Website laten maken

Je website fris, passend en volledig geoptimaliseerd?

Bekijk hier een selectie van projecten

Vanuit onze adviserende rol gaan we samen jouw bedrijf laten groeien.

 

Overtuigd? Vraag direct een offerte aan.

Ga naar offerte aanvragen

Bij Convident alles onder één dak!

Compatible voor alle apparaten

Je hebt de term responsive webdesign vast wel eens gehoord. Maar wat betekent het nou eigenlijk? Het is heel simpel uit te leggen. Wij zorgen voor een unieke webervaring op alle apparaten. Hierbij kunt u denken aan de verschillende indelingen/weergaven van jouw website voor computer, laptop, tablet en mobiele telefoon. Voor elk device heeft de website weer een andere indeling nodig, in verband met de verschillen in afmetingen van de displays. Dat betekent dat de website er op de mobiel weer anders uitziet dan op de computer. Alles wat afhangt van de schermhoogte en -breedte wordt geschaald op maat. Het aantal gebruikers dat een website vanaf een ander device bekijkt dan een computer neemt snel toe. Sterker nog, mobile first is reeds de nieuwe toekomst. Ons advies is daarom ook om jouw website meteen responsive te laten maken.

Trots op de vele referenties!

Voor diverse website en webshop projecten werken we al langere tijd samen met Convident. Hun kennis, kwaliteit en persoonlijke service zorgt ervoor dat Convident de ideale online partner is. Een team van online vakspecialisten waarop je kunt vertrouwen.
René Meijer

Website laten maken

Convident zorgt ervoor dat de website optimaal benut wordt en dat de website of webapplicatie leesbaar is en er mooi uitziet op alle apparaten. Al jaren ontwikkelen wij de mooiste webervaringen voor onze klanten. Wij zijn dan ook trots op de vele tevreden langetermijnrelaties en onze referenten. Naast het realiseren van een website is er ook een mogelijkheid om met WordPress een webshop te bouwen. Een WordPress webshop is ook nog eens makkelijk in jouw bestaande WordPress website te plaatsen. Echter zullen we eerst jouw wensen in kaart brengen alvorens we keuzes gaan maken. Wij gaan daarom graag, geheel vrijblijvend, met je in gesprek. Plan een afspraak met ons in!

Afspraak inplannen

Meer informatie?

Is Convident de webontwikkelaar die je zoekt voor jouw website? Maar ook wanneer je meer informatie nodig hebt, staan wij voor jou klaar. Neem telefonisch of per mail contact op met ons op!

Wil je teruggebeld worden?

Projecten waar we trots op zijn.

Vastgoedlounge FC Groningen

Vastgoedlounge FC Groningen
Website

Serviceflat Groenestein

Serviceflat Groenestein
Website
© 2014 - 2019 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 46 beoordelingen. Privacyverklaring Ons werkgebied Algemene voorwaarden