Webdesign Stadskanaal

Je bent opzoek naar een partij die je kan helpen bij je webdesign vraagstuk in Stadskanaal. Convident past jouw webdesign toe in het WordPress CMS, volledig responsive én zoekmachine vriendelijk.

 

Bij Convident werken we met een team van specialisten samen met onze klanten aan kleine en grotere webdesign projecten. We houden van samenwerken, persoonlijke contact en geven advies. Dit om een duurzame groei te realiseren.

  • Ervaren webdesign specialisten;
  • Website op maat;
  • Duurzame groei;

Overzichtelijke website

De eerste indruk van potentiële klanten op jouw website is belangrijk, daarom is een overzichtelijke website een must. Het Convident team bestaat uit experts die gespecialiseerd zijn in verschillende vakgebieden. Door goede samenwerking is een overzichtelijke website snel gemaakt. Wij maken websites via het CMS-systeem WordPress. Wereldwijd worden ongeveer 37% van alle websites via dit systeem gehost. Hiermee schrijven wij technisch, mooi en functionele code. Een bijkomend voordeel WordPress is dat het eenvoudig in gebruik is. Nadat onze developers klaar zijn met het maken van jouw website kan je deze zelf eenvoudig beheren. Het toevoegen van teksten, afbeeldingen, video’s en pdf’s hierdoor eenvoudig.

img-50 img-fifty

Benieuwd naar de mogelijkheden

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw nieuwe website te bespreken!

img-50 img-fifty

Onze pakketten

Naast het maken van websites, webshops en applicaties bieden wij nog meer diensten aan. Voor ieder online wens hebben wij een oplossing in huis. Zo kan je naast het maken van een website ook de onderhoud of hosting laten doen. Wij bieden een aantal verschillende onderhoudspakketten aan zodat jouw website up-to-date blijft. Wat dit inhoudt is bijvoorbeeld het updaten van content management systems, plugin updates en dat back-ups worden gemaakt naar de cloud. Wil je niet aan een jaarlijks pakket vast zitten. Dan kan je ons ook op uurbasis in huren.

Onze klanten.

Wij werken onder andere samen met:

Projecten / Cases.

Deze projecten hebben we in samenwerking met onze opdrachtgevers recent mogen ontwikkelen.

AVE Solutions

AVE Solutions
Online marketing Website
AVE Solutions

De Vries XL

De Vries XL
Online marketing Webapplicatie Webshop
De Vries XL