Wireframes

Om het webdesign traject effectief en snel te laten verlopen is het belangrijk om meerdere wireframes te maken. Door dit goed in te richten zal je merken dat je hier later in het tra­­­­­­­ject profijt van hebt. Dit zal uiteindelijk resulteren in een besparing van kosten.

Marketing-afdeling

“Convident vertaalt de input vanuit strategy mapping optimaal naar geschikte wireframes. Een blauwdruk van onze nieuwe website met shop module”

Meer informatie?

Ben je er over uit dat Convident jouw wireframing partner is of wil je meer informatie?
Neem telefonisch of per mail contact op met ons op!

Iedere dag nieuwe succesverhalen!

Bekijk onze projecten & referenties.

Bekijk onze projecten

Wireframe gedigitaliseerd met Figma

Zodra de doelstellingen van jouw website of webshop bekend zijn, werken we de ideeën al uit in een wireframe. Wij merken regelmatig dat klanten onbewust wireframes beginnen te tekenen om hun concept te verduidelijken. Je kunt wireframes dus zien als een communicatiemiddel om je ideeën helder over te brengen aan het team. De designers van Convident ontwikkelen jouw wireframes in Figma. Vaak wordt een wireframe verward met een prototype. Echter is er wel degelijk verschil tussen een prototype en een wireframe. Een wireframe is gefocust op de functionaliteit en de content en dus nog niet op een strak uiterlijk. Het toont de layout van de pagina’s binnen een website of webshop zonder stijl, kleur of grafische elementen. Het heeft als doel om informatiestructuur met bijbehorende content en navigatiefuncties en de mate waarin deze elementen samenwerken, te tonen.

Ons track record geeft aan dat de wireframes van Convident het verschil maken, daar zijn we trots op!

Neem contact op

Wil je teruggebeld worden?

Projecten waar we trots op zijn.

1000 banenplan

1000 banenplan
Webapplicatie Website

Pean Zeilschool en Pean Buiten

Pean Zeilschool en Pean Buiten
Online marketing Website

Holland Tyre

Holland Tyre
Webapplicatie Webshop
© 2014 - 2022 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 227 beoordelingen. Partnerships Ons werkgebied Privacyverklaring Algemene voorwaarden