Online marketing Amstelveen

Klaar voor online succes? Convident denkt met je mee!

Online marketing Amstelveen

Bovenaan de resultatenpagina verschijnen met gerichte advertenties

Bij Convident heb je als ondernemer uit Amstelveen altijd zelf de controle over je advertentiecampagnes en gestelde (dagelijkse) budgetten. Bovendien ontvang je aan het eind van iedere maand een rapportage van onze online marketeers. In deze rapportage krijg je antwoord op vragen als waar komen mijn bezoekers vandaan, wat is hun leeftijd en welke kanalen gebruiken ze. Zo krijgen wij en jijzelf meer inzicht in jouw doelgroep(en) en dus bedrijf.

Benieuwd of zoekmachine adverteren een relevante toevoeging is aan jouw online marketingactiviteiten? Neem gerust contact met ons op of kom langs op kantoor voor een bakje koffie!

Remarketing

Remarketing is een specifiek online marketingmiddel waar onze marketeers wel raad mee weten. Heb jij last van gebruikers die al op je website of webshop zijn geweest, maar vervolgens vertrekken zonder enige conversie? Dan zal remarketing de oplossing zijn om consumenten weer terug naar jouw website te leiden. Hierbij maakt remarketing gebruik van gerichte advertenties. Deze worden getoond aan gebruikers die al eerder op jouw website zijn geweest en dus interesse hebben in de producten of diensten die jij aanbiedt. Met de juiste werkwijze kan zo remarketing zeer rendabel zijn voor jouw bedrijf. Van belang is hierbij wel dat er een duidelijk plan is opgesteld en doelstellingen zijn geformuleerd. Zo zien we erop toe dat je alleen adverteert op een rendabele manier.

Klantverhalen & cases.

Van midden-klein bedrijven, grote organisaties en overheidsinstellingen. Convident heeft een prachtige klanten club opgebouwd en daar zijn we zeer trots op!

 

dit is een afbeelding van convident

Jan Klink

PPV Engineering

Een prettige en kundige partner die PPV Engineering ondersteunt op het gebied van online marketing.

dit is een afbeelding van convident

Bernard Stornebrink

Enber

Convident is een zeer prettig bedrijf om mee samen te werken. De vertaalslag van klantwens naar de uiteindelijke website is buitengewoon goed. Wij hebben met meerdere websitebouwers/internetbureaus samengewerkt maar Convident is veruit het beste. Wat hierbij vooral opvalt is de goede communicatie, gedurende het traject ben je altijd op de hoogte en is er een duidelijke planning. Ook de online marketing werpt zijn vruchten af.

Kortom, super bedrijf.

 

Wij werken voor.

Convi-media.

Google Partners, hoe zit dat nou eigenlijk?

In Nederland zijn er tegenwoordig veel bureaus die online marketing als dienst...

Lees bericht

Medewerkers engagement

Medewerkers engagement, een HR-trend die je op dit moment overal ziet terugkomen....

Lees bericht

Google Analytics 4: inzicht in jouw websitebezoekers

Bij online marketing is het tegenwoordig essentieel om gegevens/data te verzamelen. Deze...

Lees bericht

Awards.

© 2014 - 2022 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 227 beoordelingen. Partnerships Ons werkgebied Privacyverklaring Algemene voorwaarden