jouw website/webshop hoog in de organische zoekresultaten? Neem gerust contact met ons op, onze online marketeers staan je graag te woord.

Remarketing

Wanneer bezoekers van jouw website of webshop weer vertrekken en niet overgaan tot het uitvoeren van een conversie kan dit erg frustrerend zijn. Remarketing kan dan de oplossing bieden voor jouw bedrijf. Bij remarketing worden consumenten die jouw website of webshop al hebben bezocht, geholpen om de weg naar jouw website/webshop terug te vinden door middel van gerichte advertenties. Deze consumenten hebben kennelijk al gekeken naar de producten of diensten die jij aanbiedt en zijn (eventueel) geïnteresseerd. Bij de aanschaf van grotere producten of niet-standaard aankopen zullen consumenten meerdere contactmomenten nodig hebben. Remarketing kan dan de uitkomst bieden om deze consumenten toch over te laten gaan tot aankoop op jouw website of webshop.

Neem gerust contact met ons op of kom langs op kantoor voor een bakje koffie. Onze online marketeers staan je graag te woord over de mogelijkheden van remarketing voor jouw bedrijf.

 

Klantverhalen & cases.

Van midden-klein bedrijven, grote organisaties en overheidsinstellingen. Convident heeft een prachtige klanten club opgebouwd en daar zijn we zeer trots op!

 

dit is een afbeelding van convident

Ruben Lei

Van der Werff Logistics

Mooi team van enthousiaste mensen, een keurig product en een goede prijskwaliteitverhouding. Bij de start is zeer goed geluisterd naar onze wensen (plan van eisen). We hebben precies gekregen wat we wilden. De houding van de mensen van Convident is pro-actief en verfrissend. Het eindresultaat van onze website met meerdere custom modules is een verademing.”

dit is een afbeelding van convident

Nienke Jolien Geres

Nienkejolien Photography

Convident is een fijne digital agency om samen mee te werken. Convident heeft er voor gezorgd, dat mijn website beter is te vinden. Hierdoor is het aantal bezoekers op onze website toegenomen en ontvang ik meer fotoshoot aanvragen. Mocht ik bepaalde punten aangepast willen hebben aan mijn website dan word ik altijd snel geholpen.

 

Wij werken voor.

Convi-media.

Simon van der Molen maakt unieke Convident puzzel (Frans Le Roux style)

Simon van der Molen uit Groningen illustreert voor uitgevers, kranten, (zorg)organisaties en...

Lees bericht

Myron Hamming spoken word over Convident

Myron Hamming is dichter en spoken word artist die begon met de...

Lees bericht

Inhaakkalender 2023

Mis geen belangrijke dagen in 2023 en check de inhaakkalender 2023 van...

Lees bericht

Awards.