Webdesign Maastricht

Webdesign Zoetermeer nodig, Convident staat voor je klaar!

Leer ons kennen

Het team van Convident helpt je graag met het bouwen van een website of webshop om jouw onderneming in Maastricht bij een breed publiek bekend te maken. Heb je al een website gemaakt, maar merk je dat er niet veel bezoekers komen? Ook dan helpen wij jou graag verder. Wij zijn expert op het gebied van SEO (Search Engine Optimalization) en zorgen ervoor dat Google jouw website als belangrijk herkent. Onze klanten krijgen een contactpersoon, zodat de communicatie duidelijk verloopt. De uitspraak van onze bedrijfsnaam zegt het al: vertrouwen is voor ons erg belangrijk! Daarom zorgen wij ervoor dat er altijd één persoon op de hoogte is van het proces rondom jouw webdesign.

Maak een afspraak

Waarmee kunnen we jou van dienst zijn?

Website

Doelgericht / WordPress

Op een persoonlijke en gebruiksvriendelijke manier bouwen wij jouw website op maat. Deze sluit volledig aan bij je identiteit, huisstijl en (online) strategie.

Webshop

Woocommerce / Magento

Op zoek naar een webbureau dat voor jouw organisatie een resultaatgerichte webshop ontwikkelt? Kies voor de mogelijkheden van WordPress & WooCommerce.

App

Hybrid apps / Webapps

Een idee om een app te laten ontwikkelen? Zoek niet verder en kies voor appdevelopment bij Convident. Wij hebben we ervaring met Android, Windows en iOS apps.

Strategie

Advies / Plan

Convident is meer dan een online bureau. Wij hebben vele partijen mogen adviseren in hun aanpak, visie en strategie. Bepaal samen met ons je strategie.

Hosting

SSD servers / Premium

Ben je op zoek naar hosting voor jouw website, webshop of app? Convident biedt het. Wij hebben onze eigen server om jouw platform veilig en snel te hosten.

Onderhoud

Backups / Updates

Het onderhouden van jouw platform is het up-to-date houden van techniek, het voorblijven op je concurrenten maar bovenal op gebied van beveiliging optimaal voor de dag komen.

SEO

Optimalisatie / Vindbaar

Op zoek naar een online marketing bureau dat ervoor zorgt dat de website van jouw bedrijf beter en vaker gevonden wordt? Convident is de partij die je hierbij kan helpen.

SEA

Zoekvraag / Advertenties

SEA richt zich op het beantwoorden van de zoekvraag door middel van advertenties in Google & Bing. Meer traffic door clicks op jouw advertentie, hier start je SEA campagne.

Call-to- action en social media

Een drukbezochte website kenmerkt zich naast goede vindbaarheid ook door een aantrekkelijk uiterlijk. Is jouw website saai of onduidelijk? Dan zullen potentiële klanten snel vertrekken en op bezoek gaan bij de concurrent. Onze grafisch ontwerpers houden zich bezig met de vormgeving van het webdesign en maken van de website een prachtig visitekaartje voor jouw onderneming in Maastricht! Door de website te ontwikkelen in jouw huisstijl, krijgen de bezoekers een goed beeld van het bedrijf. Onze grafisch developers kunnen zelfs met virtual reality een draaibare tour door jouw onderneming verzorgen. Ook zorgen onze experts voor call-to- action buttons en kunnen we social media integreren op jouw website.

Goed vindbaar en een aantrekkelijk uiterlijk.

Ook in de toekomst nog goed vindbaar

SEO-onderhoudspakket voor webdesign Maastricht

Wanneer wij jouw website naar tevredenheid online hebben gezet laten we je niet vallen! Convident biedt meerdere onderhoudspakketten aan. Ook wanneer wij jouw website niet hebben ontworpen kun je bij ons terecht voor het beveiligen en onderhouden van de website. Een website moet namelijk altijd worden bijgehouden; internet verandert erg snel. Door middel van een SEO-onderhoudspakket zorgen wij ervoor dat jouw site ook in de toekomst vindbaar blijft voor de zoekmachines. Dit bewerkstelligen onze experts door geregeld rapportages en analyses te maken en de content eventueel aan te passen.

Jouw teamgenoten.

 • Rutger van de Griendt
  Directeur operationele zaken
 • Rick Dreise
  Directeur algemene zaken
 • Rowan van Wijk
  Online marketeer
 • Jacco Appeldoorn
  Designer & webdeveloper / projectmanager
 • Miriam Venema
  Junior webdeveloper
 • Kris Procee
  Full-stack developer
 • Manuel Schreuder
  Designer & webdeveloper
 • Cas Klamer
  Allround support / back-end developer
 • Robert Oosterloo
  Support / back-end developer
 • Fiona van Wattum
  Junior online marketeer
 • Kevin Schreuder
  Junior web & app ontwikkelaar
 • Remi Thüss
  Junior webdeveloper
Bekijk ons team
 • Webdesign Maastricht


  Leer Convident beter kennen.

  Sinds 2013 werken wij elke dag met veel passie om onze ondernemers te helpen met een kwalitatief hoogstaande website. Met een gespecialiseerd team met verschillende expertises, maken wij de website persoonlijk, klantvriendelijk en optimaal vindbaar.

  Onze bedrijfsnaam Convident is afkomstig van het Engelse Confident (vertrouwen, staat voor zeker). Op Convident kan je bedrijf bouwen en vertrouwen. Onze werkwijze en beleving van merkidentiteit zul je al ervaren bij het eerste contactmoment. Hier zijn wij trots op!

  Meer weten?

  Convident in de maatschappij

  Als organisatie gaan wij een stap verder dan alleen onze online dienstverlening. Zo draagt internetbureau Convident haar steentje bij.

  Bekijk maatschappelijk

  Convident staat voor duurzaam

  We willen anderen laten zien dat een duurzame winst voor het grijpen ligt. Ook in onze branche kunnen we het verschil maken.

  Bekijk duurzaamheid

Waardevolle woorden.

 • Convident heb ik leren kennen als betrokken en betrouwbare internetpartner. Met hun korte communicatielijnen was mijn website binnen no time van grafisch design omgezet naar een complete website!
  Maurice Hofstede
 • Convident begreep onze wensen en heeft deze uitstekend weten te vertalen in de website.
  Annabelle Bosma
 • Voor diverse website en webshop projecten werken we al langere tijd samen met Convident. Hun kennis, kwaliteit en persoonlijke service zorgt ervoor dat Convident de ideale online partner is. Een team van online vakspecialisten waarop je kunt vertrouwen.
  René Meijer
 • Wij vinden Convident een echte aanrader voor het ontwikkelen van een website.
  Wietse Rozema

Laatste nieuws.

Website optimaliseren blog Convident

Optimaliseer jouw website met deze 4 tips

Wanneer is de laatste keer dat je kritisch naar je eigen website hebt gekeken? Vaak loopt het allemaal wel, maar het is heel belangrijk om je online visitekaartje up to…

Online teksten blog Convident

We lezen vaker online dan we denken: een appje, het nieuwe recept of de omschrijving van de film op Netflix. Dit gaat vaak om korte teksten en voelt al niet…

Meer nieuws

Klanten.

Responsive Menu Pro Image Responsive Menu Clicked Image