Webdesign Middelburg

Voor webdesign Middelburg ben je bij ons aan het juiste adres!

Leer ons kennen

Heb jij een bedrijf dat gevestigd is in de sfeervolle stad Middelburg en is het jouw droom om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf in Middelburg opvalt met webdesign? Wij van Convident kunnen deze droom voor jou verwezenlijken. Convident is een jong bedrijf dat al een aantal jaren ervaring heeft met het realiseren van verschillende soorten websites, webshops en apps voor bedrijven en het uitvoeren van de internetmarketing. Maar er komen door samenwerking met andere bedrijven steeds meer diensten bij. Voor zowel profit als non-profit bedrijven creëren wij graag de meest aansprekende online presentaties.

Maak een afspraak

Waarmee kunnen we jou van dienst zijn?

Website

Doelgericht / WordPress

Op een persoonlijke en gebruiksvriendelijke manier bouwen wij jouw website op maat. Deze sluit volledig aan bij je identiteit, huisstijl en (online) strategie.

Webshop

Woocommerce / Magento

Op zoek naar een webbureau dat voor jouw organisatie een resultaatgerichte webshop ontwikkelt? Kies voor de mogelijkheden van WordPress & WooCommerce.

App

Hybrid apps / Webapps

Een idee om een app te laten ontwikkelen? Zoek niet verder en kies voor appdevelopment bij Convident. Wij hebben we ervaring met Android, Windows en iOS apps.

Strategie

Advies / Plan

Convident is meer dan een online bureau. Wij hebben vele partijen mogen adviseren in hun aanpak, visie en strategie. Bepaal samen met ons je strategie.

Hosting

SSD servers / Premium

Ben je op zoek naar hosting voor jouw website, webshop of app? Convident biedt het. Wij hebben onze eigen server om jouw platform veilig en snel te hosten.

Onderhoud

Backups / Updates

Het onderhouden van jouw platform is het up-to-date houden van techniek, het voorblijven op je concurrenten maar bovenal op gebied van beveiliging optimaal voor de dag komen.

SEO

Optimalisatie / Vindbaar

Op zoek naar een online marketing bureau dat ervoor zorgt dat de website van jouw bedrijf beter en vaker gevonden wordt? Convident is de partij die je hierbij kan helpen.

SEA

Zoekvraag / Advertenties

SEA richt zich op het beantwoorden van de zoekvraag door middel van advertenties in Google & Bing. Meer traffic door clicks op jouw advertentie, hier start je SEA campagne.

Jouw bedrijf online met de Convident aanpak

Maak ook kennis met de Convident aanpak. Wij vinden dat jij als klant van een webdesign bedrijf moet kunnen verwachten dat de medewerkers enthousiast zijn over het project en met veel zelfverzekerdheid en vasthoudendheid, maar ook met betrouwbaarheid en bedachtzaamheid de online visitekaart van jouw bedrijf in Middelburg gaan realiseren. Daarin zijn wij ook eerlijk over de mogelijkheden en integer. Vanzelfsprekend zijn wij verantwoordelijk om door te gaan tot het doel is bereikt en daarbij zakelijk en communicatief. En niet onbelangrijk, wij hebben plezier in ons werk en zijn daardoor ook optimistisch en vriendelijk in het klantcontact.

Vol enthousiasme denken we mee en geven we advies

Onze grafisch vormgevers en webontwikkelaars staan voor je klaar

Gespecialiseerde medewerkers

Met Convident weet jij zeker dat je samenwerkt met een gespecialiseerd internetbureau, dat zo is ingericht dat medewerkers zich zoveel mogelijk kunnen richten op hun eigen expertise. Niets is ons te gek, of het nu om 360 graden fotografie of virtual reality gaat. Maar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van webdesign moeten wel iets toevoegen aan jouw bedrijf, willen we ze aanraden. Samen met jou bekijken we eerst met welke oplossing jouw bedrijf het meeste geholpen zal zijn voordat we tot de realisatie ervan overgaan. Dit is geheel vrijblijvend. Bel of mail ons ook eens, of kom eens gezellig langs en ontdek wat Convident voor jouw bedrijf kan betekenen.

Jouw teamgenoten.

 • Rutger van de Griendt
  Directeur operationele zaken
 • Rick Dreise
  Directeur algemene zaken
 • Lisa Busscher
  Accountmanager
 • Rowan van Wijk
  Online marketeer
 • Jacco Appeldoorn
  Designer & webdeveloper / projectmanager
 • Kris Procee
  Full-stack developer
 • Manuel Schreuder
  Designer & webdeveloper
 • Cas Klamer
  Allround support / back-end developer
 • Kevin Schreuder
  Junior web & app ontwikkelaar
 • Remi Thüss
  Junior webdeveloper
Bekijk ons team

Projecten.

Oefentoets

Creatieve Weg

Mediators Collectief

 • Webdesign Middelburg


  Leer Convident beter kennen.

  Sinds 2013 werken wij elke dag met veel passie om onze ondernemers te helpen met een kwalitatief hoogstaande website. Met een gespecialiseerd team met verschillende expertises, maken wij de website persoonlijk, klantvriendelijk en optimaal vindbaar.

  Onze bedrijfsnaam Convident is afkomstig van het Engelse Confident (vertrouwen, staat voor zeker). Op Convident kan je bedrijf bouwen en vertrouwen. Onze werkwijze en beleving van merkidentiteit zul je al ervaren bij het eerste contactmoment. Hier zijn wij trots op!

  Meer weten?

  Convident in de maatschappij

  Als organisatie gaan wij een stap verder dan alleen onze online dienstverlening. Zo draagt internetbureau Convident haar steentje bij.

  Bekijk maatschappelijk

  Convident staat voor duurzaam

  We willen anderen laten zien dat een duurzame winst voor het grijpen ligt. Ook in onze branche kunnen we het verschil maken.

  Bekijk duurzaamheid

Waardevolle woorden.

 • Convident begreep onze wensen en heeft deze uitstekend weten te vertalen in de website.
  Annabelle Bosma
 • Convident heb ik leren kennen als betrokken en betrouwbare internetpartner. Met hun korte communicatielijnen was mijn website binnen no time van grafisch design omgezet naar een complete website!
  Maurice Hofstede
 • Zeer flexibel en meedenkend team dat voor ons een op maat gemaakte webshop heeft gemaakt. Erg tevreden over de communicatie en levertijd.
  Jose de Vries
 • Door Convident wordt je website dividend.
  Wietske Kerkstra en Marleen Tolsma

Laatste nieuws.

App store optimalisatie, de invloed van bezoekers

Vorige week schreven we een artikel over hoe we apps het beste kunnen optimaliseren in de app stores door middel van App Store Optimalisatie. Deze week gaan we kijken naar…

Met ingang van maandag 1 oktober hebben we Manuel Schreuder (front-end developer) bij Convident mogen verwelkom. Op het gebied van grafisch vormgeven en het ontwikkelen van websites heeft Manuel ruime…

Meer nieuws

Klanten.

Responsive Menu Pro Image Responsive Menu Clicked Image