Webdesign Nijmegen

Webdesign Nijmegen voor MKB, groot bedrijf of overheid. Convident denkt mee

Leer ons kennen

Wil jij dat jouw bedrijf wordt gevonden door mensen in Nijmegen en ver daarbuiten? Laat onze experts een website ontwerpen die een echt visitekaartje is voor jouw bedrijf! Convident is een bedrijf dat gespecialiseerd is in alle zaken rondom webdesign. Door een goede opbouw van het webdesign en een aantrekkelijke lay-out wordt jouw website snel gevonden door de zoekmachines en kopen bezoekers sneller jouw product. Wij werken met een team van ervaren deskundigen op het gebied van websites en webshops en kunnen van jouw bedrijf in Nijmegen een succes maken. Naast het ontwerpen van websites maken wij ook webshops.

Maak een afspraak

Waarmee kunnen we jou van dienst zijn?

Website

Doelgericht / WordPress

Op een persoonlijke en gebruiksvriendelijke manier bouwen wij jouw website op maat. Deze sluit volledig aan bij je identiteit, huisstijl en (online) strategie.

Webshop

Woocommerce / Magento

Op zoek naar een webbureau dat voor jouw organisatie een resultaatgerichte webshop ontwikkelt? Kies voor de mogelijkheden van WordPress & WooCommerce.

App

Hybrid apps / Webapps

Een idee om een app te laten ontwikkelen? Zoek niet verder en kies voor appdevelopment bij Convident. Wij hebben we ervaring met Android, Windows en iOS apps.

Strategie

Advies / Plan

Convident is meer dan een online bureau. Wij hebben vele partijen mogen adviseren in hun aanpak, visie en strategie. Bepaal samen met ons je strategie.

Hosting

SSD servers / Premium

Ben je op zoek naar hosting voor jouw website, webshop of app? Convident biedt het. Wij hebben onze eigen server om jouw platform veilig en snel te hosten.

Onderhoud

Backups / Updates

Het onderhouden van jouw platform is het up-to-date houden van techniek, het voorblijven op je concurrenten maar bovenal op gebied van beveiliging optimaal voor de dag komen.

SEO

Optimalisatie / Vindbaar

Op zoek naar een online marketing bureau dat ervoor zorgt dat de website van jouw bedrijf beter en vaker gevonden wordt? Convident is de partij die je hierbij kan helpen.

SEA

Zoekvraag / Advertenties

SEA richt zich op het beantwoorden van de zoekvraag door middel van advertenties in Google & Bing. Meer traffic door clicks op jouw advertentie, hier start je SEA campagne.

Verschillende disciplines werken samen voor webdesign Nijmegen

Als je een website of webshop door ons wilt laten maken krijg je altijd een contactpersoon. Hierdoor verloopt de communicatie duidelijk en kun je altijd bij iemand terecht die van het hele project op de hoogte is. Wanneer jij aan de contactpersoon jouw ideeën en doelstellingen hebt voorgelegd, gaat ons team direct aan de slag. Grafisch ontwerpers buigen zich over de lay-out van de website, de front-end developer houdt zich bezig met de technische aspecten van het webdesign en de webdeveloper ontwerpt en realiseert de website. Onze werknemers zijn expert op hun gebied en werken nauw samen.

Duidelijke communicatie en altijd op de hoogte.

Altijd de nieuwste ontwikkelingen.

Beveiliging van je website

Wanneer de website voor jouw onderneming in Nijmegen online is, kun je ervoor kiezen om Convident de verdere beveiliging en het onderhoud van het webdesign te laten verzorgen. Internet verandert razendsnel. Het is dus noodzakelijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van beveiliging om hackers voor te zijn. Ook moet de site steeds opnieuw worden gekeurd op vindbaarheid en zonnodig tussendoor worden aangepast. Wij bieden voordelige pakketten aan om jouw bedrijf in Nijmegen vindbaar en veilig te houden; neem gerust een kijkje op onze website en bel of mail ons voor meer informatie!

Jouw teamgenoten.

 • Rutger van de Griendt
  Directeur operationele zaken
 • Rick Dreise
  Directeur algemene zaken
 • Rowan van Wijk
  Online marketeer
 • Jacco Appeldoorn
  Designer & webdeveloper / projectmanager
 • Miriam Venema
  Junior webdeveloper
 • Kris Procee
  Full-stack developer
 • Manuel Schreuder
  Designer & webdeveloper
 • Cas Klamer
  Allround support / back-end developer
 • Robert Oosterloo
  Support / back-end developer
 • Fiona van Wattum
  Junior online marketeer
 • Kevin Schreuder
  Junior web & app ontwikkelaar
 • Remi Thüss
  Junior webdeveloper
Bekijk ons team

Projecten.

Draad Advocaten

Eems Dollard Regio (EDR)

Eems Dollard Regio (EDR)

Baderie Assen

 • Webdesign Nijmegen


  Leer Convident beter kennen.

  Sinds 2013 werken wij elke dag met veel passie om onze ondernemers te helpen met een kwalitatief hoogstaande website. Met een gespecialiseerd team met verschillende expertises, maken wij de website persoonlijk, klantvriendelijk en optimaal vindbaar.

  Onze bedrijfsnaam Convident is afkomstig van het Engelse Confident (vertrouwen, staat voor zeker). Op Convident kan je bedrijf bouwen en vertrouwen. Onze werkwijze en beleving van merkidentiteit zul je al ervaren bij het eerste contactmoment. Hier zijn wij trots op!

  Meer weten?

  Convident in de maatschappij

  Als organisatie gaan wij een stap verder dan alleen onze online dienstverlening. Zo draagt internetbureau Convident haar steentje bij.

  Bekijk maatschappelijk

  Convident staat voor duurzaam

  We willen anderen laten zien dat een duurzame winst voor het grijpen ligt. Ook in onze branche kunnen we het verschil maken.

  Bekijk duurzaamheid

Waardevolle woorden.

 • De mensen achter Convident zijn klantgericht, denken met u mee en leveren maatwerk.
  Jaap de Winter
 • We zijn zeer content, we bezitten nu een professioneel websysteem dat makkelijk in onderhoud is en toegankelijk is voor alle bezoekers.
  Edzo Bergman
 • Ik heb meerdere websites door Convident laten ontwikkelen, simpelweg omdat ze waar maken wat er is afgesproken. Ook hun online SEO prestaties mogen er zijn en zorgen voor meer online aanvragen!
  Klaas Hofstede
 • Voor diverse website en webshop projecten werken we al langere tijd samen met Convident. Hun kennis, kwaliteit en persoonlijke service zorgt ervoor dat Convident de ideale online partner is. Een team van online vakspecialisten waarop je kunt vertrouwen.
  René Meijer

Laatste nieuws.

Website optimaliseren blog Convident

Optimaliseer jouw website met deze 4 tips

Wanneer is de laatste keer dat je kritisch naar je eigen website hebt gekeken? Vaak loopt het allemaal wel, maar het is heel belangrijk om je online visitekaartje up to…

Online teksten blog Convident

We lezen vaker online dan we denken: een appje, het nieuwe recept of de omschrijving van de film op Netflix. Dit gaat vaak om korte teksten en voelt al niet…

Meer nieuws

Klanten.

Responsive Menu Pro Image Responsive Menu Clicked Image