Webdesign Leeuwarden

Webdesign Leeuwarden nodig, Convident staat voor je klaar!

Leer ons kennen

Voor het succesvol maken van een bedrijf is een goed webdesign heel erg belangrijk. Een technisch goede opbouw van een website zorgt ervoor dat klanten in Leeuwarden bij jouw site uitkomen wanneer zij zoeken via zoekmachines. Een duidelijke en aantrekkelijke website zorgt ervoor dat potentiële klanten een goede indruk van jouw bedrijf krijgen, meer willen zien van de site en uiteindelijk het product of aangeboden dienst zullen kopen. Convident heeft alle expertise in huis om van jouw site een succes te maken! Van het beschikbaar stellen van een snelle server tot het installeren van een betaalsysteem voor jouw webshop: Convident helpt je graag verder!

Maak een afspraak

Waarmee kunnen we jou van dienst zijn?

Website

Doelgericht / WordPress

Op een persoonlijke en gebruiksvriendelijke manier bouwen wij jouw website op maat. Deze sluit volledig aan bij je identiteit, huisstijl en (online) strategie.

Webshop

Woocommerce / Magento

Op zoek naar een webbureau dat voor jouw organisatie een resultaatgerichte webshop ontwikkelt? Kies voor de mogelijkheden van WordPress & WooCommerce.

App

Hybrid apps / Webapps

Een idee om een app te laten ontwikkelen? Zoek niet verder en kies voor appdevelopment bij Convident. Wij hebben we ervaring met Android, Windows en iOS apps.

Strategie

Advies / Plan

Convident is meer dan een online bureau. Wij hebben vele partijen mogen adviseren in hun aanpak, visie en strategie. Bepaal samen met ons je strategie.

Hosting

SSD servers / Premium

Ben je op zoek naar hosting voor jouw website, webshop of app? Convident biedt het. Wij hebben onze eigen server om jouw platform veilig en snel te hosten.

Onderhoud

Backups / Updates

Het onderhouden van jouw platform is het up-to-date houden van techniek, het voorblijven op je concurrenten maar bovenal op gebied van beveiliging optimaal voor de dag komen.

SEO

Optimalisatie / Vindbaar

Op zoek naar een online marketing bureau dat ervoor zorgt dat de website van jouw bedrijf beter en vaker gevonden wordt? Convident is de partij die je hierbij kan helpen.

SEA

Zoekvraag / Advertenties

SEA richt zich op het beantwoorden van de zoekvraag door middel van advertenties in Google & Bing. Meer traffic door clicks op jouw advertentie, hier start je SEA campagne.

Deskundig team

Bij Convident vind je verschillende deskundigen in één bedrijf, zodat er tijdens het proces van het webdesign de lijntjes kort blijven. Je krijgt een vast contactpersoon zodat je altijd terecht kunt voor je vragen over jouw webdesign van je bedrijf in Leeuwarden. Voor het complete ontwerp van jouw website of webshop helpt één van onze webdevelopers je graag verder. Wil je ervoor zorgen dat jouw website overeenkomt met de huisstijl van je bedrijf? Dat is voor onze grafische webdeveloper een eenvoudige opdracht! Voor technische vragen zal onze front-end developer met oplossingen komen.

Onze webdevelopers helpen je graag verder

Het veilig houden van jouw website.

Onderhoud en beveiliging webdesign Leeuwarden

Als het webdesign helemaal af is en wordt opgeleverd, zullen wij je niet in de steek laten. Ook voor het onderhoud en de beveiliging van het webdesign zit je bij Convident goed! Wij bieden onderhoudspakketten aan voor onderhouden en veilig houden van jouw website. Dankzij onze exclusieve server en beveiligingssystemen blijven de gegevens van jouw bedrijf en van jouw bezoekers uit de handen van hackers. Bekijk onze website voor de meerdere contracten die wij aanbieden om van jouw bedrijf in Leeuwarden een succes te maken en wij verwelkomen je graag op ons kantoor in Groningen!

Jouw teamgenoten.

 • Rutger van de Griendt
  Directeur operationele zaken
 • Rick Dreise
  Directeur algemene zaken
 • Lisa Busscher
  Accountmanager
 • Rowan van Wijk
  Online marketeer
 • Jacco Appeldoorn
  Designer & webdeveloper / projectmanager
 • Kris Procee
  Full-stack developer
 • Manuel Schreuder
  Designer & webdeveloper
 • Cas Klamer
  Allround support / back-end developer
 • Kevin Schreuder
  Junior web & app ontwikkelaar
 • Remi Thüss
  Junior webdeveloper
Bekijk ons team

Projecten.

Proflex Personeel

100% Groningen

Vijfschaft Bouw & Ontwerp

Vijfschaft Bouw & Ontwerp
 • Webdesign Leeuwarden


  Leer Convident beter kennen.

  Sinds 2013 werken wij elke dag met veel passie om onze ondernemers te helpen met een kwalitatief hoogstaande website. Met een gespecialiseerd team met verschillende expertises, maken wij de website persoonlijk, klantvriendelijk en optimaal vindbaar.

  Onze bedrijfsnaam Convident is afkomstig van het Engelse Confident (vertrouwen, staat voor zeker). Op Convident kan je bedrijf bouwen en vertrouwen. Onze werkwijze en beleving van merkidentiteit zul je al ervaren bij het eerste contactmoment. Hier zijn wij trots op!

  Meer weten?

  Convident in de maatschappij

  Als organisatie gaan wij een stap verder dan alleen onze online dienstverlening. Zo draagt internetbureau Convident haar steentje bij.

  Bekijk maatschappelijk

  Convident staat voor duurzaam

  We willen anderen laten zien dat een duurzame winst voor het grijpen ligt. Ook in onze branche kunnen we het verschil maken.

  Bekijk duurzaamheid

Waardevolle woorden.

 • Convident heb ik leren kennen als betrokken en betrouwbare internetpartner. Met hun korte communicatielijnen was mijn website binnen no time van grafisch design omgezet naar een complete website!
  Maurice Hofstede
 • De mensen achter Convident zijn klantgericht, denken met u mee en leveren maatwerk.
  Jaap de Winter
 • Samenwerken met Convident is erg plezierig. We kunnen goed en snel schakelen en ook de humor ontbreekt niet. We hebben net een site voor een klant van me opgeleverd waar we trots op mogen zijn!
  Johan Brouwer
 • Convident begreep onze wensen en heeft deze uitstekend weten te vertalen in de website.
  Annabelle Bosma

Laatste nieuws.

App store optimalisatie, de invloed van bezoekers

Vorige week schreven we een artikel over hoe we apps het beste kunnen optimaliseren in de app stores door middel van App Store Optimalisatie. Deze week gaan we kijken naar…

Met ingang van maandag 1 oktober hebben we Manuel Schreuder (front-end developer) bij Convident mogen verwelkom. Op het gebied van grafisch vormgeven en het ontwikkelen van websites heeft Manuel ruime…

Meer nieuws

Klanten.

Responsive Menu Pro Image Responsive Menu Clicked Image