Webdesign Maastricht

Webdesign Zoetermeer nodig, Convident staat voor je klaar!

Leer ons kennen

Het team van Convident helpt je graag met het bouwen van een website of webshop om jouw onderneming in Maastricht bij een breed publiek bekend te maken. Heb je al een website gemaakt, maar merk je dat er niet veel bezoekers komen? Ook dan helpen wij jou graag verder. Wij zijn expert op het gebied van SEO (Search Engine Optimalization) en zorgen ervoor dat Google jouw website als belangrijk herkent. Onze klanten krijgen een contactpersoon, zodat de communicatie duidelijk verloopt. De uitspraak van onze bedrijfsnaam zegt het al: vertrouwen is voor ons erg belangrijk! Daarom zorgen wij ervoor dat er altijd één persoon op de hoogte is van het proces rondom jouw webdesign.

Maak een afspraak

Waarmee kunnen we jou van dienst zijn?

Website

Doelgericht / WordPress

Op een persoonlijke en gebruiksvriendelijke manier bouwen wij jouw website op maat. Deze sluit volledig aan bij je identiteit, huisstijl en (online) strategie.

Webshop

Woocommerce / Magento

Op zoek naar een webbureau die voor jouw organisatie een resultaat gerichte webshop ontwikkelt? Kies voor de mogelijkheden van WordPress & WooCommerce.

App

Hybrid apps / Webapps

Een idee om een app te laten ontwikkelen? Zoek niet verder en kies voor appdevelopment bij Convident. Wij hebben we ervaring met Android, Windows en iOS apps.

Strategie

Advies / Plan

Convident is meer dan een online bureau. Wij hebben vele partijen mogen adviseren in hun aanpak, visie en strategie. Bepaal samen met ons je strategie.

Hosting

SSD servers / Premium

Ben je op zoek naar hosting voor jouw website, webshop of app? Convident biedt het. Wij hebben onze eigen server om jouw platform veilig en snel te hosten.

Onderhoud

Backups / Updates

Het onderhouden van jouw platform is het up-to-date houden van techniek, het voorblijven op je concurrenten maar bovenal op gebied van beveiliging optimaal voor de dag komen.

SEO

Optimalisatie / Vindbaar

Op zoek naar een online marketing bureau dat ervoor zorgt dat de website van jouw bedrijf beter en vaker gevonden wordt? Convident is de partij die je hierbij kan helpen.

SEA

Zoekvraag / Advertenties

SEA richt zich op het beantwoorden van de zoekvraag door middel van advertenties in Google & Bing. Meer traffic door clicks op jouw advertentie, hier start je SEA campagne.

Call-to- action en social media

Een drukbezochte website kenmerkt zich naast goede vindbaarheid ook door een aantrekkelijk uiterlijk. Is jouw website saai of onduidelijk? Dan zullen potentiële klanten snel vertrekken en op bezoek gaan bij de concurrent. Onze grafisch ontwerpers houden zich bezig met de vormgeving van het webdesign en maken van de website een prachtig visitekaartje voor jouw onderneming in Maastricht! Door de website te ontwikkelen in jouw huisstijl, krijgen de bezoekers een goed beeld van het bedrijf. Onze grafisch developers kunnen zelfs met virtual reality een draaibare tour door jouw onderneming verzorgen. Ook zorgen onze experts voor call-to- action buttons en kunnen we social media integreren op jouw website.

Goed vindbaar en een aantrekkelijk uiterlijk.

Ook in de toekomst nog goed vindbaar

SEO-onderhoudspakket voor webdesign Maastricht

Wanneer wij jouw website naar tevredenheid online hebben gezet laten we je niet vallen! Convident biedt meerdere onderhoudspakketten aan. Ook wanneer wij jouw website niet hebben ontworpen kun je bij ons terecht voor het beveiligen en onderhouden van de website. Een website moet namelijk altijd worden bijgehouden; internet verandert erg snel. Door middel van een SEO-onderhoudspakket zorgen wij ervoor dat jouw site ook in de toekomst vindbaar blijft voor de zoekmachines. Dit bewerkstelligen onze experts door geregeld rapportages en analyses te maken en de content eventueel aan te passen.

Jouw teamgenoten.

 • Rutger van de Griendt
  Directeur operationele zaken
 • Rick Dreise
  Directeur algemene zaken
 • Lisa Busscher
  Accountmanager
 • Rowan van Wijk
  Online marketeer
 • Jacco Appeldoorn
  Designer & webdeveloper / projectmanager
 • Mark Pelder
  Designer & webdeveloper / projectmanager
 • Cas Klamer
  Allround support / back-end developer
 • Kris Procee
  Full-stack developer
 • Wim Dijkstra
  Support / back-end developer
Bekijk ons team

Projecten.

Fysiotherapie Smith

Wagenaar Dairy

Vastgoedlounge FC Groningen

Vastgoedlounge FC Groningen
 • Webdesign Maastricht


  Leer Convident beter kennen.

  Sinds 2013 werken wij elke dag met veel passie om onze ondernemers te helpen met een kwalitatief hoogstaande website. Met een gespecialiseerd team met verschillende expertises, maken wij de website persoonlijk, klantvriendelijk en optimaal vindbaar.

  Onze bedrijfsnaam Convident is afkomstig van het Engelse Confident (vertrouwen, staat voor zeker). Op Convident kan je bedrijf bouwen en vertrouwen. Onze werkwijze en beleving van merkidentiteit zul je al ervaren bij het eerste contactmoment. Hier zijn wij trots op!

  Meer weten?

  Convident in de maatschappij

  Als organisatie gaan wij een stap verder dan alleen onze online dienstverlening. Zo draagt internetbureau Convident haar steentje bij.

  Bekijk maatschappelijk

  Convident staat voor duurzaam

  We willen anderen laten zien dat een duurzame winst voor het grijpen ligt. Ook in onze branche kunnen we het verschil maken.

  Bekijk duurzaamheid

Waardevolle woorden.

 • We zijn zeer content, we bezitten nu een professioneel websysteem dat makkelijk in onderhoud is en toegankelijk is voor alle bezoekers.
  Edzo Bergman
 • Door Convident wordt je website dividend.
  Wietske Kerkstra en Marleen Tolsma
 • Vriendelijke mensen, korte lijnen en de snelheid waarmee je geholpen wordt bij Convident spreken me erg aan. Maar bovenal ben ik erg tevreden over het resultaat van mijn website.
  Klasina van der Werf
 • Hele fijne samenwerking met deze creatieve web bouwers die een stapje, of twee, extra hebben gezet om voor ons een mooie en passende website te bouwen.
  Ferrick van Dongen

Laatste nieuws.

Mark Pelder nieuwe developer bij team Convident

Zakelijk vloggen

Meer nieuws

Klanten.

Responsive Menu Pro Image Responsive Menu Clicked Image