Online marketing Almelo

Wij helpen graag met Online Marketing Almelo, online snel gevonden worden!

Online marketing Almelo

Meten voor een mooi resultaat

Een goede website en je online vindbaarheid gaan hand in hand

Advies en rapportage

Al deze online marketing acties worden niet alleen uitgevoerd voor jouw bedrijf in Almelo. Convident zorgt er namelijk ook voor dat alle online werkzaamheden van jouw website geregistreerd, gemeten en geanalyseerd worden. Dit doen we aan de hand van maandelijkse rapporten met backlinks, analyses en een plan van aanpak, en maandelijkse adviezen die op de rapporten gebaseerd zijn. Convident hecht hier ongelooflijk veel belang aan omdat we bij Convident geloven in het onderhouden van klantenrelaties op lange termijn. Daarnaast willen we ook samen naar al de kansen van jouw bedrijf in Almelo grijpen. De maandelijkse rapporten vermelden daarom ook de zwaktes, sterktes, bedreigingen en opportuniteiten van jouw website of webshop. Om jouw online marketingstrategie aan te vullen, willen we jouw bedrijf in Almelo ook meer informatie meegeven over jouw doelgroep(en). We schetsen dan ook een duidelijk beeld van jouw doelgroep(en) op basis van hun leeftijd, woonplaats en waar ze zich online bevinden. Doordat wij de online werkzaamheden van de website van jouw bedrijf in Almelo heel goed onderzoeken, kunnen we jou dus duidelijk advies geven. Uiteindelijk is het ons doel om jouw bedrijf in Almelo een online boost te geven dankzij de online marketingstrategie op maat door Convident!

Meer te weten komen over jouw online werkzaamheden? Doe het met de online marketingstrategie op maat door Convident!

Klantverhalen & cases.

Van midden-klein bedrijven, grote organisaties en overheidsinstellingen. Convident heeft een prachtige klanten club opgebouwd en daar zijn we zeer trots op!

 

dit is een afbeelding van convident

Sander op de Dijk

De Jonge Balie Groningen-Assen

Wij zijn heel erg tevreden over de opgeleverde website en de begeleiding bij onze onlinemarketing acties. De website ziet er professioneel uit, werkt lekker snel en levert nu al veel reacties op. Complimenten aan jullie webdesignmensen en google specialisten. Daarbij vind ik het contact ook nog eens erg leuk en prettig.

dit is een afbeelding van convident

Henk Visser

Kunststofvloeren Nederland

De medewerkers van Convident zijn zeer flexibel, die stuk voor stuk goed maatwerk leveren. Er wordt goed naar ons geluisterd, waardoor al onze wensen goed terug te zien zijn op onze website. Tegenwoordig voert Convident ook onze SEO en SEA werkzaamheden uit. Maandelijks ontvangen wij een keurig rapport met de resultaten én werkzaamheden van die afgelopen maand. Maandelijks komen er meerdere leads binnen via onze website, top!

 

Wij werken voor.

Convi-media.

Simon van der Molen maakt unieke Convident puzzel (Frans Le Roux style)

Simon van der Molen uit Groningen illustreert voor uitgevers, kranten, (zorg)organisaties en...

Lees bericht

Myron Hamming spoken word over Convident

Myron Hamming is dichter en spoken word artist die begon met de...

Lees bericht

Inhaakkalender 2023

Mis geen belangrijke dagen in 2023 en check de inhaakkalender 2023 van...

Lees bericht

Awards.