Online marketing Drenthe

Ben je nog op zoek naar een online marketingbureau in Drenthe? De beste kandidaat hiervoor is Convident, want wij bezorgen jouw bedrijf een unieke online marketingstrategie.

Online marketing Drenthe

Klaar om gemakkelijk gevonden te worden online?

Wil je ook stijgen in Google?

Advies en rapportage

Convident wilt je niet gewoon helpen met het opstellen van jouw online marketingstrategie, we willen er ook voor zorgen dat deze effectief is. Daarom vinden we het bij Convident belangrijk om maandelijkse rapporten en adviezen te maken voor onze klanten. Want we hechten heel veel belang aan het onderhouden van onze klantenrelaties op lange termijn en dat doen we door samen naar kansen te grijpen. We vermelden daarom de sterktes, zwaktes, bedreigingen en opportuniteiten van de website van jouw bedrijf in Drenthe, in de maandelijkse rapporten. Daarnaast worden er ook backlinks, een plan van aanpak en analyses van jouw online werkzaamheden in vermeld. Verder werpt het ook een blik op jouw doelgroep(en), zoals waar ze vandaan komen, hun leeftijd en waar ze zich online bevinden. We willen je dan ook altijd op de hoogte houden over de online werkzaamheden van jouw website. Ons doel is namelijk om jouw bedrijf in Drenthe een online boost te geven, want Convident vindt het belangrijk dat jouw bedrijf kan excelleren op het web!

Wil jij ook excelleren op het web? Neem contact op met Convident en samen streven we voor het online succes van jouw bedrijf!

Klantverhalen & cases.

Van midden-klein bedrijven, grote organisaties en overheidsinstellingen. Convident heeft een prachtige klanten club opgebouwd en daar zijn we zeer trots op!

 

dit is een afbeelding van convident

Hilberta

Betty’s Zorg Aan Huis

Altijd behulpzaam en vriendelijke mensen. Doen wat ze zeggen.

dit is een afbeelding van convident

Talisa Rijfkogel-Koopman

Corlido Group

Hele fijne samenwerking met deze creatieve development club die een stapje, of twee, extra hebben gezet om voor ons een mooie en passende websites te bouwen.

 

Wij werken voor.

Convi-media.

Simon van der Molen maakt unieke Convident puzzel (Frans Le Roux style)

Simon van der Molen uit Groningen illustreert voor uitgevers, kranten, (zorg)organisaties en...

Lees bericht

Myron Hamming spoken word over Convident

Myron Hamming is dichter en spoken word artist die begon met de...

Lees bericht

Inhaakkalender 2023

Mis geen belangrijke dagen in 2023 en check de inhaakkalender 2023 van...

Lees bericht

Awards.