App

 

Heeft je organisatie, gemeente of overheidsinstelling het idee om een app te laten maken en ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Convident helpt je graag verder! 

Tegenwoordig wordt er veel nagedacht over de ontwikkeling van een app en wat deze kan betekenen voor je organisatie. Ben je op zoek naar een ontwikkelaar met kennis van uw markt?

Vanuit Convident hebben we ervaring met Android en iOS apps, waarbij zowel mobiele als web apps samen met de klant ontwikkelt worden. Samen met ons team zal er onder andere nagedacht worden over het doel van de app, de doelgroep, platformen, toestellen en flows. Convident houdt zich hier dagelijks mee bezig en adviseert jou graag in het idee voor de ontwikkeling.

 

Kennis maken of direct meer informatie?

Neem contact met ons op!

Een mobiele of een web app. Convident levert maatwerk!

Wij worden blij van kwaliteit en een goed werkende app.

App ontwikkeling

Wij bouwen apps die niet alleen schitterend zijn, maar juist ook fijn in het gebruik. Er komt altijd meer kijken bij het laten maken van een app dan je in eerste instantie denkt, is onze ervaring bij Convident.

Wij als ontwikkelaar nemen daarom graag het voortouw bij het laten maken van een app en begeleiden jullie door dit proces heen. Het begint altijd met een idee die je als manager, marketeer of IT’er hebt. Vervolgens moet er worden nagedacht over wie de doelgroep is, welke toepassingen hier het beste bij passen en daarnaast wat hiervan mogelijk is binnen het beschikbare budget.

Een app is toch altijd heel duur?

Een functionele app laten bouwen kost toch altijd veel geld? Niet dus. We denken graag met je mee en bieden een oplossing die past bij jouw budget. Een app laten bouwen gaat in een proces van een aantal stappen. Bij Convident bekijken we altijd samen wat je nodig hebt en wat de beste aanpak is. We zijn een app bouwer die blij wordt van kwaliteit en een goed werkend product!

Vraag een app offerte aan.
Ga naar offerte aanvragen

Waarom Convident?

  • Advies op maat voor het beste resultaat
  • Stelt kwaliteit altijd boven kwantiteit
  • Ondersteunt bij het behalen van doelstellingen
  • Ontwikkelt met het oog op de toekomst
  • Realiseert de behoeften

 

 

Wij staan open voor alle ideeën en gaan graag met je aan de slag om je idee te ontwikkelen.

Een iPhone app laten bouwen

Convident gaat graag met je in gesprek voor het maken van een iPhone-app. iPhone is de smartphone van Apple. Een iPhone is een krachtig device met vele mogelijkheden. We hebben het over al je wensen. Over alle mogelijkheden, van intelligente pushberichten tot widgets waardoor je al een gedeelte van de app ziet, zonder deze te openen. Maar we beginnen bij het begin.

iPad apps

iPad is de tablet van Apple. Onze ervaring bij Convident is dat het een apparaat voor het hele gezin is. Loopt jullie bedrijf rond met het idee een iPad-app te laten maken? Convident adviseert vrijblijvend en begeleidt je van idee, concept en ontwikkeling tot onderhoud en optimalisatie. Gebruikers van tablets zijn niet eenduidig vast te leggen omdat het simpelweg niet één gebruiker betreft. De doelgroep voor een iPad app is dan ook heel breed en kan allerlei groepen bedienen.

Native apps

Convident streeft altijd naar de hoogst haalbare kwaliteit. Wij doen een stapje extra waar dat moet, om zo de tevredenheid van de klant te garanderen. Convident ontwikkelt native iOS en Android apps. Wij staan open voor alle ideeën en gaan graag met je aan de slag om je idee te ontwikkelen. Onze ontwikkelaars staan elk moment klaar om jouw native app te ontwikkelen voor alle platformen: Android, iOS en HTML5.

Meer informatie?

Is Convident de app ontwikkelaar die je zoekt voor jouw mobiele of web app? Ook wanneer je aanvullende informatie nodig hebt, staan wij voor jou klaar. Neem telefonisch of per mail contact op met ons op!

Wil je teruggebeld worden?

Projecten waar we trots op zijn.

Responsive Menu Pro Image Responsive Menu Clicked Image