WordPress update 4.9

WordPress heeft weer een nieuwe update uitgegeven. Hiermee worden websites veiliger en beter betrouwbaar. Hieronder staat een rijtje met alle nieuwe verbeteringen van WordPress Update 4.9 ook wel WordPress update Tipton genoemd.

Aanpassingen met concepten

 

WordPress Update 4.9Het is vanaf nu mogelijk om nieuwe aanpassingen in het thema als concept op te slaan. De URL van dit concept kan je ook nog eens delen. Daarnaast kan je dit concept ook inplannen op de datum en tijd die jij wilt om online te gaan. Daarnaast is het mogelijk om nieuwe aanpassingen versturen met preview links. Een preview link is een voorvertoning van jouw werk als een realistische weergave. Hierdoor kunnen wij onze klanten en jij je collega’s beter laten zien hoe de website eruit komt te zien.

Nieuwe Widgets

In de update van WordPress 4.8 zaten al een aantal nieuwe mediawidgets bij. Nu is er nog een nieuwe widget aan dit rijtje toegevoegd, namelijk een galerij widget. Met deze widget kun je zelf gemakkelijk een native WordPress galerij bouwen en vertonen op je website.

Naast dat je beeldmateriaal toevoegt door HTML kan je dit nu ook probleemloos toevoegen door een nieuwe widget-functie. De nieuwe widget ‘Add media’- button in de tekst widget toegevoegd. Hiermee is een widget snel te vullen met allerlei soorten rich media.

WordPress update 4.9Reminder

Iedereen vergeet wel eens zijn pagina op te slaan wanneer je bijvoorbeeld even weg bent gegaan van je werkplek. Echter is dit natuurlijk heel belangrijk, je kan namelijk zo makkelijk weer opnieuw beginnen. WordPress heeft nu in de update een nieuwe functie toegevoegd zodat je dit nooit meer vergeet. Wanneer je na een tijd weer op de pagina terugkomt zal WordPress je een handige reminder geven om je pagina wel alsnog op te slaan. Hiermee voorkom je dat je werk of aanpassingen niet verloren gaan.

Beveiliging van WordPress

De beveiliging van jouw website is natuurlijk één van de belangrijkste zaken. Helaas is WordPress een populair doelwit voor hackers en wordt er veel gezocht naar kwetsbaarheden in het CMS. Hackers hebben scripts geschreven voor de verouderede versies. Met het updaten en onderhouden van jouw WordPress minimaliseer je het risico om geautomatiseerd aangevallen te worden.

Partner voor onderhoud

Bij Convident vinden wij het heel belangrijk dat het onderhoud van jouw website in goede banen loopt. Hierdoor updaten we jouw website meteen wanneer er nieuwe updates van WordPress zijn. Daarnaast zorgen we ervoor dat jouw website snel is en bekijken we welke plug-ins wel of niet geschikt zijn. Met onze ervaring en kennis over websites bieden wij pakketten of diensten aan voor de onderhoud en daarnaast ook de WordPress hosting! Wil je meer weten over onze diensten bekijk onze website!