Online marketing Helmond

Als je een online marketingbureau in Helmond zoekt voor jouw bedrijf of organisatie, hoef je niet verder te zoeken. Bij Convident ben je aan het juiste adres. We zijn specialisten op het gebied van verschillende online marketingdiensten, waaronder SEO-marketing en SEA-marketing. Als je je online vindbaarheid wilt verbeteren in zoekmachines, staan we klaar om dit voor jou te realiseren.

 

Ben je een ondernemer gevestigd in Helmond en wil je je concurrenten een stap voor blijven? Onze online marketeers staan klaar om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Als full-service online marketingbureau beheersen we alle aspecten van digitale marketing. Onze specialisten hebben expertise in SEO, SEA en linkbuilding. Daarnaast beschikken ze over uitgebreide kennis van social media marketing, display advertising en remarketing. Bij Convident geloven we in het belang van een duidelijk plan voor succes. Tijdens ons strategiegesprek werken we jouw online marketingplan uit en stellen we concrete doelstellingen op. Deze doelstellingen stellen ons in staat om indien nodig bij te sturen. Met deze aanpak hebben we al talloze grote en kleine merken geholpen om online succes te behalen.

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachineoptimalisatie (SEO) verwijst naar het optimaliseren van je website voor zoekmachines, zoals Google. Wanneer dit op de juiste manier wordt uitgevoerd voor jouw bedrijf in Helmond, kan het veel voordelen opleveren. Het hoofddoel van zoekmachineoptimalisatie is het verkrijgen van hoge posities in de organische zoekresultaten van zoekmachines. Hierdoor kan jouw website of webshop direct onder de betaalde zoekresultaten worden weergegeven. Het beste van alles is dat het tonen van jouw website of webshop in de organische zoekresultaten geen directe kosten met zich meebrengt voor ondernemers.

Bij Convident starten we het SEO-traject met een grondig zoekwoordenonderzoek. Onze online marketeers gaan op zoek naar de zoekwoorden waar jouw doelgroep(en) naar op zoek is. Daarbij kijken we naar het zoekvolume en de concurrentie van deze zoektermen.

img-50 img-fifty

Door een grondige analyse van het huidige gebruik van zoekwoorden en mogelijke kansen, kunnen we relevante zoekwoorden identificeren. Alle bevindingen uit het zoekwoordenonderzoek worden meegenomen in een strategiegesprek. Tijdens dit gesprek stellen we een duidelijk plan op en formuleren we samen de doelstellingen die we willen behalen. Bovendien kijken onze webontwikkelings- en ondersteuningsteams naar de technische aspecten van jouw website of webshop. In de meeste gevallen zijn er enkele eenvoudige, maar zeer waardevolle verbeteringen mogelijk. We kunnen altijd samen bespreken wat er gedaan kan worden.

Benieuwd naar de mogelijkheden van zoekmachineoptimalisatie voor jouw bedrijf in Helmond? Neem gerust contact met ons op of kom langs op ons kantoor voor een kopje koffie!

Vraag een gratis SEO consult aan.

Wil je ontdekken hoe Convident jouw bedrijf verder kan helpen bij het behalen van online succes? Vraag vandaag nog een gratis SEO-consult aan en krijg waardevolle inzichten!

Zoekmachine adverteren Helmond

Zoekmachine adverteren, ook wel bekend als search engine advertising (SEA), is een essentieel onderdeel van online marketing. Het draait om het verkrijgen van hoge posities in de betaalde zoekresultaten van zoekmachines, zoals Google. In tegenstelling tot zoekmachine optimalisatie, waarbij de focus ligt op organische resultaten, adverteer je bij zoekmachine adverteren met betaalde advertenties die bovenaan de zoekresultaten worden weergegeven. Dit kan bijzonder rendabel zijn voor jouw bedrijf in Helmond, mits het op de juiste manier wordt uitgevoerd.

Een uitgebreid zoekwoordenonderzoek is een cruciale eerste stap voordat je aan een SEA-traject begint. Onze online marketeers zullen grondig onderzoek doen naar relevante zoektermen die jouw doelgroep gebruikt. Door gebruik te maken van de resultaten van het zoekwoordenonderzoek kunnen onze SEA-specialisten succesvolle advertentiecampagnes opzetten.

Bij Convident hechten we veel waarde aan jouw controle over de advertentiecampagnes en het dagelijkse budget. Onze online marketeers zullen ook maandelijks een rapportage opstellen van jouw SEA-activiteiten. Deze rapportage biedt inzicht in jouw doelgroep(en) en jouw bedrijf, inclusief informatie over de herkomst van je bezoekers, leeftijdsgroepen en gebruikte kanalen. Zo kun je beter begrijpen en optimaliseren hoe jouw SEA-inspanningen bijdragen aan het succes van je bedrijf.

img-50 img-fifty

Linkbuilding

Linkbuilding is een essentieel onderdeel van zoekmachineoptimalisatie en kan de kracht van jouw website of webshop vergroten. Het houdt in dat er (back)links naar jouw website of webshop worden geplaatst op externe websites. Veel ondernemers beschouwen linkbuilding echter als een tijdrovend en kostbaar proces. Gelukkig hebben onze online marketeers uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van linkbuilding. Wanneer linkbuilding op de juiste manier wordt uitgevoerd, zal Google jouw website of webshop hoger rangschikken in de organische zoekresultaten.

Bij Convident gaan onze online marketeers op zoek naar betrouwbare externe websites waarop relevante links naar jouw content geplaatst kunnen worden. Onze linkbuildingexperts maken gebruik van verschillende tools om externe websites te analyseren. Hiermee kunnen we de autoriteit, spamscore en relevantie van externe websites ten opzichte van jouw bedrijf bepalen. Op basis van deze analyse selecteren we de meest relevante externe websites voor linkbuilding. Vervolgens plaatsen we links naar jouw website/webshop in blogs, artikelen of partnerpagina’s.

img-50 img-fifty

Display advertising Helmond

Met display advertising adverteer je via banners op websites zoals NU.nl en YouTube. Banners zijn een vorm van advertenties en kunnen een waardevolle toevoeging zijn aan jouw online marketingstrategie. Aangezien een groot deel van de Nederlanders gebruikmaakt van internet, is het potentiële bereik van display advertising enorm. Bovendien biedt display advertising de mogelijkheid om jouw bedrijf op een duidelijke manier te presenteren. Banners maken namelijk gebruik van animaties, afbeeldingen en tekst, waardoor ze meer visuele impact hebben dan standaardadvertenties. Daarnaast kan display advertising bijdragen aan het vergroten van de merkbekendheid.

Het is echter belangrijk om een duidelijk plan op te stellen voor jouw display advertising campagnes. Op die manier kunnen gerichte banneradvertenties worden getoond aan de juiste doelgroep(en) voor jouw bedrijf. Een effectieve display advertising strategie begint met het definiëren van je doelgroep en het selecteren van relevante websites en platforms waarop je wilt adverteren. Vervolgens kunnen aantrekkelijke en overtuigende banners worden ontworpen die de aandacht van de gebruikers trekken en hen aanzetten tot actie.

Remarketing

Het kan frustrerend zijn wanneer bezoekers jouw website of webshop verlaten zonder een conversie te voltooien. Gelukkig biedt remarketing een oplossing voor jouw bedrijf. Met remarketing kunnen consumenten die jouw website of webshop al hebben bezocht worden bereikt met gerichte advertenties, waardoor ze de weg terug kunnen vinden naar jouw website/webshop. Deze consumenten hebben al interesse getoond in de producten of diensten die je aanbiedt. Vooral bij de aanschaf van grotere of niet-standaard producten hebben consumenten vaak meerdere contactmomenten nodig voordat ze overgaan tot aankoop. Remarketing biedt de mogelijkheid om deze consumenten te blijven bereiken en hen alsnog te overtuigen om bij jouw website of webshop een aankoop te doen.

Als je benieuwd bent naar de mogelijkheden van remarketing voor jouw bedrijf, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

img-50 img-fifty

Onze klanten.

Wij werken onder andere samen met:

 

Projecten / Cases.

Deze projecten hebben we in samenwerking met onze opdrachtgevers recent mogen ontwikkelen

AVE Solutions

AVE Solutions
Online marketing Website
AVE Solutions

De Vries XL

De Vries XL
Online marketing Webapplicatie Webshop
De Vries XL