Een WordPress website laten maken

Wil je een website in het bekende WordPress CMS? Convident kent WordPress van A tot Z.

Leer ons kennen

Als je een website wilt laten maken en je oriënteert op de verschillende mogelijkheden heb je vast over WordPress gelezen. Dit is namelijk een zeer gebruiksvriendelijk platform voor het creëren van jouw eigen website. 26% van de weblogs en websites zijn tegenwoordig al gemaakt met dit open source platform. Daarnaast heeft het ook handige plug-ins voor bijvoorbeeld het maken van een webshop. Verschillende internetbureaus maken gebruik van dit platform om hun klanten van dienst te kunnen zijn met het creëren van professionele en eigentijdse websites of webshops.

Maak een afspraak

Waarmee kunnen we jou van dienst zijn?

Website

Doelgericht / WordPress

Op een persoonlijke en gebruiksvriendelijke manier bouwen wij jouw website op maat. Deze sluit volledig aan bij je identiteit, huisstijl en (online) strategie.

Webshop

Woocommerce / Magento

Op zoek naar een webbureau dat voor jouw organisatie een resultaatgerichte webshop ontwikkelt? Kies voor de mogelijkheden van WordPress & WooCommerce.

App

Hybrid apps / Webapps

Een idee om een app te laten ontwikkelen? Zoek niet verder en kies voor appdevelopment bij Convident. Wij hebben we ervaring met Android, Windows en iOS apps.

Strategie

Advies / Plan

Convident is meer dan een online bureau. Wij hebben vele partijen mogen adviseren in hun aanpak, visie en strategie. Bepaal samen met ons je strategie.

Hosting

SSD servers / Premium

Ben je op zoek naar hosting voor jouw website, webshop of app? Convident biedt het. Wij hebben onze eigen server om jouw platform veilig en snel te hosten.

Onderhoud

Backups / Updates

Het onderhouden van jouw platform is het up-to-date houden van techniek, het voorblijven op je concurrenten maar bovenal op gebied van beveiliging optimaal voor de dag komen.

SEO

Optimalisatie / Vindbaar

Op zoek naar een online marketing bureau dat ervoor zorgt dat de website van jouw bedrijf beter en vaker gevonden wordt? Convident is de partij die je hierbij kan helpen.

SEA

Zoekvraag / Advertenties

SEA richt zich op het beantwoorden van de zoekvraag door middel van advertenties in Google & Bing. Meer traffic door clicks op jouw advertentie, hier start je SEA campagne.

Standaard of professioneel thema

Je kunt zelf heel eenvoudig en voor niets een website maken met een standaard template of thema. Voor zakelijke klanten is er tegen betaling van 25 euro per maand onbeperkte premium thema’s, geavanceerde designaanpassingen en onbeperkte opslagruimte mogelijk. Daar zit ook hulp en ondersteuning bij inbegrepen. Of je nu een klein, middelgroot of groot bedrijf hebt, voor ieder soort bedrijf is er wel een creatieve, professionele oplossing te bedenken. Websites die gemaakt zijn in WordPress kunnen op een responsive manier worden ontworpen, waardoor ze zich aanpassen aan het apparaat van de gebruiker, of dit nu een desktop computer, laptop, tablet of smartphone is.

Simpel of zeer uitgebreid, we hebben de juiste oplossing

Meer dan alleen webontwikkeling: Beveiliging, SEO en onderhoud

Beveiliging belangrijk

Zitten er geen nadelen aan dit soort websites? Een nadeel is dat er vaak nieuwe updates moeten worden geïnstalleerd, omdat de website anders minder goed kan gaan werken. Je moet er ook voor zorgen dat jouw website die gemaakt is met WordPress goed beveiligd is omdat het een open source software is die daarom eerder hackers aan zal trekken. Maar over het algemeen is een website gemaakt met dit platform gemakkelijk in gebruik, met een handig CMS waar verschillende medewerkers op in kunnen loggen. De standaard website is simpel, maar door middel van plug-ins kun je deze uitbreiden. Wij van Convident zorgen altijd voor een veilige, betrouwbare WordPress website.

Jouw teamgenoten.

 • Rutger van de Griendt
  Directeur operationele zaken
 • Rick Dreise
  Directeur algemene zaken
 • Rowan van Wijk
  Online marketeer
 • Jacco Appeldoorn
  Designer & webdeveloper / projectmanager
 • Miriam Venema
  Junior webdeveloper
 • Kris Procee
  Full-stack developer
 • Manuel Schreuder
  Designer & webdeveloper
 • Cas Klamer
  Allround support / back-end developer
 • Robert Oosterloo
  Support / back-end developer
 • Fiona van Wattum
  Junior online marketeer
 • Kevin Schreuder
  Junior web & app ontwikkelaar
 • Remi Thüss
  Junior webdeveloper
Bekijk ons team

Projecten.

We are QAS

Pean Zeilschool

Proflex Personeel

De Vries XL

 • Een WordPress website laten maken


  Leer Convident beter kennen.

  Sinds 2013 werken wij elke dag met veel passie om onze ondernemers te helpen met een kwalitatief hoogstaande website. Met een gespecialiseerd team met verschillende expertises, maken wij de website persoonlijk, klantvriendelijk en optimaal vindbaar.

  Onze bedrijfsnaam Convident is afkomstig van het Engelse Confident (vertrouwen, staat voor zeker). Op Convident kan je bedrijf bouwen en vertrouwen. Onze werkwijze en beleving van merkidentiteit zul je al ervaren bij het eerste contactmoment. Hier zijn wij trots op!

  Meer weten?

  Convident in de maatschappij

  Als organisatie gaan wij een stap verder dan alleen onze online dienstverlening. Zo draagt internetbureau Convident haar steentje bij.

  Bekijk maatschappelijk

  Convident staat voor duurzaam

  We willen anderen laten zien dat een duurzame winst voor het grijpen ligt. Ook in onze branche kunnen we het verschil maken.

  Bekijk duurzaamheid

Waardevolle woorden.

 • Wij vinden Convident een echte aanrader voor het ontwikkelen van een website.
  Wietse Rozema
 • Convident begreep onze wensen en heeft deze uitstekend weten te vertalen in de website.
  Annabelle Bosma
 • We zijn zeer content, we bezitten nu een professioneel websysteem dat makkelijk in onderhoud is en toegankelijk is voor alle bezoekers.
  Edzo Bergman
 • Ik heb meerdere websites door Convident laten ontwikkelen, simpelweg omdat ze waar maken wat er is afgesproken. Ook hun online SEO prestaties mogen er zijn en zorgen voor meer online aanvragen!
  Klaas Hofstede

Laatste nieuws.

Online teksten blog Convident

We lezen vaker online dan we denken: een appje, het nieuwe recept of de omschrijving van de film op Netflix. Dit gaat vaak om korte teksten en voelt al niet…

De Convident Klantreis ‘Het oneindige project’. Zo noemde Anouk van der Veen, eigenaresse van Make a Zine, haar website toen ze er zelf mee bezig was. Convident heeft de nieuwe…

Meer nieuws

Klanten.

Responsive Menu Pro Image Responsive Menu Clicked Image