Webshop laten maken

Zoek je een meedenkende en ervaren internetpartner die voor jou een gebruiksvriendelijke maar bovenal resultaatgerichte webshop ontwikkelt? Convident heeft alles in huis om dit samen met jou te realiseren.

Afhankelijk van de complexiteit en webshopeigenschappen, bepalen we samen de engine (motor) achter jouw webshop. Zo werken wij veel met de meest gebruikte webshopplugin van WordPress, WooCommerce. Wij maken hiermee een volledige en functionele webshop, compleet met alle betaalmogelijkheden voor jou. Onze webdevelopers hebben ervaring met meerdere Content Management Systems, waaronder ook het veelgebruikte Magento.

Neem contact met ons op

Overtuigd? Vraag direct een offerte aan.
Ga naar offerte aanvragen

Unieke shopervaring

Voordat we beginnen met het realiseren van de webshop, gaan we eerst de wensen van jou en jouw organisatie inventariseren aan de zogeheten tekentafel.

Design en uitstraling

Daarna gaan we beginnen met het ontwerpen van de verschillende pagina’s die je nodig hebt voor je webshop. Dit doen we alleen wanneer je een ontwerp wenst, het is ook mogelijk om de webshop te bouwen zonder design vanuit Convident. Wanneer er in overleg akkoord wordt gegeven op basis van de (eventuele) ontwerpen, beginnen we met het maken van jouw persoonlijke webshop.

Maak geheel vrijblijvend een afspraak

Trots op de vele referenties!

CMS en vindbaarheid

Het laten ontwikkelen van een webshop kan iedereen en velen hebben dit ook al gedaan, echter is het toch niet zo simpel om succesvol te worden. Want als je webshop met het zoekwoord op pagina 68 van Google staat, zal je niet veel traffic op jouw webshop hebben. Zonde natuurlijk van alle tijd en geld wat je erin gestopt hebt. Daarom is het van groot belang om webshop vanuit een krachtig CMS volledig SEO te laten bouwen, oftewel zoekmachine-geoptimaliseerd. Op onze pagina vindbaarheid lees je meer informatie over SEO en het belang hiervan.

Daarnaast is snelheid van je webshop één van de belangrijkste punten. Bezoekers moeten de pagina zo snel mogelijk te zien krijgen, want bezoekers hebben over het algemeen weinig geduld en weten jouw concurrent snel te vinden. Convident biedt de mogelijkheid om de webshop te laten hosten en te onderhouden.

Bekijk services

Een effectieve webshop, hoog scoren in Google! Website laten maken

Hoe bouwen we samen jouw effectieve webshop?

Ons stappenplan is simpel en effectief

 • 1.

  Kennismaking
  We leren elkaar kennen onder het genot van een lekker bakje koffie.

 • 2.

  Wensen en eisen vaststellen

  Wat is voor jou belangrijk? Convident vertaalt dit richting design en planning.

 • 3.

  Designfase (optioneel)

  De grafische voorstellen (conform afspraak) worden gepresenteerd.

 • 4.

  Bouwen van jou webshop

  We zetten de goedgekeurde designs om naar een live webshop.

 • 5.

  Aanleveren content

  De opdrachtgever of Convident levert teksten en afbeeldingen aan.

 • 6.

  Oplevering

  Livegang van de webshop = Taart!

 • 7.

  Toekomstige zaken

  Oplevering van jouw mooie webshop betekent niet het einde van onze samenwerking. Wij blijven graag in gesprek met de blik gericht naar de toekomst van de webshop!

Meer informatie?

Is Convident de webontwikkelaar die je zoekt voor jouw webshop? Maar ook wanneer je meer informatie nodig hebt, staan wij voor jou klaar. Neem telefonisch of per mail contact op met ons op!

Wil je teruggebeld worden?

Projecten waar we trots op zijn.

PLAY_GRND

PLAY_GRND
Website

Box Lease

Box Lease
Website
Responsive Menu Pro Image Responsive Menu Clicked Image