Webdeveloper Jacco Appeldoorn versterkt Convident team!

Wij zijn verheugd om te melden dat we een nieuw teamlid aan Convident hebben weten toe te voegen. Jacco Appeldoorn is sinds kort een nieuw gezicht op gebied van webdevelopment en projectmanagement bij Convident. Hij zal betrokken worden bij het klantencontact en zal nieuwe projecten met beide handen aangrijpen.

Webdesign en branding naar een ander level brengen

Ter uitbreiding van ons enthousiaste en creatieve team waren we op zoek naar een front-end developer die zichzélf wil ontwikkelen. Maar ook iemand met ervaring op het gebied van webdevelopment.

“Meteen vanaf het eerste contact met Jacco ontstond er een klik en kwamen de gesprekken in een stroomversnelling”, aldus Rick Dreise van Convident. “Front-end developers van Convident zijn zeer betrokken bij verschillende projecten en dragen mede verantwoordelijkheid voor een passend eindresultaat. Wij achten met Jacco qua kennis en expertise weer een hele mooie stap voorwaarts te zetten”.

Even voorstellen..

“Mijn naam is Jacco Appeldoorn en ik ben 25 jaar oud. Ik heb mijn studie Communicatie en Multimedia Design gevolgd aan de Hanze Hogeschool in Groningen, waar ik veel heb opgestoken over webdesign en branding. Deze kennis wil ik graag in de praktijk brengen en ik ben blij dat Convident mij die kans biedt”.

Altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van web- en branddesign!

“Daarnaast ben ik in mijn vrije tijd veel bezig met video animatie, dit kan ik voor Convident en haar relaties als extra toegevoegde bieden. Verder houd ik erg van reizen en voetbal en vind ik het gezellig om met vrienden en collega’s actieve dingen te ondernemen. Ook dat laatste zit bij Convident ontzettend goed, de eerste team uitjes staan al in mijn agenda. In mijn werk ben ik graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van webdesign en haal ik er veel energie uit om dit ook door te voeren in de projecten voor onze klanten”.

Waarom Convident?

“Bij Convident zijn de klanten geen nummertje maar worden ze allemaal persoonlijk behandeld. Dit past volledig bij mij! Ik vind het prettig om goed te communiceren met de klanten zodat een project op de meest soepele manier verloopt, waarbij ik precies weet wat de wensen van de klant zijn. Hierdoor is de website een goede combinatie van onze expertise en de persoonlijke inbreng van de klant”.