Webdesign Leeuwarden

Webdesign Leeuwarden nodig, Convident staat voor je klaar!

Leer ons kennen

Voor het succesvol maken van een bedrijf is een goed webdesign heel erg belangrijk. Een technisch goede opbouw van een website zorgt ervoor dat klanten in Leeuwarden bij jouw site uitkomen wanneer zij zoeken via zoekmachines. Een duidelijke en aantrekkelijke website zorgt ervoor dat potentiële klanten een goede indruk van jouw bedrijf krijgen, meer willen zien van de site en uiteindelijk het product of aangeboden dienst zullen kopen. Convident heeft alle expertise in huis om van jouw site een succes te maken! Van het beschikbaar stellen van een snelle server tot het installeren van een betaalsysteem voor jouw webshop: Convident helpt je graag verder!

Maak een afspraak

Deskundig team

Bij Convident vind je verschillende deskundigen in één bedrijf, zodat er tijdens het proces van het webdesign de lijntjes kort blijven. Je krijgt een vast contactpersoon zodat je altijd terecht kunt voor je vragen over jouw webdesign van je bedrijf in Leeuwarden. Voor het complete ontwerp van jouw website of webshop helpt één van onze webdevelopers je graag verder. Wil je ervoor zorgen dat jouw website overeenkomt met de huisstijl van je bedrijf? Dat is voor onze grafische webdeveloper een eenvoudige opdracht! Voor technische vragen zal onze front-end developer met oplossingen komen.

Onze webdevelopers helpen je graag verder

Het veilig houden van jouw website.

Onderhoud en beveiliging webdesign Leeuwarden

Als het webdesign helemaal af is en wordt opgeleverd, zullen wij je niet in de steek laten. Ook voor het onderhoud en de beveiliging van het webdesign zit je bij Convident goed! Wij bieden onderhoudspakketten aan voor onderhouden en veilig houden van jouw website. Dankzij onze exclusieve server en beveiligingssystemen blijven de gegevens van jouw bedrijf en van jouw bezoekers uit de handen van hackers. Bekijk onze website voor de meerdere contracten die wij aanbieden om van jouw bedrijf in Leeuwarden een succes te maken en wij verwelkomen je graag op ons kantoor in Groningen!

Jouw teamgenoten.

 • Rutger van de Griendt
  Directeur operationele zaken
 • Rick Dreise
  Directeur algemene zaken
 • Lisa Busscher
  Accountmanager
 • Cas Klamer
  Allround support / projectmanager
 • Merel van der Wees
  Designer & webdeveloper / projectmanager
 • Jacco Appeldoorn
  Designer & webdeveloper / projectmanager
 • Sebastiaan Prenger
  Online marketeer
 • Josien Kolleman
  Junior accountmanager
 • Rianne Snoeken
  Junior accountmanager
 • Milan Mooibroek
  Junior web & app ontwikkelaar
 • Ilona Siesling
  Junior grafisch vormgever
 • Kris Procee
  Design & webdeveloper
Bekijk ons team

Projecten.

Draad Advocaten

Fysiotherapie Smith

V.V. Roden

 • Webdesign Leeuwarden


  Leer Convident beter kennen.

  Sinds 2013 werken wij elke dag met veel passie om onze ondernemers te helpen met een kwalitatief hoogstaande website. Met een gespecialiseerd team met verschillende expertises, maken wij de website persoonlijk, klantvriendelijk en optimaal vindbaar.

  Onze bedrijfsnaam Convident is afkomstig van het Engelse Confident (vertrouwen, staat voor zeker). Op Convident kan je bedrijf bouwen en vertrouwen. Onze werkwijze en beleving van merkidentiteit zul je al ervaren bij het eerste contactmoment. Hier zijn wij trots op!

  Meer weten?

  In de maatschappij

  Als organisatie gaan wij een stap verder dan alleen onze online dienstverlening. Zo draagt Convident haar steentje bij.

  Bekijk maatschappelijk

  Convident staat voor duurzaam

  We willen anderen laten zien dat een duurzame winst voor het grijpen ligt. Ook in onze branche kunnen we het verschil maken.

  Bekijk duurzaamheid

Waardevolle woorden.

 • Vriendelijke mensen, korte lijnen en de snelheid waarmee je geholpen wordt bij Convident spreken me erg aan. Maar bovenal ben ik erg tevreden over het resultaat van mijn website.
  Klasina van der Werf
 • Hele fijne samenwerking met deze creatieve web bouwers die een stapje, of twee, extra hebben gezet om voor ons een mooie en passende website te bouwen.
  Ferrick van Dongen
 • Ik heb meerdere websites door Convident laten ontwikkelen, simpelweg omdat ze waar maken wat er is afgesproken. Ook hun online SEO prestaties mogen er zijn en zorgen voor meer online aanvragen!
  Klaas Hofstede
 • Wij vinden Convident een echte aanrader voor het ontwikkelen van een website.
  Wietse Rozema

Laatste nieuws.

Ben jij nog zoekende naar hoe je hoger in de zoekresultaten van Google komt? En wat wil de klant nu eigenlijk op je website? Tegenwoordig zijn er heel veel tools om de vindbaarheid van je Lees meer

Vanaf 25 mei 2018 zal de nieuwe Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van kracht zijn. Deze wet vervangt de huidige wetgeving die in Nederland van actief is, de Wet bescherming persoonsgegevens. Binnen de Europese Unie verschillen Lees meer

Meer nieuws

Klanten.

Responsive Menu Pro Image Responsive Menu Clicked Image