Online marketing Almelo

Wij helpen graag met Online Marketing Almelo, online snel gevonden worden!

Online marketing Almelo

Meten voor een mooi resultaat

Een goede website en je online vindbaarheid gaan hand in hand

Advies en rapportage

Al deze online marketing acties worden niet alleen uitgevoerd voor jouw bedrijf in Almelo. Convident zorgt er namelijk ook voor dat alle online werkzaamheden van jouw website geregistreerd, gemeten en geanalyseerd worden. Dit doen we aan de hand van maandelijkse rapporten met backlinks, analyses en een plan van aanpak, en maandelijkse adviezen die op de rapporten gebaseerd zijn. Convident hecht hier ongelooflijk veel belang aan omdat we bij Convident geloven in het onderhouden van klantenrelaties op lange termijn. Daarnaast willen we ook samen naar al de kansen van jouw bedrijf in Almelo grijpen. De maandelijkse rapporten vermelden daarom ook de zwaktes, sterktes, bedreigingen en opportuniteiten van jouw website of webshop. Om jouw online marketingstrategie aan te vullen, willen we jouw bedrijf in Almelo ook meer informatie meegeven over jouw doelgroep(en). We schetsen dan ook een duidelijk beeld van jouw doelgroep(en) op basis van hun leeftijd, woonplaats en waar ze zich online bevinden. Doordat wij de online werkzaamheden van de website van jouw bedrijf in Almelo heel goed onderzoeken, kunnen we jou dus duidelijk advies geven. Uiteindelijk is het ons doel om jouw bedrijf in Almelo een online boost te geven dankzij de online marketingstrategie op maat door Convident!

Meer te weten komen over jouw online werkzaamheden? Doe het met de online marketingstrategie op maat door Convident!

Klantverhalen & cases.

Van midden-klein bedrijven, grote organisaties en overheidsinstellingen. Convident heeft een prachtige klanten club opgebouwd en daar zijn we zeer trots op!

 

dit is een afbeelding van convident

Koen Mulder

Restaurant De Betere Tijden

We werken al jaren samen met Convident Digital Agency. Wij willen onze website niet zien als een black-box. Convident denkt mee in oplossingen zodat we zelfstandig de website kunnen onderhouden. Lopen we toch vast, dan helpen ze snel en adequaat.

dit is een afbeelding van convident

Bea Kortwijk

Albert Heijn Kortwijk

Convident heeft de maatwerk-website van Albert Heijn Kortwijk ontworpen en gebouwd. Wij kunnen niet anders dan enorm tevreden zijn. Er is vanaf het begin meegedacht en eigenlijk is alles van een leien dakje gegaan. Dit terwijl onze bedrijfstructuur met meerdere ondernemingen geen standaard opdracht betreft.
Nogmaals dank aan het hele Convident team!

 

Wij werken voor.

Convi-media.

De kracht van AI-toepassingen in webdesign en online marketing

Artificiële Intelligentie (AI) is een technologie die de afgelopen jaren enorm is...

Lees bericht

Convident samenwerking met The Concrete Factory

Sinds 2016 hebben we de websites voor The Concrete Factory (TCF) in...

Lees bericht

Awards.