Webdesign Zoetermeer

Webdesign Zoetermeer nodig, Convident staat voor je klaar!

Leer ons kennen

Ben jij een ondernemer die een eigen bedrijf wil opstarten en heb je moeite met het maken van jouw website? Het team van Convident staat voor je klaar om te helpen bij het ontwerpen van jouw webdesign! Ons bedrijf bestaat uit een enthousiast en jong team met veel kennis over webdesign. Wij zorgen ervoor dat jouw webdesign goed te vinden is voor de zoekmachines, zodat klanten uit Zoetermeer en de rest van Nederland kennis kunnen maken met jouw onderneming. Ook verzorgen wij het onderhoud en de beveiliging van jouw website of webshop.

Maak een afspraak

Waarmee kunnen we jou van dienst zijn?

Website

Doelgericht / WordPress

Op een persoonlijke en gebruiksvriendelijke manier bouwen wij jouw website op maat. Deze sluit volledig aan bij je identiteit, huisstijl en (online) strategie.

Webshop

Woocommerce / Magento

Op zoek naar een webbureau dat voor jouw organisatie een resultaatgerichte webshop ontwikkelt? Kies voor de mogelijkheden van WordPress & WooCommerce.

App

Hybrid apps / Webapps

Een idee om een app te laten ontwikkelen? Zoek niet verder en kies voor appdevelopment bij Convident. Wij hebben we ervaring met Android, Windows en iOS apps.

Strategie

Advies / Plan

Convident is meer dan een online bureau. Wij hebben vele partijen mogen adviseren in hun aanpak, visie en strategie. Bepaal samen met ons je strategie.

Hosting

SSD servers / Premium

Ben je op zoek naar hosting voor jouw website, webshop of app? Convident biedt het. Wij hebben onze eigen server om jouw platform veilig en snel te hosten.

Onderhoud

Backups / Updates

Het onderhouden van jouw platform is het up-to-date houden van techniek, het voorblijven op je concurrenten maar bovenal op gebied van beveiliging optimaal voor de dag komen.

SEO

Optimalisatie / Vindbaar

Op zoek naar een online marketing bureau dat ervoor zorgt dat de website van jouw bedrijf beter en vaker gevonden wordt? Convident is de partij die je hierbij kan helpen.

SEA

Zoekvraag / Advertenties

SEA richt zich op het beantwoorden van de zoekvraag door middel van advertenties in Google & Bing. Meer traffic door clicks op jouw advertentie, hier start je SEA campagne.

Vindbaarheid van jouw webdesign Zoetermeer

Convident maakt de content van jouw website geschikt voor de zoekmachines, zodat jouw bedrijf in Zoetermeer snel wordt gevonden door mogelijke klanten uit heel Nederland. Door middel van linkbuilding verhogen wij belangrijke links naar jouw website, zodat de zoekmachines de site herkennen als relevant. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat de site er goed en overzichtelijk uit komt te zien. Het webdesign is namelijk de eerste indruk die klanten krijgen van jouw bedrijf in Zoetermeer. Onze grafische ontwerpers zorgen ervoor dat de stijl van de website goed past bij jouw onderneming.

Laat zoekmachines jouw site herkennen als relevant.

Interactieve onderdelen laten inbouwen.

Webdesign Zoetermeer: snelheid gegarandeerd

Wil je dat jouw klanten snel geholpen worden op jouw website of webshop? Kies er dan voor om ons de website te laten hosten. Wij hebben exclusief voor onze klanten een krachtige server beschikbaar, zodat snelheid gegarandeerd is. Indien gewenst kunnen onze experts interactieve onderdelen toevoegen aan de website en ervoor zorgen dat jouw klanten online een afspraak kunnen inplannen. Ben jij actief op social media? Ook op jouw website kunnen we social media integreren voor een nog groter bereik. Kijk gerust verder op onze website of bel ons kantoor voor meer informatie. Wij helpen graag om van jouw bedrijf in Zoetermeer een groot succes te maken!

Jouw teamgenoten.

 • Rutger van de Griendt
  Directeur operationele zaken
 • Rick Dreise
  Directeur algemene zaken
 • Lisa Busscher
  Accountmanager
 • Rowan van Wijk
  Online marketeer
 • Jacco Appeldoorn
  Designer & webdeveloper / projectmanager
 • Kris Procee
  Full-stack developer
 • Manuel Schreuder
  Designer & webdeveloper
 • Cas Klamer
  Allround support / back-end developer
 • Kevin Schreuder
  Junior web & app ontwikkelaar
 • Remi Thüss
  Junior webdeveloper
Bekijk ons team

Projecten.

Mediators Collectief

Serviceflat Groenestein

Serviceflat Groenestein
 • Webdesign Zoetermeer


  Leer Convident beter kennen.

  Sinds 2013 werken wij elke dag met veel passie om onze ondernemers te helpen met een kwalitatief hoogstaande website. Met een gespecialiseerd team met verschillende expertises, maken wij de website persoonlijk, klantvriendelijk en optimaal vindbaar.

  Onze bedrijfsnaam Convident is afkomstig van het Engelse Confident (vertrouwen, staat voor zeker). Op Convident kan je bedrijf bouwen en vertrouwen. Onze werkwijze en beleving van merkidentiteit zul je al ervaren bij het eerste contactmoment. Hier zijn wij trots op!

  Meer weten?

  Convident in de maatschappij

  Als organisatie gaan wij een stap verder dan alleen onze online dienstverlening. Zo draagt internetbureau Convident haar steentje bij.

  Bekijk maatschappelijk

  Convident staat voor duurzaam

  We willen anderen laten zien dat een duurzame winst voor het grijpen ligt. Ook in onze branche kunnen we het verschil maken.

  Bekijk duurzaamheid

Waardevolle woorden.

 • Door Convident wordt je website dividend.
  Wietske Kerkstra en Marleen Tolsma
 • Hele fijne samenwerking met deze creatieve web bouwers die een stapje, of twee, extra hebben gezet om voor ons een mooie en passende website te bouwen.
  Ferrick van Dongen
 • Zeer flexibel en meedenkend team dat voor ons een op maat gemaakte webshop heeft gemaakt. Erg tevreden over de communicatie en levertijd.
  Jose de Vries
 • Samenwerken met Convident is erg plezierig. We kunnen goed en snel schakelen en ook de humor ontbreekt niet. We hebben net een site voor een klant van me opgeleverd waar we trots op mogen zijn!
  Johan Brouwer

Laatste nieuws.

App store optimalisatie, de invloed van bezoekers

Vorige week schreven we een artikel over hoe we apps het beste kunnen optimaliseren in de app stores door middel van App Store Optimalisatie. Deze week gaan we kijken naar…

Met ingang van maandag 1 oktober hebben we Manuel Schreuder (front-end developer) bij Convident mogen verwelkom. Op het gebied van grafisch vormgeven en het ontwikkelen van websites heeft Manuel ruime…

Meer nieuws

Klanten.

Responsive Menu Pro Image Responsive Menu Clicked Image