Webdesign Zwolle

Webdesign Zwolle nodig, Convident staat voor je klaar!

Leer ons kennen

Wil je graag hulp en advies inwinnen voor jouw webdesign voor je bedrijf in Zwolle? Wij van Convident helpen je graag verder. De uitspraak van onze naam zegt al waar wij voor staan: vertrouwen! Wij willen je graag helpen met het bereiken van jouw online doelen door middel van het ontwikkelen, verbeteren of onderhouden van je website of webshop. In nauw overleg zorgen we ervoor dat jouw website of webshop goed vindbaar is, effectief werkt en helemaal past bij het image wat je met jouw bedrijf in Zwolle wilt uitstralen. Wij zijn gespecialiseerd in webdesign, marketing, webshop en website ontwikkeling, onderhoud en hosting.

Maak een afspraak

Waarmee kunnen we jou van dienst zijn?

Website

Doelgericht / WordPress

Op een persoonlijke en gebruiksvriendelijke manier bouwen wij jouw website op maat. Deze sluit volledig aan bij je identiteit, huisstijl en (online) strategie.

Webshop

Woocommerce / Magento

Op zoek naar een webbureau dat voor jouw organisatie een resultaatgerichte webshop ontwikkelt? Kies voor de mogelijkheden van WordPress & WooCommerce.

App

Hybrid apps / Webapps

Een idee om een app te laten ontwikkelen? Zoek niet verder en kies voor appdevelopment bij Convident. Wij hebben we ervaring met Android, Windows en iOS apps.

Strategie

Advies / Plan

Convident is meer dan een online bureau. Wij hebben vele partijen mogen adviseren in hun aanpak, visie en strategie. Bepaal samen met ons je strategie.

Hosting

SSD servers / Premium

Ben je op zoek naar hosting voor jouw website, webshop of app? Convident biedt het. Wij hebben onze eigen server om jouw platform veilig en snel te hosten.

Onderhoud

Backups / Updates

Het onderhouden van jouw platform is het up-to-date houden van techniek, het voorblijven op je concurrenten maar bovenal op gebied van beveiliging optimaal voor de dag komen.

SEO

Optimalisatie / Vindbaar

Op zoek naar een online marketing bureau dat ervoor zorgt dat de website van jouw bedrijf beter en vaker gevonden wordt? Convident is de partij die je hierbij kan helpen.

SEA

Zoekvraag / Advertenties

SEA richt zich op het beantwoorden van de zoekvraag door middel van advertenties in Google & Bing. Meer traffic door clicks op jouw advertentie, hier start je SEA campagne.

SEO-onderhoudspakket voor webdesign Zwolle

Bij het lanceren van een goede website van jouw bedrijf in Zwolle komt veel kijken. Zo is het raadzaam ervoor te zorgen dat jouw website door middel van SEO (Search Engine Optimization) door klanten in Zwolle goed kan worden gevonden via Google. Daarnaast moet de site ook up-to- date gehouden worden, zodat ook in de toekomst de website goed te vinden blijft. Wij hebben onder andere een SEO-onderhoudspakket, waarin wij aanbieden door middel van rapportages en analyses de website zo optimaal mogelijk vindbaar te houden voor zoekmachines.

Optimaal vindbaar voor zoekmachines.

Ervaren deskundigen op het gebied van webdesign.

Alle disciplines onder één dak

Bij Convident zijn alle disciplines onder één dak, waardoor de lijntjes kort blijven zodat het webdesign snel kan verlopen. Ons team bestaat uit ervaren deskundigen op het gebied van webdesign, zoals front-end developers, webdevelopers en grafisch ontwerpers. Voor welke uitdaging je ook staat, wij hebben de juiste mensen in huis. Ook voorziet Convident in onderhoud en support van webshops en websites en bieden we daarvoor verschillende pakketten aan, met daarin onder andere back-ups, malware en virus scanning, beveiliging en monitoring en servers updates. Zorg ervoor dat de klanten in Zwolle en de rest van Nederland jou weten te vinden en schakel ons in!

Jouw teamgenoten.

 • Rutger van de Griendt
  Directeur operationele zaken
 • Rick Dreise
  Directeur algemene zaken
 • Lisa Busscher
  Accountmanager
 • Rowan van Wijk
  Online marketeer
 • Jacco Appeldoorn
  Designer & webdeveloper / projectmanager
 • Kris Procee
  Full-stack developer
 • Manuel Schreuder
  Designer & webdeveloper
 • Cas Klamer
  Allround support / back-end developer
 • Robert Oosterloo
  Support / back-end developer
 • Miriam Venema
  Junior webdeveloper
 • Kevin Schreuder
  Junior web & app ontwikkelaar
 • Remi Thüss
  Junior webdeveloper
 • Fiona van Wattum
  Junior online marketeer
Bekijk ons team

Projecten.

Fysiotherapie Smith

Anker Crew Insurance

Wagenaar Dairy

 • Webdesign Zwolle


  Leer Convident beter kennen.

  Sinds 2013 werken wij elke dag met veel passie om onze ondernemers te helpen met een kwalitatief hoogstaande website. Met een gespecialiseerd team met verschillende expertises, maken wij de website persoonlijk, klantvriendelijk en optimaal vindbaar.

  Onze bedrijfsnaam Convident is afkomstig van het Engelse Confident (vertrouwen, staat voor zeker). Op Convident kan je bedrijf bouwen en vertrouwen. Onze werkwijze en beleving van merkidentiteit zul je al ervaren bij het eerste contactmoment. Hier zijn wij trots op!

  Meer weten?

  Convident in de maatschappij

  Als organisatie gaan wij een stap verder dan alleen onze online dienstverlening. Zo draagt internetbureau Convident haar steentje bij.

  Bekijk maatschappelijk

  Convident staat voor duurzaam

  We willen anderen laten zien dat een duurzame winst voor het grijpen ligt. Ook in onze branche kunnen we het verschil maken.

  Bekijk duurzaamheid

Waardevolle woorden.

 • We zijn zeer content, we bezitten nu een professioneel websysteem dat makkelijk in onderhoud is en toegankelijk is voor alle bezoekers.
  Edzo Bergman
 • Zeer flexibel en meedenkend team dat voor ons een op maat gemaakte webshop heeft gemaakt. Erg tevreden over de communicatie en levertijd.
  Jose de Vries
 • Hele fijne samenwerking met deze creatieve web bouwers die een stapje, of twee, extra hebben gezet om voor ons een mooie en passende website te bouwen.
  Ferrick van Dongen
 • Voor diverse website en webshop projecten werken we al langere tijd samen met Convident. Hun kennis, kwaliteit en persoonlijke service zorgt ervoor dat Convident de ideale online partner is. Een team van online vakspecialisten waarop je kunt vertrouwen.
  René Meijer

Laatste nieuws.

Website verhuizen? Vergeet de SEO-migratie niet!

Denk je erover na om je website te verhuizen of zit je midden in een verhuizing? Vergeet dan ook zeker niet de juiste stappen te ondernemen om ervoor te zorgen…

Ben jij jong en ondernemend? En wil jij aan de hand van ervaren ondernemers jou startend bedrijf verder opbouwen? Convident support het initiatief van Legends Corner. Jonge bedrijven & ondernemers…

Meer nieuws

Klanten.

Responsive Menu Pro Image Responsive Menu Clicked Image