WordPress websites voor startende ondernemers – Vrijblijvend adviesgesprek‎

Ben je op zoek naar een creatieve en meedenkende ontwikkelaar van je website, webshop of app? Een partner die ondersteund bij het maken van een online visitekaartje en het realiseren van sales? Convident kan jou hierbij helpen!

Een succesvolle website voor startende ondernemers begint bij Convident. Wij bieden eenvoudig en gebruiksvriendelijke WordPress websites voor zzpers en ondernemers die graag een vliegende start willen maken.

Gebruiksvriendelijke WordPress website

Bij Convident zorgen we samen voor een slim design / ontwerp dat helemaal bij jou en je bedrijf past. We trachten om je uitstraling optimaal aan te laten sluiten bij de bezoekers van je website. Dat voorkomt dat je achteraf onnodig voor verrassingen komt te staan.

Als je WordPress website helemaal klaar staat voor livegang, wil je hem natuurlijk gemakkelijk zelf kunnen bijhouden of aanpassen. Met een Convident website voor startende ondernemers is dat geen enkel probleem! Een WordPress website laten maken bij Convident, betekent namelijk dat je website werkt met een krachtig template. Hiermee kun je eenvoudig je pagina’s indelen en vormgeven door middel van drag en drop. Dit lopen we samen allemaal met elkaar door aan het einde van traject, bij de overdracht CMS training.

WordPress websites voor startende ondernemers

Wij zorgen ervoor dat jouw WordPress webdesign ondersteunend is aan je product of dienst, zodat we samen jouw bedrijf online kunnen laten groeien. De persoonlijke aanpak van Convident draagt bij aan het bereiken van online doelen van startende ondernemers. Wij zijn zelf immers nog een jonge en energieke organisatie! De moderne websites van Convident zijn compatible met alle devices. Dit betekent een unieke webervaring op pc, mobiel en tablet. Convident biedt naast een designfase en webbouw-fase de mogelijkheid tot kwalitatief hoogwaardige diensten als hosting, onderhoud en zoekmachine optimalisatie. Wil je graag een website laten ontwikkelen? Twijfel dan niet en neem gerust contact op. We helpen en adviseren je graag onder het genot van een kopje koffie.

Goed vindbare WordPress website

Een groot deel van het internetverkeer gaat via de zoekmachines. Wij zorgen ervoor dat jouw website optimaal vindbaar is en scoort in de resultaten van Google. De vindbaarheid van je website wordt onder andere bepaald door de techniek. Met een WordPress engine (motorblok) voor je website zit je qua basis in ieder geval altijd goed. Wil je meer uit je WordPress website halen, dan is het mogelijk om een zoekwoorden analyse te laten doen en/of speciale webteksten voor je startende onderneming te laten schrijven. Zo kan Convident ervoor zorgen dat je website zoekmachine vriendelijk tip top in orde is voor Google.

Convident gaat verder en kan jou hierbij helpen

Wil je graag een website, webshop of app laten ontwikkelen? Of wil je graag samenwerken en met ons werken? Twijfel dan niet en neem gerust contact op. We helpen en adviseren je graag onder het genot van een kopje koffie.

Je kunt ons bereiken op 050 – 553 23 34 en natuurlijk via onze contactpagina op de website www.convident.nl/contact.