Webdesign Zwolle

Webdesign Zwolle nodig, Convident staat voor je klaar!

Leer ons kennen

Wil je graag hulp en advies inwinnen voor jouw webdesign voor je bedrijf in Zwolle? Wij van Convident helpen je graag verder. De uitspraak van onze naam zegt al waar wij voor staan: vertrouwen! Wij willen je graag helpen met het bereiken van jouw online doelen door middel van het ontwikkelen, verbeteren of onderhouden van je website of webshop. In nauw overleg zorgen we ervoor dat jouw website of webshop goed vindbaar is, effectief werkt en helemaal past bij het image wat je met jouw bedrijf in Zwolle wilt uitstralen. Wij zijn gespecialiseerd in webdesign, marketing, webshop en website ontwikkeling, onderhoud en hosting.

Maak een afspraak

SEO-onderhoudspakket voor webdesign Zwolle

Bij het lanceren van een goede website van jouw bedrijf in Zwolle komt veel kijken. Zo is het raadzaam ervoor te zorgen dat jouw website door middel van SEO (Search Engine Optimization) door klanten in Zwolle goed kan worden gevonden via Google. Daarnaast moet de site ook up-to- date gehouden worden, zodat ook in de toekomst de website goed te vinden blijft. Wij hebben onder andere een SEO-onderhoudspakket, waarin wij aanbieden door middel van rapportages en analyses de website zo optimaal mogelijk vindbaar te houden voor zoekmachines.

Optimaal vindbaar voor zoekmachines.

Ervaren deskundigen op het gebied van webdesign.

Alle disciplines onder één dak

Bij Convident zijn alle disciplines onder één dak, waardoor de lijntjes kort blijven zodat het webdesign snel kan verlopen. Ons team bestaat uit ervaren deskundigen op het gebied van webdesign, zoals front-end developers, webdevelopers en grafisch ontwerpers. Voor welke uitdaging je ook staat, wij hebben de juiste mensen in huis. Ook voorziet Convident in onderhoud en support van webshops en websites en bieden we daarvoor verschillende pakketten aan, met daarin onder andere back-ups, malware en virus scanning, beveiliging en monitoring en servers updates. Zorg ervoor dat de klanten in Zwolle en de rest van Nederland jou weten te vinden en schakel ons in!

Jouw teamgenoten.

 • Rutger van de Griendt
  Directeur operationele zaken
 • Rick Dreise
  Directeur algemene zaken
 • Cas Klamer
  Allround support / projectmanager
 • Merel van der Wees
  Grafisch vormgever / projectmanager
 • Jacco Appeldoorn
  Webdeveloper / projectmanager
 • Sebastiaan Prenger
  Online marketeer
 • Dennis Corman
  Commercieel medewerker
 • Maarten Bakker
  Marketing medewerker
 • Willemijn de Bruin
  Online marketeer
 • Rob Verkerk
  Front-end developer
 • Jana Kuiper
  Grafisch vormgever
 • Kris Procee
  Grafisch / webdeveloper
Bekijk ons team
 • Webdesign Zwolle


  Leer Convident beter kennen.

  Sinds 2013 werken wij elke dag met veel passie om onze ondernemers te helpen met een kwalitatief hoogstaande website. Met een gespecialiseerd team met verschillende expertises, maken wij de website persoonlijk, klantvriendelijk en optimaal vindbaar.

  Onze bedrijfsnaam Convident is afkomstig van het Engelse Confident (vertrouwen, staat voor zeker). Op Convident kan je bedrijf bouwen en vertrouwen. Onze werkwijze en beleving van merkidentiteit zul je al ervaren bij het eerste contactmoment. Hier zijn wij trots op!

  Meer weten?

  In de maatschappij

  Als organisatie gaan wij een stap verder dan alleen onze online dienstverlening. Zo draagt Convident haar steentje bij.

  Bekijk maatschappelijk

  Convident staat voor duurzaam

  We willen anderen laten zien dat een duurzame winst voor het grijpen ligt. Ook in onze branche kunnen we het verschil maken.

  Bekijk duurzaamheid

Waardevolle woorden.

 • Hele fijne samenwerking met deze creatieve web bouwers die een stapje, of twee, extra hebben gezet om voor ons een mooie en passende website te bouwen.
  Ferrick van Dongen
 • Voor diverse webdesign projecten werken we al langere tijd samen met Convident. Hun kennis, kwaliteit en persoonlijke service zorgt ervoor dat Convident voor ons de ideale online partner is. Een team van online specialisten waarop je kunt vertrouwen.
  René Meijer
 • Door Convident wordt je website dividend.
  Wietske Kerkstra en Marleen Tolsma
 • We zijn zeer content, we bezitten nu een professioneel websysteem dat makkelijk in onderhoud is en toegankelijk is voor alle bezoekers.
  Edzo Bergman

Laatste nieuws.

Even voorstellen: Josien en Rianne

Wij verwelkomen vanaf maandag 29 januari twee nieuwe sales toppers; Josien Kolleman en Rianne Snoeken. Josien en Rianne hun takenpakket bestaat voornamelijk uit commerciële activiteiten, netwerken en marketing. Josien Onze eerste nieuwe aanwinst Josien stelt zich Lees meer

Branding Trends 2018

Het nieuwe jaar is begonnen, 2018 is een jaar met komende en blijvende trends in branding. In dit nieuwsbericht zullen een aantal trends onder de loep worden genomen. Welke nieuwe trends ontstaan er in 2018? Lees meer

Meer nieuws

Klanten.

Responsive Menu Pro Image Responsive Menu Clicked Image