Online marketing Gelderland

Als je een online marketingbureau zoekt voor jouw bedrijf of organisatie in Gelderland, hoef je niet verder te zoeken. Bij Convident, een online marketingbureau, ben je aan het juiste adres. Wij zijn experts op het gebied van diverse online marketingdiensten, waaronder SEO-marketing en SEA-marketing. Als je wilt dat jouw website hoger scoort in de zoekmachines, staan wij klaar om je te helpen!

 

Ben je op zoek naar een online marketingbureau in Gelderland? Neem dan eens een kijkje bij Convident, het full-service digital agency dat jouw bedrijf kan voorzien van de perfecte online marketingstrategie! Bij Convident zijn we experts op het gebied van online marketing en we staan te popelen om jouw bedrijf te begeleiden in jouw online marketing avontuur. Als full-service digital agency bieden we een breed scala aan diensten aan, waaronder website- en webshopontwikkeling, SEO- en SEA-campagnes, linkbuilding en social media marketing. Daarnaast kijken we graag naar de mogelijkheden van remarketing, Google Shopping en display advertising voor jouw bedrijf. We nodigen je dan ook van harte uit voor een strategisch kick-off gesprek, zodat we elkaar beter kunnen leren kennen. Samen kunnen we aan de slag gaan om de perfecte online marketingstrategie voor jouw bedrijf in Gelderland te ontwikkelen, zodat de online groei van jouw bedrijf kan worden gestimuleerd.

SEO marketing

Bij het opstellen van de online marketingstrategie voor jouw bedrijf in Gelderland, zullen we allereerst aanbevelen om een SEO- en SEA-campagne toe te passen op jouw website. Deze campagnes bestaan uit twee componenten: SEO (Search Engine Optimization) en SEA (Search Engine Advertising).

Laten we beginnen met SEO, wat in het Nederlands zoekmachine optimalisatie betekent. Hierbij worden relevante zoekwoorden voor jouw website geselecteerd en geoptimaliseerd, zodat je beter vindbaar bent in zoekmachines zoals Google. Dit resulteert in een toename van het aantal bezoekers en zoekopdrachten, en dus meer potentiële klanten voor jouw bedrijf in Gelderland. Onze experts bij Convident gaan daarom op zoek naar de meest relevante zoekwoorden op basis van de activiteiten van jouw bedrijf in Gelderland. Tijdens het strategische kick-off gesprek worden deze zoekwoorden geselecteerd en opgenomen in de online marketingstrategie.

img-50 img-fifty

Vraag een gratis SEO consult aan.

Wil je graag weten hoe jouw bedrijf ervoor staat online? Maak dan gebruik van onze gratis SEO consultatie en laat ons je van advies voorzien!

img-50 img-fifty

SEA marketing

Het adverteren in zoekmachines, ook wel bekend als Search Engine Advertising (SEA), is een cruciaal onderdeel van online marketing. Met zoekmachine adverteren plaats je betaalde advertenties in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. In tegenstelling tot zoekmachine optimalisatie, waarbij je organisch verkeer genereert, betaal je bij zoekmachine adverteren om in deze resultaten te verschijnen.

Een succesvol SEA-traject vereist een goed uitgedacht plan. Het begint altijd met een grondig zoekwoordenonderzoek, waarin we de relevante zoektermen identificeren die aansluiten bij jouw doelgroep(en). Op basis van deze informatie ontwikkelen we doelgerichte advertenties die inspelen op de behoeften van jouw doelgroep.

Linkbuilding Gelderland

Het toevoegen van linkbuilding aan je online marketingstrategie kan een waardevolle aanvulling zijn. Linkbuilding heeft hetzelfde doel als SEO en SEA, namelijk het verbeteren van je Google-ranking. Dit wordt bereikt door externe websites naar jouw website te laten linken via hyperlinks. Het is belangrijk dat Google dit proces als natuurlijk en geleidelijk ziet, anders heeft het geen positief effect op je ranking. Gelukkig zijn onze experts bij Convident goed bekend met het linkbuilding-proces en zijn ze zich bewust van de mogelijke valkuilen. Ze houden rekening met factoren zoals domeinautoriteit en relevantie bij het onderzoeken van de meest geschikte links voor jouw sector en bedrijf in Gelderland. De gevonden websites worden vervolgens vermeld in het maandelijkse rapport, samen met analyses, backlinks en een plan van aanpak. Tijdens het strategisch kick-off gesprek wordt dit alles uitgebreid besproken.

img-50 img-fifty
img-50 img-fifty

Social media marketing Gelderland

Een opkomende trend in online marketing die een waardevolle aanvulling kan zijn op je strategie, is social media marketing. Het is een uiterst interessante mogelijkheid voor jouw bedrijf in Gelderland, gezien de grote vraag naar informatie en content op sociale mediaplatformen. Deze platforms trekken veel bezoekers aan die potentiële klanten kunnen worden door middel van doelgerichte advertenties. Om hier optimaal gebruik van te maken, is een goed uitgewerkt social media marketing plan essentieel, en onze online marketeers helpen je hier graag bij. Ze zullen eerst onderzoek doen naar jouw doelgroep(en) en bepalen op welke sociale mediaplatformen zij actief zijn. Met behulp van deze informatie kan er een effectief social media marketing plan worden opgesteld en kunnen we samen SMART-doelstellingen ontwikkelen. Deze vormen de basis voor de analyses van onze online marketeers, waardoor duidelijk wordt wanneer aanpassingen nodig zijn.

Advies en rapportage

Om een perfecte online marketingstrategie voor jouw bedrijf in Gelderland te ontwikkelen, is het essentieel om alle online activiteiten van jouw website te registreren, meten en analyseren. Deze gegevens worden vervolgens samengevat en gedeeld in maandelijkse rapporten en adviezen. Deze rapporten bevatten onder andere gedetailleerde analyses, een plan van aanpak en informatie over backlinks. We hechten veel waarde aan deze rapporten, omdat we streven naar uitstekende klantenservice en langetermijnrelaties met onze klanten willen opbouwen. Bovendien stellen deze rapporten ons in staat om samen alle grijpbare kansen te benutten door de sterke punten, zwakke punten, bedreigingen en kansen van jouw website in Gelderland te identificeren. Daarnaast bieden de maandelijkse rapporten ook waardevol inzicht in jouw doelgroep(en), zoals hun leeftijd, locatie en online gedrag. Ons uiteindelijke doel is om jouw online doelstellingen te realiseren en de online groei van jouw bedrijf in Gelderland aanzienlijk te stimuleren.

img-50 img-fifty

Onze klanten.

Wij werken onder andere samen met:

 

Projecten / Cases.

Deze projecten hebben we in samenwerking met onze opdrachtgevers recent mogen ontwikkelen

AVE Solutions

AVE Solutions
Online marketing Website
AVE Solutions

De Vries XL

De Vries XL
Online marketing Webapplicatie Webshop
De Vries XL