Webshop laten maken

Een webshop laten maken? Zoek je een ervaren webbureau dat voor jou een gebruiksvriendelijke, maar bovenal resultaatgerichte webshop ontwikkelt? Convident heeft de expertise om dit te realiseren. Ons track record geeft aan dat de webshops van Convident het verschil maken, daar zijn we trots op!

“WooCommerce modules van Convident zijn veelzijdig en flexibel voor ambitieuze e-commerce organisaties. De online verkopen zijn door het dak gegaan”

Een uitbreidbaar webshop systeem met duizenden extensies verkrijgbaar.

Meer informatie?

Ben je er over uit dat Convident het webbureau is voor jouw webshop of wil je meer informatie?
Neem telefonisch of per mail contact op met ons op!

Converterende webshops!

Voordat we beginnen met het realiseren van de webshop, gaan we eerst de wensen van jouw organisatie inventariseren aan de zogeheten tekentafel. Strategy mapping (sprint 0), wireframing (sprint 1), designen (sprint 2) en technische realisatie (sprint 3) komen aan bod. Want hoe hoger de omzet, hoe belangrijker de schaalbaarheid, geavanceerde functies en productondersteuning worden. WordPress e-commerce is bovendien een uitbreidbaar systeem. Er zijn duizenden extensies verkrijgbaar. Voor hele specifieke wensen kunnen door ons ook extensies op maat worden gebouwd. Of het nu voor de zakelijke markt of consumenten markt is. Jouw online winkel moet producten verkopen.

Conversie en optimalisatie staan in het hele proces bij Convident centraal. En ook na livegang staan we paraat voor het doorontwikkelen, doormeten en optimaliseren!

Aan de slag

Iedere dag nieuwe succesverhalen!

Bekijk onze projecten & referenties.

Bekijk onze projecten

Wil je teruggebeld worden?

Projecten waar we trots op zijn

Everwin Nederland

Everwin Nederland
Online marketing Webshop

Weldon Corlido Material Handling

Weldon Corlido Material Handling
Webshop