Webdesign Veendam

Opzoek naar een ervaren en betrouwbare  partner voor webdesign in Veendam? Wij van full service digital agency Convident zijn met onze jarenlange ervaring dé partner op dit gebied. Samen met jou ontwikkelen we een website, geheel op maat en geoptimaliseerd voor de zoekmachines.

 

Ben je opzoek naar een webdesigner in Veendam, dan is Convident het juiste bedrijf voor jou! Convident heeft gespecialiseerd team van webdesign voor jouw klaar staan. Van webdesign tot hosting wij bieden het jou aan. We testen daarbij ook of de website voldoet aan de nieuwste technologische eisen en voegen deze dan ook toe. Samen bepalen wij ook wat voor soort website bij jouw doelgroep past. Hierbij kan je denken aan de uitstraling van de website en of die goed vindbaar is voor de doelgroep. Heb je vragen of opmerkingen je kunt ons altijd bellen of een bericht sturen! Tot ziens bij Convident!

  • Passend design;
  • Goed vindbaar in de zoekmachines;
  • Betrouwbare webdesign partner;

Een website die goed vindbaar is

Wij van Convident vinden het belangrijk dat jouw website goed vindbaar is. Een website wordt goed vindbaar door middel van SEO, SEA en linkbuilding. Als er een website bij ons gebouwd wordt zorgen wij ervoor dat dit op orde is. Want als jouw website niet goed te vinden is krijgt het ook minder verkeer. Wil je deze vindbaarheid houden is het ook belangrijk dat de juiste SEO, SEA en linkbuilding blijft in de toekomst. Hierom bieden wij een SEO-onderhoudspakket aan zodat jouw website altijd up-to-date blijft. Kijk bij ons kopje marketing waarom SEO zo belangrijk is of bij services voor ons onderhoudspakket.

img-50 img-fifty

Benieuwd naar de mogelijkheden

Wij van Convident ondersteunen je graag bij de ontwikkeling van je nieuwe website of webshop. We gaan daarover graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

img-50 img-fifty

WordPress

Bij Convident gebruiken wij WordPress CMS om jouw website te bouwen. Dit programma is wereldwijd het meest populaire open source systeem en heeft dan ook oneindig veel mogelijkheden. Ook kun je nadat wij de website hebben gebouwd makkelijk eigen content vernieuwen of verbeteren. Het systeem heeft ook een aantal updates per jaar zodat jouw website veilig en goed bestand tegen hackers blijft. Wij kunnen deze updates voor jou draaien door middel van ons onderhoudspakket. Daarnaast zullen wij ook een malware scanning doen en back-ups naar de Cloud sturen. Kijk voor alle mogelijkheden op onze services pagina.

Onze klanten.

Wij werken onder andere samen met

Projecten / Cases

Deze projecten hebben we in samenwerking met onze opdrachtgevers recent mogen ontwikkelen.

AVE Solutions

AVE Solutions
Online marketing Website
AVE Solutions

De Vries XL

De Vries XL
Online marketing Webapplicatie Webshop
De Vries XL