Webshop laten maken

Een webshop laten maken? Zoek je een ervaren webbureau dat voor jou een gebruiksvriendelijke, maar bovenal resultaatgerichte webshop ontwikkelt? Convident heeft de expertise om dit te realiseren. Ons track record geeft aan dat de webshops van Convident het verschil maken, daar zijn we trots op!

 

Krachtige webshop functionaliteiten.

Convident is specialist in e-commerce. We maken gebruik van het betrouwbare e-commerce systeem WordPress Woocommerce. We beschikken over vakkundige Woocommerce expertise. Want minstens zo belangrijk: je moet hem zelf kunnen beheren. Bij e-commerce begint het met de customer journey naar de user experience. En van user stories naar de technische kern. We zien dat WordPress Woocommerce alle (groei)ambities van onze klanten kan waarmaken; vandaar dat dit het platform naar onze keuze is. Compleet met alle shop functionaliteiten. Zo kan je zelf eenvoudig aan de slag met jouw online winkel.

  • Zoek je een ervaren webbureau dat voor jou een gebruiksvriendelijke, maar bovenal resultaatgerichte webshop ontwikkelt? Convident heeft de expertise om dit te realiseren. Ons track record geeft aan dat de webshops van Convident het verschil maken, daar zijn we trots op!

“WooCommerce modules van Convident zijn veelzijdig en flexibel voor ambitieuze e-commerce organisaties. De online verkopen zijn door het dak gegaan”

Waarom kies je voor Convident en WooCommerce?

Behalve onze aanpak, hebben we bij Convident onze jarenlange ervaring met WordPress e-commerce vertaald in een gereedschapskist met standaardmodules. De standaardmodules zorgen ervoor dat nieuwe webshops voortborduren op het uitzoek- en programmeerwerk van eerdere projecten. Hiermee krijgt ieder project een vliegende start.

Combineer dit met door de wol geverfde WooCommerce experts, e-commerce knowhow bij onze online marketeers, functionele kennis en technische robuustheid die voldoet aan goede veiligheidseisen. De Convident mix van ervaring, modules, aanpak, specialisten en techniek maakt dat wij een logische keuze zijn voor ieder WordPress WooCommerce project. Heb je interesse of wil je meer weten? Aarzel niet en neem contact met ons op.

Bij een goede website hoort kwalitatieve webhosting, serverbeheer en bereikbare support & onderhoud. Ook dat heeft Convident te bieden!

Converterende webshops!

Voordat we beginnen met het realiseren van de webshop, gaan we eerst de wensen van jouw organisatie inventariseren aan de zogeheten tekentafel. Strategy mapping (sprint 0), wireframing (sprint 1), designen (sprint 2) en technische realisatie (sprint 3) komen aan bod. Want hoe hoger de omzet, hoe belangrijker de schaalbaarheid, geavanceerde functies en productondersteuning worden. WordPress e-commerce is bovendien een uitbreidbaar systeem. Er zijn duizenden extensies verkrijgbaar. Voor hele specifieke wensen kunnen door ons ook extensies op maat worden gebouwd. Of het nu voor de zakelijke markt of consumenten markt gericht is. Jouw online winkel moet producten verkopen.

Conversie en optimalisatie staan in het gehele proces bij Convident centraal. Ook na livegang staan we paraat voor het doorontwikkelen, doormeten en optimaliseren!

img-50 img-fifty

Iedere dag nieuwe succesverhalen!

Bekijk onze projecten & referenties

img-50 img-fifty

Webshop laten maken

Versterk de propositie en online positie van jouw bedrijf met een webshop door Convident. We leveren een e-commerce infrastructuur, maatwerk functionaliteit en een soepele ervaring die nodig is voor een plezierige en betrouwbare aankoop ervaring voor je klanten. Conform sprints werken we toe naar livegang. In alles houden we rekening met het online vermarkten van jouw producten. Vanaf de eerste schets houden we rekening met online marketing door zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA) of social media marketing toepassingen. Wij gaan graag met je in gesprek om alle wensen te inventariseren!

© 2014 - 2022 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 227 beoordelingen. Partnerships Ons werkgebied Privacyverklaring Algemene voorwaarden