Webdesign Leiden

Webdesign Leiden nodig, Convident staat voor je klaar!

Leer ons kennen

Ben je op zoek naar professionele hulp voor het maken van een website of webshop voor jouw onderneming in Leiden? Bij ons ben je dan zeker op de goede plek! Convident bestaat uit een team experts op het gebied van webdesign. Iedere medewerker heeft zijn eigen specialiteit, waardoor wij jou op alle gebieden van webdesign van dienst kunnen zijn. Door de intensieve samenwerking onder één dak, kunnen wij ervoor zorgen dat jouw website snel online is! Uiteraard houden wij ook ons bezig met de vormgeving en de klantvriendelijkheid van de site. Doordat wij de site goed vindbaar maken, krijgt jouw bedrijf in Leiden namens de website meer bekendheid.

Maak een afspraak

Waarmee kunnen we jou van dienst zijn?

Website

Doelgericht / WordPress

Op een persoonlijke en gebruiksvriendelijke manier bouwen wij jouw website op maat. Deze sluit volledig aan bij je identiteit, huisstijl en (online) strategie.

Webshop

Woocommerce / Magento

Op zoek naar een webbureau dat voor jouw organisatie een resultaatgerichte webshop ontwikkelt? Kies voor de mogelijkheden van WordPress & WooCommerce.

App

Hybrid apps / Webapps

Een idee om een app te laten ontwikkelen? Zoek niet verder en kies voor appdevelopment bij Convident. Wij hebben we ervaring met Android, Windows en iOS apps.

Strategie

Advies / Plan

Convident is meer dan een online bureau. Wij hebben vele partijen mogen adviseren in hun aanpak, visie en strategie. Bepaal samen met ons je strategie.

Hosting

SSD servers / Premium

Ben je op zoek naar hosting voor jouw website, webshop of app? Convident biedt het. Wij hebben onze eigen server om jouw platform veilig en snel te hosten.

Onderhoud

Backups / Updates

Het onderhouden van jouw platform is het up-to-date houden van techniek, het voorblijven op je concurrenten maar bovenal op gebied van beveiliging optimaal voor de dag komen.

SEO

Optimalisatie / Vindbaar

Op zoek naar een online marketing bureau dat ervoor zorgt dat de website van jouw bedrijf beter en vaker gevonden wordt? Convident is de partij die je hierbij kan helpen.

SEA

Zoekvraag / Advertenties

SEA richt zich op het beantwoorden van de zoekvraag door middel van advertenties in Google & Bing. Meer traffic door clicks op jouw advertentie, hier start je SEA campagne.

Webdesign Leiden: transparant en helder

Binnen Convident werken verschillende disciplines samen om van jouw website en bedrijf een succes te maken. Onze klanten krijgen altijd een contactpersoon die goed op de hoogte is van het hele proces rondom jouw webdesign. Daardoor verloopt de communicatie helder en transparant. Aan de uitspraak van onze bedrijfsnaam kun je zien dat wij vertrouwen erg belangrijk vinden en dat ook uitstralen naar onze klanten. Naast het ontwerpen van de website bieden wij ook verschillende onderhoudspakketten aan. Wanneer je niet aan een abonnement vast wilt zitten, kun je ons ook per uur inhuren voor het onderhouden van jouw webdesign!

jouw website een succes maken

Een goede beveiliging is essentieel

Onderhoudspakketten voor webdesign Leiden

Als wij de website of webshop hebben, helpen we graag met het up-to- date houden van jouw site. Een goede beveiliging is essentieel voor het goed laten werken van een website. Ontwikkelingen op internet gaan razendsnel en je moet er toch niet aan denken dat jouw site offline komt, doordat een hacker toegang heeft gekregen tot jouw website? Om dit alles te voorkomen kunnen wij voor jou de beveiliging regelen. Ook doen we regelmatig CM en Plug-in updates en maken we backups naar de cloud. Kies voor een basis of uitgebreid onderhoudspakket of laat een onderhoudspakket op maat samenstellen. Door goede updates en prima beveiliging maken we van jouw bedrijf in Leiden een succes!

Jouw teamgenoten.

 • Rutger van de Griendt
  Directeur operationele zaken
 • Rick Dreise
  Directeur algemene zaken
 • Rowan van Wijk
  Online marketeer
 • Jacco Appeldoorn
  Designer & webdeveloper / projectmanager
 • Miriam Venema
  Junior webdeveloper
 • Kris Procee
  Full-stack developer
 • Manuel Schreuder
  Designer & webdeveloper
 • Cas Klamer
  Allround support / back-end developer
 • Robert Oosterloo
  Support / back-end developer
 • Fiona van Wattum
  Junior online marketeer
 • Kevin Schreuder
  Junior web & app ontwikkelaar
 • Remi Thüss
  Junior webdeveloper
Bekijk ons team

Projecten.

Flooren Advocatuur

 • Webdesign Leiden


  Leer Convident beter kennen.

  Sinds 2013 werken wij elke dag met veel passie om onze ondernemers te helpen met een kwalitatief hoogstaande website. Met een gespecialiseerd team met verschillende expertises, maken wij de website persoonlijk, klantvriendelijk en optimaal vindbaar.

  Onze bedrijfsnaam Convident is afkomstig van het Engelse Confident (vertrouwen, staat voor zeker). Op Convident kan je bedrijf bouwen en vertrouwen. Onze werkwijze en beleving van merkidentiteit zul je al ervaren bij het eerste contactmoment. Hier zijn wij trots op!

  Meer weten?

  Convident in de maatschappij

  Als organisatie gaan wij een stap verder dan alleen onze online dienstverlening. Zo draagt internetbureau Convident haar steentje bij.

  Bekijk maatschappelijk

  Convident staat voor duurzaam

  We willen anderen laten zien dat een duurzame winst voor het grijpen ligt. Ook in onze branche kunnen we het verschil maken.

  Bekijk duurzaamheid

Waardevolle woorden.

 • Vriendelijke mensen, korte lijnen en de snelheid waarmee je geholpen wordt bij Convident spreken me erg aan. Maar bovenal ben ik erg tevreden over het resultaat van mijn website.
  Klasina van der Werf
 • We zijn zeer content, we bezitten nu een professioneel websysteem dat makkelijk in onderhoud is en toegankelijk is voor alle bezoekers.
  Edzo Bergman
 • Door Convident wordt je website dividend.
  Wietske Kerkstra en Marleen Tolsma
 • Wij vinden Convident een echte aanrader voor het ontwikkelen van een website.
  Wietse Rozema

Laatste nieuws.

Online teksten blog Convident

We lezen vaker online dan we denken: een appje, het nieuwe recept of de omschrijving van de film op Netflix. Dit gaat vaak om korte teksten en voelt al niet…

De Convident Klantreis ‘Het oneindige project’. Zo noemde Anouk van der Veen, eigenaresse van Make a Zine, haar website toen ze er zelf mee bezig was. Convident heeft de nieuwe…

Meer nieuws

Klanten.

Responsive Menu Pro Image Responsive Menu Clicked Image