Webdesign Sneek

Je bent voor jouw organisatie opzoek naar bedrijf voor webdesign in Sneek. Wij van Convident helpen je graag met het uitdenken, ontwerpen en creëren van jouw nieuwe website of webshop. Door onze jarenlange ervaring in het ontwikkelen van websites en webshops weten wij als geen ander hoe wij van jou site een succes kunnen maken.

 

Wil jij een nieuwe website laten bouwen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Convident staat als webdesign bedrijf voor jou klaar. Samen zorgen wij ervoor dat er een passende website gemaakt wordt voor jouw bedrijf. Onder het genot van een kopje koffie bespreken we wat jij wilt met je website, bijvoorbeeld welke doelgroep je wilt bereiken of welke uitstraling de website dient te hebben.

  • Jarenlange ervaring;
  • Webdesign op maat;
  • Passend bij jouw doelgroep;

Webdesign op maat in Sneek

Bij Convident vinden wij het belangrijk dat een website naadloos aansluit op jouw doelgroep. Daarom creëren onze ervaren designers een passend design voor elke website. In samenspraak met jou doorlopen wij deze designs en passen we aan waar nodig. Vervolgens ontwikkelen onze programmeurs jouw nieuwe website in het WordPress CMS zodat ook na de live gang het voor jou makkelijk is om teksten aan te passen of pdf’s te uploaden.

img-50 img-fifty

Vrijblijvende kennismaking

Benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is voor jouw nieuwe website? Neem contact met ons voor een vrijblijvende kennismaking.

img-50 img-fifty

Winstgevende webshop

Bij Convident bouwen wij ook webshops. Dit doen wij in het WordPress CMS in combinatie met de plugin Woocommerce. Deze plugin is een van de meest gebruikte WordPress plugins ter wereld. Onze programmeurs bouwen een op maat gemaakt design en integreren de Woocommerce functionaliteiten zodat jouw webshop draait zonder enige moeite. Daarnaast kunnen wij jouw webshop conversie gericht indelen doormidden van SEO marketing. Haal meer uit je webshop door Convident!

Onze klanten.

Wij werken onder andere samen met

Projecten / Cases

Deze projecten hebben we in samenwerking met onze opdrachtgevers recent mogen ontwikkelen.

AVE Solutions

AVE Solutions
Online marketing Website
AVE Solutions

De Vries XL

De Vries XL
Online marketing Webapplicatie Webshop
De Vries XL