Online marketing Drenthe

Ben je nog op zoek naar een online marketingbureau in Drenthe? Wij van Convident staan voor je klaar! Wij bezorgen jouw bedrijf een unieke online marketingstrategie. Beter gevonden worden in de zoekmachines of adverteren op sociale media? Wij helpen je daar graag bij!

 

Convident is dé partner voor al jouw online marketing vraagstukken. Door onze persoonlijke aanpak creëren wij samen met jou een op maat gemaakte marketingstrategie, die perfect aansluit op de wensen en behoeften van jouw bedrijf of organisatie. Klaar om online te groeien?

  • Full service online marketingbureau;
  • Google partner;
  • Persoonlijke aanpak;
  • Online sparringpartner;

Online marketingstrategie voor bedrijven in Drenthe

Voordat wij beginnen aan onze werkzaamheden bespreken we eerst samen een aantal doelstellingen. Doormiddel van deze doelstellingen weten onze SEO en SEA marketeers welke online strategie het beste zal werken voor jouw bedrijf. Door ons te verdiepen in jouw markt en/of branche komen wij meer te weten over jouw (potentiële) klanten. De bevindingen van onze SEO experts worden met jou besproken tijdens het kennismakingsgesprek, zodat we samen de beste zoekwoorden kunnen selecteren en integreren in jouw unieke online marketingstrategie.

img-50 img-fifty

Vraag een gratis SEO consult aan

Benieuwd waar jouw kansen liggen op het gebied van online marketing? Vraag een gratis SEO consult aan met een van onze SEO experts.

img-50 img-fifty

Adverteren in de zoekmachine

Naast SEO is er ook SEA marketing of Search Engine Advertising. Doormiddel van SEA worden geselecteerde zoekwoorden geadverteerd worden in de zoekmachines. Hierdoor komt jouw website hoger te staan in zoekmachines als Google en Bing. Dit geeft jouw website een hoger zoekvolume en een hoger bezoekersaantal, waardoor de hoeveelheid aan potentiële klanten van jouw bedrijf in Drenthe stijgt. Om het perfecte resultaat te verkrijgen wanneer je SEA invoert in jouw online marketingstrategie, moeten de geselecteerde zoekwoorden ook vermeld worden op jouw website. Want Convident wil er alles aan doen om de website van jouw bedrijf in Drenthe een online boost te geven.

Linkbuilding Drenthe

Linkbuilding is een onderdeel van de SEO- en SEA-campagne, dus het valt zeker en vast niet te verwaarlozen, zeker doordat het uiterst nuttig is voor de website van jouw bedrijf in Drenthe. Want met linkbuilding wordt er verwezen naar de website van jouw bedrijf in Drenthe door andere websites via een hyperlink. Dit is een dagelijkse activiteit die onze linkbuilding experts bij Convident uitvoeren, waardoor ze ook bekend zijn met alle mogelijke valkuilen. Ze gaan dan ook op zoek naar de beste websites voor jouw bedrijf in Drenthe, gebaseerd op jouw bedrijf en sector. Hierbij houden ze rekening met enkele factoren zoals relevantie en domeinautoriteit en ze zorgen ervoor dat Google het linkbuilding proces als natuurlijk ervaart. Zo kunnen onze linkbuilding experts ervoor zorgen dat jij een effectieve stijging van het bezoekersaantal en zoekvolume van jouw website krijgt. Alle bevindingen worden dan tijdens het kennismakingsgesprek vermeld. Daarnaast worden ze ook met jou gedeeld via de maandelijkse rapporten, samen met backlinks, analyses en een plan van aanpak.

Wil je ook stijgen in Google? Convident zorgt ervoor dat jouw bedrijf in Drenthe een exponentiële online-groei kan meemaken.

img-50 img-fifty
img-50 img-fifty

Social media marketing Drenthe

Een goede toevoeging aan linkbuilding en een SEO- en SEA-campagne is social media marketing. Want als je de perfecte plaats zoekt om te adverteren, dan zijn de sociale media kanalen zoals Facebook en Instagram uiterst geschikt. Convident helpt je met het opstellen van een social media marketing plan, zodat we de perfecte sociale media campagnes kunnen opstellen voor de doelgroep van jouw bedrijf in Drenthe. Daarom gaan onze online marketeers op zoek naar de sociale media platformen die het meeste gebruikt worden door jouw doelgroep(en). Aan de hand van deze informatie kan er dan een social media marketing plan en SMART-doelstellingen ontwikkeld worden voor en samen met jouw bedrijf in Drenthe. Want dankzij de SMART-doelstellingen hebben onze online marketeers een richtlijn voor wat gemeten, geregistreerd en geanalyseerd moet worden, om tijdige aanpassingen te maken.

Vind jij sociale media ook een handige online marketing tool? Convident helpt je graag verder met een social media marketing plan.

Advies en rapportage

Convident wil niet alleen helpen met het opstellen van jouw online marketingstrategie, we willen er ook voor zorgen dat deze effectief is. Daarom vinden we het bij Convident belangrijk om maandelijkse rapporten en adviezen te maken voor onze klanten. Want we hechten heel veel belang aan het onderhouden van onze klantenrelaties op lange termijn en dat doen we door samen naar kansen te grijpen. We vermelden daarom de sterktes, zwaktes, bedreigingen en kansen van de website van jouw bedrijf in Drenthe, in de maandelijkse rapporten. Daarnaast worden er ook backlinks, een plan van aanpak en analyses van jouw online werkzaamheden in vermeld. Verder werpt het ook een blik op jouw doelgroep(en), zoals waar deze vandaan komen, hun leeftijd en waar ze zich online bevinden. We willen je dan ook altijd op de hoogte houden over de online werkzaamheden. Ons doel is namelijk om jouw bedrijf in Drenthe een online boost te geven, want Convident vindt het belangrijk dat jouw bedrijf kan excelleren op het web!

Wil jij ook excelleren op het web? Neem contact op met Convident en samen streven we voor het online succes van jouw bedrijf!

img-50 img-fifty

Onze klanten.

Wij werken onder andere samen met:

Veel gestelde vragen

Hebben jullie een wachtrij voor het accepteren van nieuwe klanten? Meer lezenminder lezen

Op dit moment hebben we geen wachtrij voor het accepteren van nieuwe klanten. Echter merken we dat er veel nieuwe aanwas en interesse is voor het aangaan van een marketingtraject. Per afdeling houden we nauwlettend in de gaten of we nieuwe klanten kunnen accepteren of dat men geduld moet hebben.

Garanderen jullie bepaalde resultaten? Meer lezenminder lezen

Nee wij garanderen geen nummer 1 garanties wanneer er een SEO traject aangegaan wordt. Dit kan geen enkele partij bieden, ook omdat wij simpelweg niet weten in welke branche je bedrijf zich bevindt. Uiteraard spreken we doelstellingen af en willen we samen groeien. Nummer 1 garanties kan geen één partij bieden, mochten zij dit wel doen dan kan je je afvragen in hoeverre dit zoekwoord relevant is. Zoekwoorden zonder enige vorm van concurrentie ranken snel, echter is het de vraag of deze waardevol voor je bedrijf zijn.

Projecten / Cases

Deze projecten hebben we in samenwerking met onze opdrachtgevers recent mogen ontwikkelen.

AVE Solutions

AVE Solutions
Online marketing Website
AVE Solutions

De Vries XL

De Vries XL
Online marketing Webapplicatie Webshop
De Vries XL