What’s new?! – Verhuizing kantoorruimtes Convident afgerond

Rick
Co-founder

Intussen verkeren we ons meer dan een jaar in het ‘nieuwe normaal’. Veel levens staan on hold, en we wachten geduldig tot de voet weer van de rem mag. Voor Convident betekende dat onder andere dat de indeling van thuis werken/op kantoor werken op de schop ging. Maar hoe zorg je ervoor dat je, in tijden van stilstand, toch geleidelijk groei ervaart? Bij ons lagen een geruime tijd de plannen om de kantoorruimtes uit te breiden. De bovenste verdieping van de Kraneweg 48 pronkt inmiddels al 6 jaar in de blauw-oranje kleuren, maar ons oog lag nog op de eerste verdieping van het pand. Tijd om in overleg te gaan met onze pandhouder.

Vergaderruimte
Kantoorruimte

Met de komst van de nieuwe vergaderruimte moest er iets met de huidige vergaderruimte op de bovenste etage gebeuren. Deze lag gegrensd aan de werkplekken. Met een oog op de toekomstplannen en de wil om het team uit te breiden, leek het meer dan logisch dat de vergaderzaal als extra werkruimte zou functioneren. Een team bouwkundigen werd ingeschakeld die de muur wisten te verwijderen. Voila, een ruime werkplaats bestaand uit maar liefst 8 plekken.

Om de puntjes op de i te zetten, werden de nodige verfklussen uitgevoerd door onze stagiairs. Van millimeter dunne penseelstreken naar centimeter brede verfbanen. Beetje bij beetje ontpopten de blauwe wanden zich tot een geheel. Het nodige meubilair werd verplaatst, en de bureaus werden klaargezet. De bonsai-boompjes kregen een nieuw onderkomen en ook de plaatsing van de luie hangstoel maakte de cirkel weer rond.

Dakterras