Webshop laten maken

Zoek je een meedenkende en ervaren internetpartner die voor jou een gebruiksvriendelijke maar bovenal resultaatgerichte webshop ontwikkelt? Convident heeft alles in huis om dit voor jou te realiseren! Zo werken wij veel met de meest gebruikte webshop plugin van WordPress, WooCommerce. Hiermee heb je een volledige en functionele webshop, compleet met alle betaalmogelijkheden!

Afhankelijk van de complexiteit en webshop eigenschappen, bepalen we samen de engine (motor) achter jouw webshop. Zo zijn onze webdevelopers ervaren met meerdere Content Management Systems, waaronder het veelgebruikte Magento.

Een opvallende website en scoren in Google.

Zoekmachine

geoptimaliseerd voor het beste resultaat.

Webshop design en uitstraling

Voordat we beginnen met het realiseren van de webshop, gaan we eerst de wensen van jou en jouw organisatie inventariseren. Daarna gaan we beginnen met het ontwerpen van de verschillende pagina’s die je nodig hebt voor je webshop. Dit doen we alleen wanneer je een ontwerp wenst, het is ook mogelijk om de webshop te bouwen zonder design vanuit Convident. Wanneer er in overleg akkoord wordt gegeven op basis van de (eventuele) ontwerpen, beginnen we met het maken van jouw persoonlijke webshop.

Krachtige engine

Het laten ontwikkelen van een webshop kan iedereen en vele hebben dit ook al gedaan, echter is het toch niet zo simpel om succesvol te worden. Want als je webshop met het zoekwoord op pagina 68 van Google staat, zal je niet veel traffic op jouw webshop hebben. Zonde natuurlijk van alle tijd en geld wat je erin gestopt hebt. Daarom is het van groot belang om webshop volledig SEO te laten bouwen, oftewel zoekmachine geoptimaliseerd. Op onze pagina vindbaarheid lees je meer informatie over SEO en het belang hiervan.

Daarnaast is snelheid van je webshop één van de belangrijkste punten. Bezoekers moeten de pagina zo snel mogelijk te zien krijgen, want bezoekers hebben over het algemeen weinig geduld en weten jouw concurrent snel te vinden. Convident biedt de mogelijkheid om de webshop te laten hosten. Wij hebben hiervoor sterke, krachtige servers klaar staan.
Bekijk hostingpakketten

Meer informatie?

Is Convident de webontwikkelaar die je zoekt voor jouw website of webshop? Maar ook wanneer je meer informatie nodig hebt, staan wij klaar voor jou. Neem telefonisch of per mail contact op met ons op!

Hoe gaan wij te werk

Ons stappenplan is simpel en effectief

 • 1.

  Kennismaking

  Leer ons kennen

 • 2.

  Wensen en eisen vaststellen

  Wat is voor u belangrijk

 • 3.

  Design (optioneel)

  Ons grafisch voorstel

 • 4.

  Bouwen van de website

  Het begin van het project

 • 5.

  Aanleveren content

  De webshop klaarmaken

 • 6.

  Oplevering

  Livegang van de webshop

 • 7.

  Afrondende zaken

  gezamenlijk afsluiten

Wil je teruggebeld worden?

Responsive Menu Pro Image Responsive Menu Clicked Image