Online marketing Helmond

Wil jij jouw online vindbaarheid vergroten? Dan ben je bij Convident aan het juiste adres!

Online marketing Helmond

Door het analyseren van het huidige gebruik aan zoekwoorden en eventuele mogelijkheden hierin, kunnen relevante zoekwoorden boven water drijven. Alle bevindingen uit het zoekwoorden onderzoek worden meegenomen in het strategiegesprek. In het strategiegesprek wordt een duidelijk plan opgesteld en formuleren we samen de te behalen doelstellingen. Tot slot, wordt er door de webdevelopmentafdeling en supportafdeling gekeken naar de techniek achter jouw website of webshop. In de meeste gevallen zijn er een aantal eenvoudige, maar zeer relevante verbeterpunten mogelijk. In samenspraak kan hier dan altijd naar gekeken worden.

Benieuwd naar de mogelijkheden van zoekmachine optimalisatie voor jouw bedrijf in Helmond? Neem gerust contact met ons op of kom langs op kantoor voor een bakje koffie!

Laat een gratis SEA-scan uitvoeren door onze online marketeers

Bij de analyse van externe websites gebruiken onze linkbuilding experts verschillende tools. Met deze programma’s is de autoriteit, spamscore en relevantie ten opzichte van jouw bedrijf van externe websites te bepalen. Zo wordt besloten welke externe websites relevant zijn voor linkbuilding. Vervolgens plaatsen wij een link naar jouw website/webshop in blogs, artikelen of op partnerpagina’s. Tot slot weten wij bij Convident dat Google houdt van een natuurlijk linkprofiel. Voor een natuurlijk linkprofiel dienen (back)links geplaatst te worden in een geleidelijk proces. Wij hebben het netwerk om gedurende de maand geleidelijk te bouwen aan jouw linkprofiel.

Wil jij een natuurlijker en sterker linkprofiel en jouw website/webshop hoog in de organische zoekresultaten? Neem gerust contact met ons op, onze online marketeers staan je graag te woord.

Remarketing

Wanneer bezoekers van jouw website of webshop weer vertrekken en niet overgaan tot het uitvoeren van een conversie kan dit erg frustrerend zijn. Remarketing kan dan de oplossing bieden voor jouw bedrijf. Bij remarketing worden consumenten die jouw website of webshop al hebben bezocht, geholpen om de weg naar jouw website/webshop terug te vinden door middel van gerichte advertenties. Deze consumenten hebben kennelijk al gekeken naar de producten of diensten die jij aanbiedt en zijn (eventueel) geïnteresseerd. Bij de aanschaf van grotere producten of niet-standaard aankopen zullen consumenten meerdere contactmomenten nodig hebben. Remarketing kan dan de uitkomst bieden om deze consumenten toch over te laten gaan tot aankoop op jouw website of webshop.

Neem gerust contact met ons op of kom langs op kantoor voor een bakje koffie. Onze online marketeers staan je graag te woord over de mogelijkheden van remarketing voor jouw bedrijf.

 

Klantverhalen & cases.

Van midden-klein bedrijven, grote organisaties en overheidsinstellingen. Convident heeft een prachtige klanten club opgebouwd en daar zijn we zeer trots op!

 

dit is een afbeelding van convident

Alie Bloemhoff

De Drait Yachting Group

Sinds 2 jaar werken wij nauw samen met Convident. Een verademing om mee samen te werken. Ze leveren kwaliteit, schakelen snel, denken goed mee en werken altijd naar een passende oplossing toe. Kortom: een hele fijne partner.

dit is een afbeelding van convident

Alexander Otto

Annie Made It

Met onze animatiestudio hebben we de hulp van Convident ingeschakeld om onze online vindbaarheid te vergroten. Middels AdWords adverteren op bepaalde belangrijke zoekwoorden was erg duur, Convident zorgde ervoor dat we juist op die termen binnen enkele maanden op de eerste pagina stonden. Maandelijks krijgen we een rapport met de behaalde resultaten van de afgelopen maand en de gedane werkzaamheden waardoor we altijd een goed beeld hebben van wat er gedaan wordt, dit zorgt voor veel vertrouwen.
Dit alles verpakt in een hele fijne en snelle communicatie maakt dat wij nog wel even klant blijven!

 

Wij werken voor.

Convi-media.

Geen kind zonder vriendjes, Convident doneert!

Het Gehandicapte Kind zet zich in voor kinderen met een handicap. Geef als...

Lees bericht

It’s Cyber Monday

Het kerstseizoen komt er weer aan, met veel kortingen en de vele...

Lees bericht

Facebook & Instagram Shopping: start gratis jouw webshop!

Ben jij ondernemer en verkoop je jouw producten vanuit een fysieke winkel...

Lees bericht

Awards.

© 2014 - 2021 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 227 beoordelingen. Partnerships Ons werkgebied Privacyverklaring Algemene voorwaarden