Website De Samenwerkende PDS-therapeuten is Live!

Digitaal gevonden worden is voor veel specialisten belangrijk. Dit geldt al helemaal voor die met een eigen praktijk. Samen met de PR-commissie van De Samenwerkende PDS-therapeuten hebben wij een nieuw platform mogen ontwikkelen die dit mogelijk maakt. Deze website is afgelopen week live gegaan!

Nieuwe website

De samenwerkende PDS-therapeuten

De landelijke vereniging: ‘De Samenwerkende PDS-therapeuten’ bestaat uit meer dan 50 hypnotherapeuten met een aanvullende PDS-specialisatie. Zij zijn gevestigd door heel Nederland.

De nieuwe website van De samenwerkende PDS-therapeuten heeft twee verschillende focussen. Allereerst biedt de website informatie omtrent het Prikkelbare Darm Syndroom en alles wat daarbij komt kijken. Daarnaast helpt de website zoekende cliënten en behandelende therapeuten elkaar op een eenvoudige en overzichtelijke manier in contact te brengen.

Informatie opdoen

Het vinden van een juiste behandeling en therapeut begint natuurlijk bij het vergaren van informatie. Hierbij geeft de hoofdpagina al direct veel informatie weg over wat het Prikkelbare Darm Syndroom is, wat De Samenwerkende PDS-therapeuten doen en kunnen er ervaringsverhalen van eerdere cliënten gelezen worden.

Daarnaast zijn er nog verschillende pagina’s ontwikkeld met aanvullende informatie. Zo kan de bezoeker dankzij het eenvoudige menu de keuze maken om informatie in te winnen over behandelingen bij volwassenen, behandelingen bij kinderen of informatie voor verwijzers.

Ook biedt de website een platform om hypnotherapie bij PDS onder de aandacht te brengen. Hier maken zij gebruik van door informatieve artikelen die zij in het kwartaalblad van de PDSB plaatsen ook een podium te bieden op de blog-pagina.     

Therapeuten en potentiële cliënten verbinden

Tot slot maakt de website het de bezoeker mogelijk om de meest geschikte therapeut te vinden. Dankzij de handige filters krijgt deze in een oogopslag de aangesloten therapeuten in de buurt te zien. Deze hebben vervolgens ook nog elk hun eigen pagina met extra informatie over hun praktijk, specialisaties en contactformulier. Zo kan er gemakkelijk en snel een keuze gemaakt worden en volgende stappen ondernomen worden.  

Zelf een kijkje nemen op de website? Dat kan via de volgende link:

https://pds-therapeuten.nl/

Chris
Online marketeer