Online marketing Doetinchem

Als je op zoek bent naar een online marketingbureau voor jouw bedrijf of organisatie in Doetinchem, dan hoef je niet verder te zoeken. Bij Convident, hét online marketingbureau, ben je aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende online marketingdiensten, waaronder SEO-marketing en SEA-marketing. Als jouw doel is om hoger te scoren in zoekmachines, staan wij bij Convident klaar om je te ondersteunen en te helpen!

 

Is er geen online marketingbureau in de buurt van Doetinchem? Maak je geen zorgen, Convident staat voor je klaar, zelfs vanuit Groningen. Als online marketing expert zijn wij de ideale partner voor jouw bedrijf. We bieden een breed scala aan online marketingdiensten aan, zodat we de perfecte online marketingstrategie voor jouw bedrijf kunnen ontwikkelen. Onze diensten omvatten het bouwen van websites en webshops, SEO, SEA, linkbuilding, social media marketing, remarketing, Google Shopping en display advertising. Tijdens een strategisch kick-off gesprek leren we elkaar beter kennen en zoeken we samen naar de beste opties voor jouw bedrijf. Op basis hiervan creëren we een op maat gemaakte online marketingstrategie, zodat jouw bedrijf verder kan groeien.

SEO marketing

We adviseren om jouw online marketingstrategie te beginnen met SEO, oftewel zoekmachineoptimalisatie. Door relevante zoekwoorden te gebruiken, kunnen we ervoor zorgen dat jouw website beter vindbaar is in zoekmachines zoals Google. Onze online marketeers zijn dagelijks bezig met SEO en zijn goed op de hoogte van de belangrijke aspecten. Ze zullen op zoek gaan naar de meest geschikte zoekwoorden voor de activiteiten van jouw bedrijf. Dit onderzoek wordt uitgevoerd vóór het strategisch kick-off gesprek, waarin de bevindingen van onze online marketeers worden besproken. Op basis hiervan kan er een strategisch plan worden ontwikkeld voor jouw website, waarin alle geselecteerde zoekwoorden worden opgenomen.

img-50 img-fifty

Vraag een gratis SEO consult aan

Wil je ontdekken hoe Convident jouw bedrijf online verder kan helpen? Vraag dan nu een gratis SEO consult aan!

img-50 img-fifty

SEA marketing

Bovendien is het ook verstandig om SEA in combinatie met SEO toe te passen, zodat de geselecteerde zoekwoorden niet alleen geoptimaliseerd worden in zoekmachines, maar ook geadverteerd worden. SEA staat namelijk voor Search Engine Advertising en zorgt ervoor dat je meer potentiële klanten kunt bereiken door een toename in het zoekvolume en het aantal websitebezoekers. Om het optimale resultaat te behalen, is het raadzaam om de gekozen zoekwoorden ook te integreren op jouw website. Op die manier kun je beter scoren in Google en een vliegende start maken met jouw online groei.

Ben je ook klaar om de online groei van jouw bedrijf een kick-start te geven? Neem dan contact op met onze experts bij Convident, zij helpen je graag verder!

Linkbuilding Doetinchem

Een belangrijk aspect dat naadloos aansluit bij SEO en SEA is linkbuilding. Hierbij wordt er door externe websites naar jouw website verwezen middels hyperlinks. Met deze drie elementen samen kun je een hogere positie bereiken in zoekmachines zoals Google, waardoor de kans op een groter aantal websitebezoekers toeneemt. Het is echter belangrijk dat Google dit proces als organisch ervaart, wat betekent dat het iets langzamer verloopt dan bij SEO en SEA. Vanwege deze reden maken niet veel online marketingbureaus gebruik van deze waardevolle tool. Onze experts zijn echter goed bekend met linkbuilding en hebben kennis van de mogelijke valkuilen.

Om de beste externe websites voor jouw bedrijf te vinden, voeren we eerst een grondig onderzoek uit naar jouw bedrijf en branche. Hierbij wordt er rekening gehouden met belangrijke aspecten zoals relevantie en domeinautoriteit. Tijdens het strategisch kick-off gesprek worden deze websites besproken en worden ze opgenomen in maandelijkse rapporten.

Ben je ook overtuigd van het belang van linkbuilding? Convident werkt graag samen met jou om een solide linkprofiel op te bouwen. Ontdek meer over linkbuilding en de mogelijkheden voor jouw bedrijf!

img-50 img-fifty
img-50 img-fifty

Social media marketing Doetinchem

Een opmerkelijke trend in online marketing die veel bedrijven volgen, is social media marketing. Dit komt voort uit de enorme vraag naar content en informatie op sociale mediaplatforms, waardoor adverteren op deze platforms bijzonder waardevol is. De constante stroom van gebruikers biedt aanzienlijke kansen voor bedrijven om nieuwe potentiële klanten aan te trekken. Een effectief social media marketing plan ontstaat echter niet vanzelf. Daarom staat Convident klaar om jouw bedrijf hierbij te ondersteunen.

Onze online marketeers kunnen onderzoeken op welke sociale mediaplatforms jouw doelgroep(en) zich bevindt. Op basis hiervan kunnen we SMART-doelstellingen vaststellen en een social media marketing plan opstellen tijdens het strategisch kick-off gesprek. Hierdoor weten onze experts welke aspecten ze moeten meten, registreren en waar eventuele aanpassingen nodig zijn.

Advies en rapportage

Bij Convident hechten we veel waarde aan het opbouwen van langetermijnrelaties met onze klanten. We streven ernaar om hen voortdurend op de hoogte te houden van hun online activiteiten, zodat geen enkele kans onbenut blijft. Onze experts bij Convident zorgen ervoor dat onze klanten zich bewust zijn van de sterke punten, zwakke punten, kansen en bedreigingen van hun website. Dit doen we door middel van maandelijkse rapporten en adviezen, waarin onder andere informatie wordt verstrekt over de doelgroep(en). We vinden het belangrijk dat je een duidelijk beeld hebt van je doelgroep(en), zoals hun locatie, leeftijd en online gedrag. Daarnaast bieden de maandelijkse rapporten en adviezen ook inzicht in eventuele aanpassingen die nodig zijn. Op deze manier zet Convident zich in om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen in de online wereld.

img-50 img-fifty

Onze klanten.

Wij werken onder andere samen met

 

Veel gestelde vragen

Hebben jullie een wachtrij voor het accepteren van nieuwe klanten? Meer lezenminder lezen

Op dit moment hebben we geen wachtrij voor het accepteren van nieuwe klanten. Echter merken we dat er veel nieuwe aanwas en interesse is voor het aangaan van een marketingtraject. Per afdeling houden we nauwlettend in de gaten of we nieuwe klanten kunnen accepteren of dat men geduld moet hebben.

Garanderen jullie bepaalde resultaten? Meer lezenminder lezen

Nee wij garanderen geen nummer 1 garanties wanneer er een SEO traject aangegaan wordt. Dit kan geen enkele partij bieden, ook omdat wij simpelweg niet weten in welke branche je bedrijf zich bevindt. Uiteraard spreken we doelstellingen af en willen we samen groeien. Nummer 1 garanties kan geen één partij bieden, mochten zij dit wel doen dan kan je je afvragen in hoeverre dit zoekwoord relevant is. Zoekwoorden zonder enige vorm van concurrentie ranken snel, echter is het de vraag of deze waardevol voor je bedrijf zijn.

Projecten / Cases

Deze projecten hebben we in samenwerking met onze opdrachtgevers recent mogen ontwikkelen

AVE Solutions

AVE Solutions
Online marketing Website
AVE Solutions

De Vries XL

De Vries XL
Online marketing Webapplicatie Webshop
De Vries XL