Website laten maken

Je wilt een geoptimaliseerde website laten maken. Je zoekt een ervaren webbureau dat voor jou een gebruiksvriendelijke, maar bovenal resultaatgerichte website ontwikkelt zodat je meer conversies uit je nieuwe website haalt. Zonder technische expertise zelf eenvoudig jouw online visitekaartje in beheer door het fijne WordPress CMS. Ons track record geeft aan dat de WordPress websites van Convident het verschil maken, daar zijn we trots op!

 

Technische realisatie & ontwikkeling.

Een nieuwe website laten maken voor je bedrijf, organisatie of vereniging? Convident biedt een optimale mix tussen mooi, functioneel en technisch goede code. Een gebruiksvriendelijke en vindbare website waarin je je bezoeker op de juiste manier tot actie over laat gaan. We wireframen en designen de pagina’s zodat deze bij jouw huisstijl passen en het gewenste resultaat opleveren. We bouwen websites in WordPress CMS, waardoor je zelf zonder technische expertise eenvoudig de website in beheer hebt. Hiermee kan je eenvoudig teksten, afbeeldingen, PDF’s, links en video’s toevoegen of wijzigen. Wel zo handig!

  • Maatwerk
  • WordPress CMS
  • Website in eigen beheer

Alles voor een perfecte website

Welke doelgroep wil je aanspreken? Wat wil je jouw bezoekers vertellen? Hoe goed converteert je website? Convident heeft alles in huis voor een steengoede website. Van strategie naar wireframe. Van wireframe naar webdesign. En webdesign zetten we om naar technische realisatie op maat. Tot in perfectie! En onze online marketeers zorgen ervoor dat je goed vindbaar bent in de zoekmachines.

Wij houden van meten is weten. Door middel van duidelijke navigatiepaden zorgen we ervoor dat jouw bezoeker zo snel mogelijk de informatie vindt die hij of zij zoekt.

img-50 img-fifty

Met effectieve content bereik je wat je wilt. Daarom leveren we de website op met Google Analytics, het statistiekenprogramma van Google. Hoeveel bezoekers heeft jouw online visitekaartje per maand? Nog belangrijker; hoe goed converteert je website? Op basis van de resultaten kun je de juiste keuzes maken en acties ondernemen om jouw online resultaten nóg verder te optimaliseren.

Bij een goede website hoort kwalitatieve webhosting en serverbeheer. En bereikbare support & onderhoud. Ook dat heeft Convident te bieden!

“Mix tussen mooi, functioneel en technisch goede code”

Mobile & desktop experience

Convident zorgt voor een unieke mobile & desktop experience, op alle apparaten! Hierbij kun je denken aan de verschillende indelingen/weergaven van jouw website voor pc, laptop, tablet en mobiele telefoon. Voor elk device, met ieder zijn eigen doelgroep, kan de website een andere indeling nodig hebben.

Wij ontwikkelen zowel responsive als adaptive. Sterker nog, mobile first it is! Ons advies is daarom ook om jouw website meteen volledig adaptive te laten ontwerpen en bouwen, om klaar te zijn voor de digitale toekomst.

img-50 img-fifty
img-50 img-fifty

Website laten maken

Convident zorgt ervoor dat de website optimaal benut wordt en dat de website of webapplicatie leesbaar is en er mooi uitziet op alle apparaten. Al jaren ontwikkelen wij de mooiste webervaringen voor onze klanten. Wij zijn dan ook trots op de vele tevreden langetermijnrelaties en onze referenten. Naast het realiseren van een website is er ook een mogelijkheid om met WordPress een webshop te bouwen. Een WordPress webshop is ook nog eens makkelijk in jouw bestaande WordPress website te plaatsen.

Wij gaan daarom graag, geheel vrijblijvend, met je in gesprek. Plan een afspraak met ons in!

Projecten waar we trots op zijn

Haaer verlofregistratie

Haaer verlofregistratie
Webapplicatie Website
Haaer verlofregistratie

JC Kliniek

JC Kliniek
Online marketing Website
JC Kliniek