Online marketing (SEO)

Goede vindbaarheid op het internet is veel waard en is de bepalende factor in online succes. Websites die hoog scoren in Google, hebben dagelijks een hogere conversie!

Convident zorgt ervoor dat uw website beter vindbaar wordt door middel van zoekmachine optimalisatie, oftewel Search Engine Optimalization. SEO vereist kennis van de meest actuele technieken die Google hanteert.

Allereerst gaan wij met jou de doelstellingen vaststellen. Vervolgens verbeteren wij de content op uw website voor de zoekmachines. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de relevante links naar jouw website worden verhoogd door middel van linkbuilding. Hierdoor zal Google jouw website (pagina’s) herkennen als relevant.

Beter vindbaar door middel van zoekmachine optimalisatie

Zonder SEO zal je website minder relevante bezoekers trekken.

Waarom is SEO voor u belangrijk?

Het is vanzelfsprekend dat de content op je website voor jouw doelgroep en product relevant is. Naast dat wij voor jou een nieuwe of aangepaste website hebben klaargezet, is het van groot belang dat je jouw content aanpast gericht op de doelgroep. Ook voor Google, want zonder SEO zal je website minder relevante weinig bezoekers trekken.

Zoekmachine optimalisatie is niet het enige middel om hoger in de ranking te staan. En het feit dat SEO wordt toegepast betekent nog niet dat je direct op hogere bezoekersaantallen kunt rekenen. Optimalisatie is een constant proces dat door rapportages en analyses steeds verder geoptimaliseerd zal worden. Vooraf zullen wij met jou de doelstellingen bepalen. Aan de hand van uw doelstellingen, stellen we een overzicht van aantal uren (maandelijks) en focus zoektermen op. Ook is jouw contactpersoon bij Convident altijd transparant over je verwachtingspatroon, tezamen met het tijdsbestek voor het realiseren van je gewenste resultaten.

Meer resultaat uit jouw website halen!

Heeft jouw website weinig bezoekers en scoor je niet hoog in de zoekmachines? Neem dan telefonisch of per mail contact op met ons voor meer informatie. Laat je telefoonnummer achter op het onderstaande formulier, wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen.

Voor jouw SEO contract bij Convident kun je gebruik maken van automatische incasso. Vraag jouw contactpersoon naar de mogelijkheden.

Wil je teruggebeld worden?

Responsive Menu Pro Image Responsive Menu Clicked Image