Online marketing Drenthe

Ben je nog op zoek naar een online marketingbureau in Drenthe? De beste kandidaat hiervoor is Convident, want wij bezorgen jouw bedrijf een unieke online marketingstrategie.

Online marketing Drenthe

Klaar om gemakkelijk gevonden te worden online?

Wil je ook stijgen in Google?

Advies en rapportage

Convident wilt je niet gewoon helpen met het opstellen van jouw online marketingstrategie, we willen er ook voor zorgen dat deze effectief is. Daarom vinden we het bij Convident belangrijk om maandelijkse rapporten en adviezen te maken voor onze klanten. Want we hechten heel veel belang aan het onderhouden van onze klantenrelaties op lange termijn en dat doen we door samen naar kansen te grijpen. We vermelden daarom de sterktes, zwaktes, bedreigingen en opportuniteiten van de website van jouw bedrijf in Drenthe, in de maandelijkse rapporten. Daarnaast worden er ook backlinks, een plan van aanpak en analyses van jouw online werkzaamheden in vermeld. Verder werpt het ook een blik op jouw doelgroep(en), zoals waar ze vandaan komen, hun leeftijd en waar ze zich online bevinden. We willen je dan ook altijd op de hoogte houden over de online werkzaamheden van jouw website. Ons doel is namelijk om jouw bedrijf in Drenthe een online boost te geven, want Convident vindt het belangrijk dat jouw bedrijf kan excelleren op het web!

Wil jij ook excelleren op het web? Neem contact op met Convident en samen streven we voor het online succes van jouw bedrijf!

Klantverhalen & cases.

Van midden-klein bedrijven, grote organisaties en overheidsinstellingen. Convident heeft een prachtige klanten club opgebouwd en daar zijn we zeer trots op!

 

dit is een afbeelding van convident

Tom Havinga

HB personeel

Wij zijn erg content over onze samenwerking met Convident. Naast de bouw van onze website en het helpen ontwikkelen van onze huisstijl blijft Convident ons ondersteunen bij de verdere ontwikkeling van ons bedrijf. De lijnen zijn kort en we worden goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken van de werkzaamheden die worden uitgevoerd.

dit is een afbeelding van convident

Jaap van der Stok

Teak.nl

Wij werken met Convident nauw samen aan de ontwikkeling van onze webshops. Convident heeft kennis van zaken en heeft een goed werkend resultaat afgeleverd. Ze zijn communicatief sterk en hanteren een duidelijke sprintwerkwijze. De conversies vanuit onze webshops zijn flink gestegen.

 

Wij werken voor.

Convi-media.

Google Partners, hoe zit dat nou eigenlijk?

In Nederland zijn er tegenwoordig veel bureaus die online marketing als dienst...

Lees bericht

Medewerkers engagement

Medewerkers engagement, een HR-trend die je op dit moment overal ziet terugkomen....

Lees bericht

Google Analytics 4: inzicht in jouw websitebezoekers

Bij online marketing is het tegenwoordig essentieel om gegevens/data te verzamelen. Deze...

Lees bericht

Awards.

© 2014 - 2022 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 227 beoordelingen. Partnerships Ons werkgebied Privacyverklaring Algemene voorwaarden