Online marketing Amstelveen

Klaar voor online succes? Convident denkt met je mee!

Online marketing Amstelveen

Bovenaan de resultatenpagina verschijnen met gerichte advertenties

Bij Convident heb je als ondernemer uit Amstelveen altijd zelf de controle over je advertentiecampagnes en gestelde (dagelijkse) budgetten. Bovendien ontvang je aan het eind van iedere maand een rapportage van onze online marketeers. In deze rapportage krijg je antwoord op vragen als waar komen mijn bezoekers vandaan, wat is hun leeftijd en welke kanalen gebruiken ze. Zo krijgen wij en jijzelf meer inzicht in jouw doelgroep(en) en dus bedrijf.

Benieuwd of zoekmachine adverteren een relevante toevoeging is aan jouw online marketingactiviteiten? Neem gerust contact met ons op of kom langs op kantoor voor een bakje koffie!

Remarketing

Remarketing is een specifiek online marketingmiddel waar onze marketeers wel raad mee weten. Heb jij last van gebruikers die al op je website of webshop zijn geweest, maar vervolgens vertrekken zonder enige conversie? Dan zal remarketing de oplossing zijn om consumenten weer terug naar jouw website te leiden. Hierbij maakt remarketing gebruik van gerichte advertenties. Deze worden getoond aan gebruikers die al eerder op jouw website zijn geweest en dus interesse hebben in de producten of diensten die jij aanbiedt. Met de juiste werkwijze kan zo remarketing zeer rendabel zijn voor jouw bedrijf. Van belang is hierbij wel dat er een duidelijk plan is opgesteld en doelstellingen zijn geformuleerd. Zo zien we erop toe dat je alleen adverteert op een rendabele manier.

Klantverhalen & cases.

Van midden-klein bedrijven, grote organisaties en overheidsinstellingen. Convident heeft een prachtige klanten club opgebouwd en daar zijn we zeer trots op!

 

dit is een afbeelding van convident

Wietske Kerkstra

Doubble U

Door Convident wordt je website dividend. Naast een goede sfeer en een duidelijke projectplanning, geven ze je ook nog een fantastisch eindproduct. In 3 sprints stond onze website live, aanrader!

dit is een afbeelding van convident

Talisa Rijfkogel-Koopman

Corlido Group

Hele fijne samenwerking met deze creatieve development club die een stapje, of twee, extra hebben gezet om voor ons een mooie en passende websites te bouwen.

 

Wij werken voor.

Convi-media.

Simon van der Molen maakt unieke Convident puzzel (Frans Le Roux style)

Simon van der Molen uit Groningen illustreert voor uitgevers, kranten, (zorg)organisaties en...

Lees bericht

Myron Hamming spoken word over Convident

Myron Hamming is dichter en spoken word artist die begon met de...

Lees bericht

Inhaakkalender 2023

Mis geen belangrijke dagen in 2023 en check de inhaakkalender 2023 van...

Lees bericht

Awards.