Online marketing Amstelveen

Klaar voor online succes? Convident denkt met je mee!

Online marketing Amstelveen

Bovenaan de resultatenpagina verschijnen met gerichte advertenties

Bij Convident heb je als ondernemer uit Amstelveen altijd zelf de controle over je advertentiecampagnes en gestelde (dagelijkse) budgetten. Bovendien ontvang je aan het eind van iedere maand een rapportage van onze online marketeers. In deze rapportage krijg je antwoord op vragen als waar komen mijn bezoekers vandaan, wat is hun leeftijd en welke kanalen gebruiken ze. Zo krijgen wij en jijzelf meer inzicht in jouw doelgroep(en) en dus bedrijf.

Benieuwd of zoekmachine adverteren een relevante toevoeging is aan jouw online marketingactiviteiten? Neem gerust contact met ons op of kom langs op kantoor voor een bakje koffie!

Remarketing

Remarketing is een specifiek online marketingmiddel waar onze marketeers wel raad mee weten. Heb jij last van gebruikers die al op je website of webshop zijn geweest, maar vervolgens vertrekken zonder enige conversie? Dan zal remarketing de oplossing zijn om consumenten weer terug naar jouw website te leiden. Hierbij maakt remarketing gebruik van gerichte advertenties. Deze worden getoond aan gebruikers die al eerder op jouw website zijn geweest en dus interesse hebben in de producten of diensten die jij aanbiedt. Met de juiste werkwijze kan zo remarketing zeer rendabel zijn voor jouw bedrijf. Van belang is hierbij wel dat er een duidelijk plan is opgesteld en doelstellingen zijn geformuleerd. Zo zien we erop toe dat je alleen adverteert op een rendabele manier.

Klantverhalen & cases.

Van midden-klein bedrijven, grote organisaties en overheidsinstellingen. Convident heeft een prachtige klanten club opgebouwd en daar zijn we zeer trots op!

 

dit is een afbeelding van convident

Erik Bieze

Naboqu

Al vanaf de start zijn wij zeer tevreden over de samenwerking met de medewerkers en directie van Convident. Competenties zoals bijvoorbeeld klantgerichtheid, probleemoplossend vermogen, handelingssnelheid en inlevingsvermogen zijn in hoge mate aanwezig.

dit is een afbeelding van convident

Michelle Hillenaar

Anker Crew Insurance

Convident heeft door een passende inventarisatie meerdere professionele Anker Insurance websites neergezet. Tevens is de ondersteuning na oplevering zeer prettig. Convident gaat echt een stap verder.

 

Wij werken voor.

Convi-media.

Geen kind zonder vriendjes, Convident doneert!

Het Gehandicapte Kind zet zich in voor kinderen met een handicap. Geef als...

Lees bericht

It’s Cyber Monday

Het kerstseizoen komt er weer aan, met veel kortingen en de vele...

Lees bericht

Facebook & Instagram Shopping: start gratis jouw webshop!

Ben jij ondernemer en verkoop je jouw producten vanuit een fysieke winkel...

Lees bericht

Awards.

© 2014 - 2021 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 227 beoordelingen. Partnerships Ons werkgebied Privacyverklaring Algemene voorwaarden