Webdesign Zoetermeer

Webdesign Zoetermeer nodig, Convident staat voor je klaar!

Leer ons kennen

Ben jij een ondernemer die een eigen bedrijf wil opstarten en heb je moeite met het maken van jouw website? Het team van Convident staat voor je klaar om te helpen bij het ontwerpen van jouw webdesign! Ons bedrijf bestaat uit een enthousiast en jong team met veel kennis over webdesign. Wij zorgen ervoor dat jouw webdesign goed te vinden is voor de zoekmachines, zodat klanten uit Zoetermeer en de rest van Nederland kennis kunnen maken met jouw onderneming. Ook verzorgen wij het onderhoud en de beveiliging van jouw website of webshop.

Maak een afspraak

Waarmee kunnen we jou van dienst zijn?

Website

Doelgericht / WordPress

Op een persoonlijke en gebruiksvriendelijke manier bouwen wij jouw website op maat. Deze sluit volledig aan bij je identiteit, huisstijl en (online) strategie.

Webshop

Woocommerce / Magento

Op zoek naar een webbureau dat voor jouw organisatie een resultaatgerichte webshop ontwikkelt? Kies voor de mogelijkheden van WordPress & WooCommerce.

App

Hybrid apps / Webapps

Een idee om een app te laten ontwikkelen? Zoek niet verder en kies voor appdevelopment bij Convident. Wij hebben we ervaring met Android, Windows en iOS apps.

Strategie

Advies / Plan

Convident is meer dan een online bureau. Wij hebben vele partijen mogen adviseren in hun aanpak, visie en strategie. Bepaal samen met ons je strategie.

Hosting

SSD servers / Premium

Ben je op zoek naar hosting voor jouw website, webshop of app? Convident biedt het. Wij hebben onze eigen server om jouw platform veilig en snel te hosten.

Onderhoud

Backups / Updates

Het onderhouden van jouw platform is het up-to-date houden van techniek, het voorblijven op je concurrenten maar bovenal op gebied van beveiliging optimaal voor de dag komen.

SEO

Optimalisatie / Vindbaar

Op zoek naar een online marketing bureau dat ervoor zorgt dat de website van jouw bedrijf beter en vaker gevonden wordt? Convident is de partij die je hierbij kan helpen.

SEA

Zoekvraag / Advertenties

SEA richt zich op het beantwoorden van de zoekvraag door middel van advertenties in Google & Bing. Meer traffic door clicks op jouw advertentie, hier start je SEA campagne.

Vindbaarheid van jouw webdesign Zoetermeer

Convident maakt de content van jouw website geschikt voor de zoekmachines, zodat jouw bedrijf in Zoetermeer snel wordt gevonden door mogelijke klanten uit heel Nederland. Door middel van linkbuilding verhogen wij belangrijke links naar jouw website, zodat de zoekmachines de site herkennen als relevant. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat de site er goed en overzichtelijk uit komt te zien. Het webdesign is namelijk de eerste indruk die klanten krijgen van jouw bedrijf in Zoetermeer. Onze grafische ontwerpers zorgen ervoor dat de stijl van de website goed past bij jouw onderneming.

Laat zoekmachines jouw site herkennen als relevant.

Interactieve onderdelen laten inbouwen.

Webdesign Zoetermeer: snelheid gegarandeerd

Wil je dat jouw klanten snel geholpen worden op jouw website of webshop? Kies er dan voor om ons de website te laten hosten. Wij hebben exclusief voor onze klanten een krachtige server beschikbaar, zodat snelheid gegarandeerd is. Indien gewenst kunnen onze experts interactieve onderdelen toevoegen aan de website en ervoor zorgen dat jouw klanten online een afspraak kunnen inplannen. Ben jij actief op social media? Ook op jouw website kunnen we social media integreren voor een nog groter bereik. Kijk gerust verder op onze website of bel ons kantoor voor meer informatie. Wij helpen graag om van jouw bedrijf in Zoetermeer een groot succes te maken!

Jouw teamgenoten.

 • Rutger van de Griendt
  Directeur operationele zaken
 • Rick Dreise
  Directeur algemene zaken
 • Rowan van Wijk
  Online marketeer
 • Jacco Appeldoorn
  Designer & webdeveloper / projectmanager
 • Miriam Venema
  Junior webdeveloper
 • Kris Procee
  Full-stack developer
 • Manuel Schreuder
  Designer & webdeveloper
 • Cas Klamer
  Allround support / back-end developer
 • Robert Oosterloo
  Support / back-end developer
 • Fiona van Wattum
  Junior online marketeer
 • Kevin Schreuder
  Junior web & app ontwikkelaar
 • Remi Thüss
  Junior webdeveloper
Bekijk ons team

Projecten.

Eems Dollard Regio (EDR)

Eems Dollard Regio (EDR)

Wagenaar Dairy

V.V. Roden

 • Webdesign Zoetermeer


  Leer Convident beter kennen.

  Sinds 2013 werken wij elke dag met veel passie om onze ondernemers te helpen met een kwalitatief hoogstaande website. Met een gespecialiseerd team met verschillende expertises, maken wij de website persoonlijk, klantvriendelijk en optimaal vindbaar.

  Onze bedrijfsnaam Convident is afkomstig van het Engelse Confident (vertrouwen, staat voor zeker). Op Convident kan je bedrijf bouwen en vertrouwen. Onze werkwijze en beleving van merkidentiteit zul je al ervaren bij het eerste contactmoment. Hier zijn wij trots op!

  Meer weten?

  Convident in de maatschappij

  Als organisatie gaan wij een stap verder dan alleen onze online dienstverlening. Zo draagt internetbureau Convident haar steentje bij.

  Bekijk maatschappelijk

  Convident staat voor duurzaam

  We willen anderen laten zien dat een duurzame winst voor het grijpen ligt. Ook in onze branche kunnen we het verschil maken.

  Bekijk duurzaamheid

Waardevolle woorden.

 • Ik heb meerdere websites door Convident laten ontwikkelen, simpelweg omdat ze waar maken wat er is afgesproken. Ook hun online SEO prestaties mogen er zijn en zorgen voor meer online aanvragen!
  Klaas Hofstede
 • Vriendelijke mensen, korte lijnen en de snelheid waarmee je geholpen wordt bij Convident spreken me erg aan. Maar bovenal ben ik erg tevreden over het resultaat van mijn website.
  Klasina van der Werf
 • Door Convident wordt je website dividend.
  Wietske Kerkstra en Marleen Tolsma
 • Samenwerken met Convident is erg plezierig. We kunnen goed en snel schakelen en ook de humor ontbreekt niet. We hebben net een site voor een klant van me opgeleverd waar we trots op mogen zijn!
  Johan Brouwer

Laatste nieuws.

Website optimaliseren blog Convident

Optimaliseer jouw website met deze 4 tips

Wanneer is de laatste keer dat je kritisch naar je eigen website hebt gekeken? Vaak loopt het allemaal wel, maar het is heel belangrijk om je online visitekaartje up to…

Online teksten blog Convident

We lezen vaker online dan we denken: een appje, het nieuwe recept of de omschrijving van de film op Netflix. Dit gaat vaak om korte teksten en voelt al niet…

Meer nieuws

Klanten.

Responsive Menu Pro Image Responsive Menu Clicked Image