Webdesign Middelburg

Voor webdesign Middelburg ben je bij ons aan het juiste adres!

Leer ons kennen

Heb jij een bedrijf dat gevestigd is in de sfeervolle stad Middelburg en is het jouw droom om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf in Middelburg opvalt met webdesign? Wij van Convident kunnen deze droom voor jou verwezenlijken. Convident is een jong bedrijf dat al een aantal jaren ervaring heeft met het realiseren van verschillende soorten websites, webshops en apps voor bedrijven en het uitvoeren van de internetmarketing. Maar er komen door samenwerking met andere bedrijven steeds meer diensten bij. Voor zowel profit als non-profit bedrijven creëren wij graag de meest aansprekende online presentaties.

Maak een afspraak

Waarmee kunnen we jou van dienst zijn?

Website

Doelgericht / WordPress

Op een persoonlijke en gebruiksvriendelijke manier bouwen wij jouw website op maat. Deze sluit volledig aan bij je identiteit, huisstijl en (online) strategie.

Webshop

Woocommerce / Magento

Op zoek naar een webbureau die voor jouw organisatie een resultaat gerichte webshop ontwikkelt? Kies voor de mogelijkheden van WordPress & WooCommerce.

App

Hybrid apps / Webapps

Een idee om een app te laten ontwikkelen? Zoek niet verder en kies voor appdevelopment bij Convident. Wij hebben we ervaring met Android, Windows en iOS apps.

Strategie

Advies / Plan

Convident is meer dan een online bureau. Wij hebben vele partijen mogen adviseren in hun aanpak, visie en strategie. Bepaal samen met ons je strategie.

Hosting

SSD servers / Premium

Ben je op zoek naar hosting voor jouw website, webshop of app? Convident biedt het. Wij hebben onze eigen server om jouw platform veilig en snel te hosten.

Onderhoud

Backups / Updates

Het onderhouden van jouw platform is het up-to-date houden van techniek, het voorblijven op je concurrenten maar bovenal op gebied van beveiliging optimaal voor de dag komen.

SEO

Optimalisatie / Vindbaar

Op zoek naar een online marketing bureau dat ervoor zorgt dat de website van jouw bedrijf beter en vaker gevonden wordt? Convident is de partij die je hierbij kan helpen.

SEA

Zoekvraag / Advertenties

SEA richt zich op het beantwoorden van de zoekvraag door middel van advertenties in Google & Bing. Meer traffic door clicks op jouw advertentie, hier start je SEA campagne.

Jouw bedrijf online met de Convident aanpak

Maak ook kennis met de Convident aanpak. Wij vinden dat jij als klant van een webdesign bedrijf moet kunnen verwachten dat de medewerkers enthousiast zijn over het project en met veel zelfverzekerdheid en vasthoudendheid, maar ook met betrouwbaarheid en bedachtzaamheid de online visitekaart van jouw bedrijf in Middelburg gaan realiseren. Daarin zijn wij ook eerlijk over de mogelijkheden en integer. Vanzelfsprekend zijn wij verantwoordelijk om door te gaan tot het doel is bereikt en daarbij zakelijk en communicatief. En niet onbelangrijk, wij hebben plezier in ons werk en zijn daardoor ook optimistisch en vriendelijk in het klantcontact.

Vol enthousiasme denken we mee en geven we advies

Onze grafisch vormgevers en webontwikkelaars staan voor je klaar

Gespecialiseerde medewerkers

Met Convident weet jij zeker dat je samenwerkt met een gespecialiseerd internetbureau, dat zo is ingericht dat medewerkers zich zoveel mogelijk kunnen richten op hun eigen expertise. Niets is ons te gek, of het nu om 360 graden fotografie of virtual reality gaat. Maar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van webdesign moeten wel iets toevoegen aan jouw bedrijf, willen we ze aanraden. Samen met jou bekijken we eerst met welke oplossing jouw bedrijf het meeste geholpen zal zijn voordat we tot de realisatie ervan overgaan. Dit is geheel vrijblijvend. Bel of mail ons ook eens, of kom eens gezellig langs en ontdek wat Convident voor jouw bedrijf kan betekenen.

Jouw teamgenoten.

 • Rutger van de Griendt
  Directeur operationele zaken
 • Rick Dreise
  Directeur algemene zaken
 • Lisa Busscher
  Accountmanager
 • Rowan van Wijk
  Online marketeer
 • Jacco Appeldoorn
  Designer & webdeveloper / projectmanager
 • Mark Pelder
  Designer & webdeveloper / projectmanager
 • Cas Klamer
  Allround support / back-end developer
 • Kris Procee
  Full-stack developer
 • Wim Dijkstra
  Support / back-end developer
Bekijk ons team

Projecten.

Vastgoedlounge FC Groningen

Vastgoedlounge FC Groningen

Fysiotherapie Smith

Proflex Personeel

Creatieve Weg

 • Webdesign Middelburg


  Leer Convident beter kennen.

  Sinds 2013 werken wij elke dag met veel passie om onze ondernemers te helpen met een kwalitatief hoogstaande website. Met een gespecialiseerd team met verschillende expertises, maken wij de website persoonlijk, klantvriendelijk en optimaal vindbaar.

  Onze bedrijfsnaam Convident is afkomstig van het Engelse Confident (vertrouwen, staat voor zeker). Op Convident kan je bedrijf bouwen en vertrouwen. Onze werkwijze en beleving van merkidentiteit zul je al ervaren bij het eerste contactmoment. Hier zijn wij trots op!

  Meer weten?

  Convident in de maatschappij

  Als organisatie gaan wij een stap verder dan alleen onze online dienstverlening. Zo draagt internetbureau Convident haar steentje bij.

  Bekijk maatschappelijk

  Convident staat voor duurzaam

  We willen anderen laten zien dat een duurzame winst voor het grijpen ligt. Ook in onze branche kunnen we het verschil maken.

  Bekijk duurzaamheid

Waardevolle woorden.

 • Voor diverse website en webshop projecten werken we al langere tijd samen met Convident. Hun kennis, kwaliteit en persoonlijke service zorgt ervoor dat Convident de ideale online partner is. Een team van online vakspecialisten waarop je kunt vertrouwen.
  René Meijer
 • Samenwerken met Convident is erg plezierig. We kunnen goed en snel schakelen en ook de humor ontbreekt niet. We hebben net een site voor een klant van me opgeleverd waar we trots op mogen zijn!
  Johan Brouwer
 • Ik heb meerdere websites door Convident laten ontwikkelen, simpelweg omdat ze waar maken wat er is afgesproken. Ook hun online SEO prestaties mogen er zijn en zorgen voor meer online aanvragen!
  Klaas Hofstede
 • De mensen achter Convident zijn klantgericht, denken met u mee en leveren maatwerk.
  Jaap de Winter

Laatste nieuws.

Mark Pelder nieuwe developer bij team Convident

Zakelijk vloggen

Meer nieuws

Klanten.

Responsive Menu Pro Image Responsive Menu Clicked Image