Webdesign Middelburg

Voor webdesign Middelburg ben je bij ons aan het juiste adres!

Leer ons kennen

Heb jij een bedrijf dat gevestigd is in de sfeervolle stad Middelburg en is het jouw droom om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf in Middelburg opvalt met webdesign? Wij van Convident kunnen deze droom voor jou verwezenlijken. Convident is een jong bedrijf dat al een aantal jaren ervaring heeft met het realiseren van verschillende soorten websites, webshops en apps voor bedrijven en het uitvoeren van de internetmarketing. Maar er komen door samenwerking met andere bedrijven steeds meer diensten bij. Voor zowel profit als non-profit bedrijven creëren wij graag de meest aansprekende online presentaties.

Maak een afspraak

Waarmee kunnen we jou van dienst zijn?

Website

Doelgericht / WordPress

Op een persoonlijke en gebruiksvriendelijke manier bouwen wij jouw website op maat. Deze sluit volledig aan bij je identiteit, huisstijl en (online) strategie.

Webshop

Woocommerce / Magento

Op zoek naar een webbureau dat voor jouw organisatie een resultaatgerichte webshop ontwikkelt? Kies voor de mogelijkheden van WordPress & WooCommerce.

App

Hybrid apps / Webapps

Een idee om een app te laten ontwikkelen? Zoek niet verder en kies voor appdevelopment bij Convident. Wij hebben we ervaring met Android, Windows en iOS apps.

Strategie

Advies / Plan

Convident is meer dan een online bureau. Wij hebben vele partijen mogen adviseren in hun aanpak, visie en strategie. Bepaal samen met ons je strategie.

Hosting

SSD servers / Premium

Ben je op zoek naar hosting voor jouw website, webshop of app? Convident biedt het. Wij hebben onze eigen server om jouw platform veilig en snel te hosten.

Onderhoud

Backups / Updates

Het onderhouden van jouw platform is het up-to-date houden van techniek, het voorblijven op je concurrenten maar bovenal op gebied van beveiliging optimaal voor de dag komen.

SEO

Optimalisatie / Vindbaar

Op zoek naar een online marketing bureau dat ervoor zorgt dat de website van jouw bedrijf beter en vaker gevonden wordt? Convident is de partij die je hierbij kan helpen.

SEA

Zoekvraag / Advertenties

SEA richt zich op het beantwoorden van de zoekvraag door middel van advertenties in Google & Bing. Meer traffic door clicks op jouw advertentie, hier start je SEA campagne.

Jouw bedrijf online met de Convident aanpak

Maak ook kennis met de Convident aanpak. Wij vinden dat jij als klant van een webdesign bedrijf moet kunnen verwachten dat de medewerkers enthousiast zijn over het project en met veel zelfverzekerdheid en vasthoudendheid, maar ook met betrouwbaarheid en bedachtzaamheid de online visitekaart van jouw bedrijf in Middelburg gaan realiseren. Daarin zijn wij ook eerlijk over de mogelijkheden en integer. Vanzelfsprekend zijn wij verantwoordelijk om door te gaan tot het doel is bereikt en daarbij zakelijk en communicatief. En niet onbelangrijk, wij hebben plezier in ons werk en zijn daardoor ook optimistisch en vriendelijk in het klantcontact.

Vol enthousiasme denken we mee en geven we advies

Onze grafisch vormgevers en webontwikkelaars staan voor je klaar

Gespecialiseerde medewerkers

Met Convident weet jij zeker dat je samenwerkt met een gespecialiseerd internetbureau, dat zo is ingericht dat medewerkers zich zoveel mogelijk kunnen richten op hun eigen expertise. Niets is ons te gek, of het nu om 360 graden fotografie of virtual reality gaat. Maar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van webdesign moeten wel iets toevoegen aan jouw bedrijf, willen we ze aanraden. Samen met jou bekijken we eerst met welke oplossing jouw bedrijf het meeste geholpen zal zijn voordat we tot de realisatie ervan overgaan. Dit is geheel vrijblijvend. Bel of mail ons ook eens, of kom eens gezellig langs en ontdek wat Convident voor jouw bedrijf kan betekenen.

Jouw teamgenoten.

 • Rutger van de Griendt
  Directeur operationele zaken
 • Rick Dreise
  Directeur algemene zaken
 • Rowan van Wijk
  Online marketeer
 • Jacco Appeldoorn
  Designer & webdeveloper / projectmanager
 • Miriam Venema
  Junior webdeveloper
 • Kris Procee
  Full-stack developer
 • Manuel Schreuder
  Designer & webdeveloper
 • Cas Klamer
  Allround support / back-end developer
 • Robert Oosterloo
  Support / back-end developer
 • Fiona van Wattum
  Junior online marketeer
 • Kevin Schreuder
  Junior web & app ontwikkelaar
 • Remi Thüss
  Junior webdeveloper
Bekijk ons team
 • Webdesign Middelburg


  Leer Convident beter kennen.

  Sinds 2013 werken wij elke dag met veel passie om onze ondernemers te helpen met een kwalitatief hoogstaande website. Met een gespecialiseerd team met verschillende expertises, maken wij de website persoonlijk, klantvriendelijk en optimaal vindbaar.

  Onze bedrijfsnaam Convident is afkomstig van het Engelse Confident (vertrouwen, staat voor zeker). Op Convident kan je bedrijf bouwen en vertrouwen. Onze werkwijze en beleving van merkidentiteit zul je al ervaren bij het eerste contactmoment. Hier zijn wij trots op!

  Meer weten?

  Convident in de maatschappij

  Als organisatie gaan wij een stap verder dan alleen onze online dienstverlening. Zo draagt internetbureau Convident haar steentje bij.

  Bekijk maatschappelijk

  Convident staat voor duurzaam

  We willen anderen laten zien dat een duurzame winst voor het grijpen ligt. Ook in onze branche kunnen we het verschil maken.

  Bekijk duurzaamheid

Waardevolle woorden.

 • Vriendelijke mensen, korte lijnen en de snelheid waarmee je geholpen wordt bij Convident spreken me erg aan. Maar bovenal ben ik erg tevreden over het resultaat van mijn website.
  Klasina van der Werf
 • Convident begreep onze wensen en heeft deze uitstekend weten te vertalen in de website.
  Annabelle Bosma
 • Wij vinden Convident een echte aanrader voor het ontwikkelen van een website.
  Wietse Rozema
 • We zijn zeer content, we bezitten nu een professioneel websysteem dat makkelijk in onderhoud is en toegankelijk is voor alle bezoekers.
  Edzo Bergman

Laatste nieuws.

Website optimaliseren blog Convident

Optimaliseer jouw website met deze 4 tips

Wanneer is de laatste keer dat je kritisch naar je eigen website hebt gekeken? Vaak loopt het allemaal wel, maar het is heel belangrijk om je online visitekaartje up to…

Online teksten blog Convident

We lezen vaker online dan we denken: een appje, het nieuwe recept of de omschrijving van de film op Netflix. Dit gaat vaak om korte teksten en voelt al niet…

Meer nieuws

Klanten.

Responsive Menu Pro Image Responsive Menu Clicked Image