Online marketing Drenthe

Ben je nog op zoek naar een online marketingbureau in Drenthe? De beste kandidaat hiervoor is Convident, want wij bezorgen jouw bedrijf een unieke online marketingstrategie.

Online marketing Drenthe

Klaar om gemakkelijk gevonden te worden online?

Wil je ook stijgen in Google?

Advies en rapportage

Convident wilt je niet gewoon helpen met het opstellen van jouw online marketingstrategie, we willen er ook voor zorgen dat deze effectief is. Daarom vinden we het bij Convident belangrijk om maandelijkse rapporten en adviezen te maken voor onze klanten. Want we hechten heel veel belang aan het onderhouden van onze klantenrelaties op lange termijn en dat doen we door samen naar kansen te grijpen. We vermelden daarom de sterktes, zwaktes, bedreigingen en opportuniteiten van de website van jouw bedrijf in Drenthe, in de maandelijkse rapporten. Daarnaast worden er ook backlinks, een plan van aanpak en analyses van jouw online werkzaamheden in vermeld. Verder werpt het ook een blik op jouw doelgroep(en), zoals waar ze vandaan komen, hun leeftijd en waar ze zich online bevinden. We willen je dan ook altijd op de hoogte houden over de online werkzaamheden van jouw website. Ons doel is namelijk om jouw bedrijf in Drenthe een online boost te geven, want Convident vindt het belangrijk dat jouw bedrijf kan excelleren op het web!

Wil jij ook excelleren op het web? Neem contact op met Convident en samen streven we voor het online succes van jouw bedrijf!

Klantverhalen & cases.

Van midden-klein bedrijven, grote organisaties en overheidsinstellingen. Convident heeft een prachtige klanten club opgebouwd en daar zijn we zeer trots op!

 

dit is een afbeelding van convident

Francine Flooren

Flooren Advocatuur

Convident is zeer klantgericht en creatief bij de ontwikkeling van onze website en onze online marketing campagnes. Flexibiliteit was van groot belang en dat hebben ze uitstekend getoond. Heel erg fijn dat het team van Convident hier naadloos op aansluit.

dit is een afbeelding van convident

Koen Mulder

Restaurant De Betere Tijden

We werken al jaren samen met Convident Digital Agency. Wij willen onze website niet zien als een black-box. Convident denkt mee in oplossingen zodat we zelfstandig de website kunnen onderhouden. Lopen we toch vast, dan helpen ze snel en adequaat.

 

Wij werken voor.

Convi-media.

WordPress voor beginners

Convident bouwt websites in WordPress CMS, waardoor je zelf zonder technische expertise...

Lees bericht

Google Analytics verboden in Italië

Schreeuw het van de daken, Google Analytics is verboden in Italië! De...

Lees bericht

Het effect van online reviews

Het internet staat vol met websites die producten of diensten verkopen. De...

Lees bericht

Awards.

© 2014 - 2022 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 227 beoordelingen. Partnerships Ons werkgebied Privacyverklaring Algemene voorwaarden