Marketing

Waar ben je naar opzoek?

Beter vindbaar door de SEO specialisten van Convident. Website laten maken

Krachtige SEO is onmisbaar.

Goede vindbaarheid op het internet is veel waard en is de bepalende factor in online succes. Websites en webshops die hoog scoren in Google, hebben dagelijks een hogere conversie.

Convident zorgt ervoor dat jouw website beter vindbaar wordt door middel van zoekmachine optimalisatie, oftewel Search Engine Optimalization. SEO vereist kennis van de meest actuele technieken die Google hanteert.

Allereerst gaan wij met jou de doelstellingen vaststellen. Vervolgens verbeteren wij de content op jouw website voor de zoekmachines. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de relevante links naar jouw website worden verhoogd door middel van linkbuilding. Hierdoor zal Google jouw website (pagina’s) herkennen als relevant.

Lees meer over SEO

Overtuigd? Vraag direct een offerte aan.
Ga naar offerte aanvragen

Effectieve SEA campagnes.

Op zoek naar een SEA specialist? Convident helpt je in Google op weg met een duidelijke SEA campagne. Search Engine Advertising ook wel zoekmachine adverteren genoemd. Adverteren op Google kost je als bedrijf geld, dus je wilt graag alleen de bezoekers die daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in je product of dienst.

Met SEA is het mogelijk om met relevante zoektermen boven of naast de zoekresultaten van een zoekmachine naar voren te komen. De meeste zoekmachine advertenties worden vertoond op basis van een CPC-model, ofwel cost-per-click.

Convident zet voor jou effectieve campagnes op, die er voor zorgen dat jouw doelgroep terecht komt op de website en zorgt voor (meer) conversie. Zo heb je een hoge return on investment en dat is het doel van iedere ondernemer.

Ben jij opzoek naar een gedegen partij voor je Adwords campagne? Twijfel niet en neem contact met ons op.

Overtuigd? Vraag direct een offerte aan.
Ga naar offerte aanvragen

Van brochures, animatievideo’s tot en met het ondersteunen van jouw marketing afdeling.

Marketing voor bedrijven.

Naast alle werkzaamheden op onze online marketing afdeling (zie SEO en SEA), houden onze grafisch vormgevers en creatievelingen zich ook volop bezig met offline marketing!

Hierbij kun je denken aan het ontwerpen en ontwikkelen van logo’s, visitekaartjes, flyers, brochures, animatievideo’s, bedrijfsvideo’s en het volledig ondersteunen van marketingafdelingen bij bedrijven. Ook 360 graden businessviews ontwikkelen wij voor jouw organisatie!

360 graden binnenkijken

Een hedendaags ‘hot’ marketing tool is virtual reality. Convident biedt verschillende mogelijkheden op gebied van virtual reality. Één van die mogelijkheden, tevens vrijwel de populairste, is 360 graden binnenkijken!

Bekijk virtual reality

Wat kun je verwachten?

Mis je een bepaald type persoon binnen jouw organisatie? Iemand die tijdelijk of voor een langere periode op de marketing stoel plaats neemt?

Wij zijn een creatieve partner die naast online kennis en expertise van toegevoegde waarde kan zijn om jouw bedrijf op meerdere fronten te promoten! Wat dacht je van een brainstormsessie waarin Convident leading is om je medewerkers een zetje in de rug te geven? Van een duidelijke lijn binnen jouw huisstijl, naar out of the box ideeën zoals je eigen stressbal, kennis waaier, USB creditcard of passende guerilla marketing actie.

Neem contact met ons op

Overtuigd? Vraag direct een offerte aan.
Ga naar offerte aanvragen

Meer resultaat uit jouw website halen!

Heeft jouw website weinig bezoekers en scoor je niet hoog in de zoekmachines? Neem dan telefonisch of per mail contact op met ons voor meer informatie. Laat je telefoonnummer achter op het onderstaande formulier, wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen.

Voor jouw SEO contract bij Convident kun je gebruik maken van automatische incasso. Vraag jouw contactpersoon naar de mogelijkheden.

Wil je teruggebeld worden?

Projecten waar we trots op zijn.

Gronings Goud skybox

Gronings Goud skybox
Website

Anker Crew Insurance

Anker Crew Insurance
Website
Responsive Menu Pro Image Responsive Menu Clicked Image