Webdesign Zuidlaren

Ben je opzoek naar een webdesign bureau in Zuidlaren? Het team van Convident staat voor je klaar! Wij hebben alle kennis en kunde in huis om van jouw online visitekaartje een succes te maken! Benieuwd naar de mogelijkheden?

 

Convident bouwt op maat gemaakte websites. Met een team van specialisten zorgen we dat jij een professionele en aantrekkelijke website krijgt. Naast websites bouwen wij ook webshops en apps. Tijdens het bouwen van je website zorgen wij er ook voor dat deze goed vindbaar is in de zoekmachines. Wij bieden ook services aan als hosting en onderhoud. Ben je geïnteresseerd geworden in het laten maken van een website, webshop of app? Neem dan contact met ons op of plan een vrijblijvende afspraak in. Wij staan open voor alle vragen en of wensen!

  • Webdesign op maat;
  • Goed vindbaar in zoekmachines;
  • Betrouwbare partner voor webdesign;

Wij maken jouw website relevant

SEO ofwel zoekmachine optimalisatie is onmisbaar voor jouw website. Zonder SEO wordt jouw website minder vindbaar met het gevolg dat je minder bezoekers krijgt. Minder bezoekers kan natuurlijk weer leiden tot minder omzet. Hierom is SEO van belang. Convident zorgt wanneer je door ons een website laat bouwen dat jouw website zoekmachine geoptimaliseerd is. Naast de SEO zorgen we dat jouw website ook relevante links krijgt. Met deze links zal Google de pagina’s op jouw website als relevant waarnemen zodat hij nog beter vindbaar wordt. Dit werkt helaas wel pas als je site ook technisch goed op orde is. Convident helpt je hier dan ook graag mee!

img-50 img-fifty

Neem vrijblijvend contact op

Benieuwd wat Convident voor jouw website of webshop kan betekenen? Neem contact met ons op.

img-50 img-fifty

Wij kijken naar de toekomst

Hoe bouwen we samen jouw effectieve website? Wij hebben een aantal stappen voor jou uitgestippeld. Allereerst zullen wij samen onder het genot van een kopje koffie elkaar leren kennen. Hierna zullen wij alle wensen en eisen van jou vaststellen zodat we een planning kunnen maken. Als derde zal de grafische voorstellen worden gepresenteerd. Nadat de voorstellen zijn goed gekeurd bouwen we jouw website. Ondertussen lever jij of Convident teksten en afbeeldingen voor op de website aan. Nu kan de website worden opgeleverd! Het opleveren van de website betekent niet het einde van onze samenwerking. Wij blijven graag naar de toekomst kijken en blijven graag in gesprek.

Onze klanten.

Wij werken onder andere samen met

Projecten / Cases

Deze projecten hebben we in samenwerking met onze opdrachtgevers recent mogen ontwikkelen.

AVE Solutions

AVE Solutions
Online marketing Website
AVE Solutions

De Vries XL

De Vries XL
Online marketing Webapplicatie Webshop
De Vries XL