Online marketing Amstelveen

Ben je op zoek naar een online marketing bureau voor je bedrijf of organisatie in Amstelveen? Dan ben je bij Convident aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in diverse online marketingdiensten, waaronder SEO marketing en SEA marketing. Wil je hoger scoren in zoekmachines? Bij Convident helpen we je graag om dat te bereiken!

 

Ben jij een ondernemer in Amstelveen en wil je jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen op het online gebied? Dan ben je bij Convident aan het juiste adres! Als full-service online marketingbureau staan we klaar om jou te helpen bij het behalen van online successen. Onze online marketeers hebben uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van SEO, SEA en linkbuilding. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in social media marketing, display advertising, Google Shopping en remarketing.

Bij Convident geloven we sterk in de kracht van een duidelijk plan voor succes. Daarom starten we altijd met een persoonlijk kennismakingsgesprek om jouw specifieke situatie te begrijpen. We stellen een strategie op en formuleren concrete doelstellingen die aansluiten bij de normen en waarden van jouw organisatie en doelgroep(en). Samen verkennen we de mogelijkheden van online marketing en kijken we hoe we jouw bedrijf kunnen laten groeien.

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie, ook wel bekend als search engine optimization (SEO), richt zich op het verkrijgen van hoge posities in de organische zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Door middel van SEO verbeter je de online vindbaarheid van jouw website of webshop. Het is belangrijk om te benadrukken dat een hoge ranking in Google niet simpelweg kan worden ‘gekocht’. Daarom is een goed doordacht plan essentieel.

Bij het starten van het SEO-traject voeren onze online marketeers een grondig zoekwoorden onderzoek uit. Hierbij bepalen ze op welke zoektermen jouw doelgroep(en) zoeken. Deze informatie wordt gebruikt bij het schrijven van relevante en gerichte content voor jouw website of webshop.

Daarnaast gaan onze webdevelopment- en supportteams aan de slag met een grondige analyse van de technische aspecten van jouw website of webshop. Ze zoeken naar verbeterpunten die vaak eenvoudig op te lossen zijn en direct resultaat opleveren. Op deze manier zorgen we ervoor dat jouw website of webshop klaar is om te stijgen in de zoekresultaten, waardoor online groei voor jouw bedrijf gerealiseerd kan worden.

img-50 img-fifty

Vraag een gratis SEO consult aan.

Wil je graag weten hoe jouw bedrijf ervoor staat online? Maak dan gebruik van onze gratis SEO consultatie en laat ons je van advies voorzien!

Zoekmachine adverteren Amstelveen

Zoekmachine adverteren, ook wel bekend als search engine advertising (SEA), is een belangrijk onderdeel van online marketing. Het houdt in dat je met advertenties hogere posities probeert te bemachtigen in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. In tegenstelling tot zoekmachine optimalisatie, waarbij je organisch hoger probeert te ranken, adverteer je bij zoekmachine adverteren met betaalde advertenties die boven de organische resultaten worden weergegeven. Deze advertenties trekken klikken en verkeer naar je website of webshop, op voorwaarde dat de campagnes goed zijn opgezet. Een zoekwoorden onderzoek is daarbij essentieel. Hiermee achterhalen onze online marketeers welke zoekwoorden jouw doelgroep(en) gebruiken en welke dus relevant zijn voor je advertentiecampagnes.

img-50 img-fifty
img-50 img-fifty

Linkbuilding

Binnen zoekmachine optimalisatie is linkbuilding een belangrijk onderdeel. Het doel van linkbuilding is om hogere posities te verwerven in de organische zoekresultaten van zoekmachines, zoals Google. Bij linkbuilding wordt er een (terug)link geplaatst naar jouw website of webshop op externe websites. Het is een voortdurend proces dat geleidelijk moet worden opgebouwd over een bepaalde periode. Ondernemers in Amstelveen beschouwen het vaak als tijdrovend en complex. Dat is jammer, want met de juiste aanpak kan linkbuilding zeer winstgevend zijn voor jouw bedrijf.

Gelukkig beschikken de online marketeers van Convident over de kennis en expertise om de meest relevante en hoogwaardige externe websites te vinden voor jouw links. Onze linkbuilding experts analyseren de autoriteit, spamscore en relevantie van de externe websites in relatie tot jouw bedrijf. Op deze manier zorgen we ervoor dat jouw content wordt geplaatst op gerespecteerde blogs, artikelen of partnerpagina’s. Daarnaast zorgen onze online marketeers ervoor dat de links geleidelijk worden geplaatst gedurende de maand. Dit zorgt ervoor dat Google jouw linkbuildingactiviteiten als natuurlijk ziet, waardoor jouw website of webshop hoger zal ranken in de organische zoekresultaten.

Google Shopping Amstelveen

Heb je een bedrijf in Amstelveen en verkoop je producten of beheer je een webshop? Dan is Google Shopping een waardevolle toevoeging aan jouw online marketingstrategie. Net als bij zoekmachine adverteren maak je bij Google Shopping gebruik van gerichte advertenties. Het verschil is dat je bij Google Shopping adverteert met je eigen productfeed. Hierdoor worden jouw producten bovenaan de resultatenpagina getoond wanneer consumenten op zoek zijn naar vergelijkbare producten.

Een groot voordeel van Google Shopping is dat het kwalitatief hoogwaardige klikken oplevert. Dit komt doordat consumenten al belangrijke informatie, zoals de prijs, het design en de verzendkosten, kunnen zien voordat ze doorklikken naar jouw website. Samen gaan we om tafel zitten om te bepalen welke producten het meest geschikt zijn voor Google Shopping-campagnes. Vervolgens ontwikkelen we gerichte advertentiecampagnes om jouw doelgroep(en) te bereiken.

We blijven regelmatig met elkaar in contact om ervoor te zorgen dat alleen de meest relevante en winstgevende campagnes worden weergegeven in Google Shopping. Op die manier maximaliseren we het succes van jouw online marketinginspanningen.

img-50 img-fifty
img-50 img-fifty

Remarketing

Remarketing is een effectief online marketinginstrument waar onze marketeers uitstekend mee overweg kunnen. Heb je last van bezoekers die je website of webshop hebben bezocht maar zonder enige conversie vertrekken? Dan is remarketing de oplossing om deze gebruikers terug te leiden naar jouw website. Remarketing maakt gebruik van gerichte advertenties die worden getoond aan gebruikers die eerder interesse hebben getoond in de producten of diensten die jij aanbiedt.

Met de juiste aanpak kan remarketing zeer rendabel zijn voor jouw bedrijf. Het is echter essentieel om een duidelijk plan op te stellen en doelstellingen te formuleren. Op die manier zorgen we ervoor dat je op een rendabele manier adverteert en optimaal profiteert van remarketing.

Onze klanten.

Wij werken onder andere samen met:

 

Projecten / Cases.

Deze projecten hebben we in samenwerking met onze opdrachtgevers recent mogen ontwikkelen

AVE Solutions

AVE Solutions
Online marketing Website
AVE Solutions

De Vries XL

De Vries XL
Online marketing Webapplicatie Webshop
De Vries XL