Website laten maken

Een nieuwe website laten maken of is je bestaande website toe aan een nieuw design? Convident kan jou daarbij helpen.

Convident maakt websites op maat. Op een persoonlijke manier bouwen wij voor jou een gebruiksvriendelijke en effectieve website. Deze sluit aan op jouw identiteit en profilering. We geven vooraf advies op maat om de website optimaal op jouw bedrijfsactiviteiten aan te laten sluiten. Neem een voorproefje op onze projectenpagina om ideeën op te doen.

Neem contact met ons op

Je website fris, passend en volledig geoptimaliseerd?
Bekijk hier een selectie van projecten

Doelgericht online groeien

Bij webwerkzaamheden houden we rekening met hoge webstandaarden in combinatie met gebruikersgemak en het uiterlijk van de website.

Vanuit onze adviserende rol laten we samen jouw bedrijf online groeien. Een website laten maken waarvan het design niet aantrekkelijk of ondersteunend is aan jouw product of dienst, levert minimaal rendement op. Hedendaags willen bezoekers snel tot een gewenst resultaat komen! De profilering op je website moet effectief zijn en op een mooie manier tot uiting komen. Deze punten zijn dan ook onze voornaamste prioriteiten tijdens het realisatieproces, van design naar de oplevering van een passende website!

 

Vanuit onze adviserende rol gaan we samen jouw bedrijf laten groeien. Website laten maken

360 fotografie & virtual reality

Je website in combinatie met 360 fotografie of virtual reality is blijvend in opkomst. Naast het feit dat het een dienst is voor Google (tevens goed voor je online vindbaarheid), kan een virtuele bedrijfstour zeer bijdragen aan het beeld wat potentiële klanten of bezoekers van jouw bedrijf hebben.

VR voegt waarde toe aan je website

De toepassingsmogelijkheden van virtual reality gaan veel verder dan alleen voor vermaak, bedrijven doen er slim aan te anticiperen op aankomende veranderingen. Lees meer over 360 graden tours

Overtuigd? Vraag direct een offerte aan.
Ga naar offerte aanvragen

Convident heeft alles in huis voor je perfecte online communicatie middelen, van huisstijlontwikkeling, grafische webdesigns, webbouw tot en met het koppelen van geavanceerde backend systemen. Daarnaast bieden wij hosting-, onderhoud- en vindbaarheidspakketten voor onze klanten.

Website CMS

Wij werken vaak met het open source pakket van WordPress CMS. Dit is wereldwijd het meest gebruikte en populairste open source systeem en heeft oneindig veel mogelijkheden. Daarom bouwen wij veelvuldig websites in het Content Management System WordPress.

Bekijk onze services

Bij Convident alles onder één dak!

Compatible voor alle apparaten

Je hebt de term responsive webdesign vast wel eens gehoord. Maar wat betekent het nou eigenlijk? Het is heel simpel uit te leggen.

Wij zorgen voor een unieke webervaring op alle apparaten. Hierbij kunt u denken aan de verschillende indelingen/weergaven van jouw website voor computer, laptop, tablet en mobiele telefoon.

Voor elk device heeft de website weer een andere indeling nodig, in verband met de verschillen in afmetingen van de displays. Dat betekent dat de website er op de mobiel weer anders uitziet dan op de computer. Alles wat afhangt van de schermhoogte en -breedte wordt geschaald op maat. Het aantal gebruikers dat een website vanaf een ander device bekijkt dan een computer neemt snel toe. Sterker nog, mobile first is reeds de nieuwe toekomst. Ons advies is daarom ook om jouw website meteen responsive te laten maken.

Trots op de vele referenties!
Convident heb ik leren kennen als betrokken en betrouwbare internetpartner. Met hun korte communicatielijnen was mijn website binnen no time van grafisch design omgezet naar een complete website!
Maurice Hofstede

 

Website laten maken

Convident zorgt ervoor dat de website optimaal benut wordt en dat de website of webapplicatie leesbaar is en er mooi uitziet op alle apparaten.

Al jaren ontwikkelen wij de mooiste webervaringen voor onze klanten. Wij zijn dan ook trots op de vele tevreden langetermijnrelaties en onze referenten. Naast het realiseren van een website is er ook een mogelijkheid om met WordPress een webshop te bouwen. Een WordPress webshop is ook nog eens makkelijk in jouw bestaande WordPress website te plaatsen.

Echter zullen we eerst jouw wensen in kaart brengen alvorens we keuzes gaan maken. Wij gaan daarom graag, geheel vrijblijvend, met je in gesprek. Plan een afspraak met ons in!

Afspraak inplannen

Meer informatie?

Is Convident de webontwikkelaar die je zoekt voor jouw website? Maar ook wanneer je meer informatie nodig hebt, staan wij voor jou klaar. Neem telefonisch of per mail contact op met ons op!

Wil je teruggebeld worden?

Projecten waar we trots op zijn.

Baderie Assen

Baderie Assen
Website

Corparis

Corparis
Vacature koppelingWebsite
Responsive Menu Pro Image Responsive Menu Clicked Image