Webdesign Leek

Webdesign Leek nodig, Convident staat voor je klaar!

Leer ons kennen

Bent je opzoek naar een webdesign bedrijf in Leek? Dan ben je bij Convident op het juiste adres. Wij van Convident geven hulp en advies voor jouw bestaande of nieuwe website. Waar wij dan ook goed in zijn, is het ontwikkelen en onderhouden van websites, apps maken voor jouw bedrijf, webdesign en webshops bouwen. Elk lid van ons Convident team heeft een verschillende specialisatie die zij graag aanbiedt. Door de verschillende specialisaties biedt Convident een op maat gemaakte service aan. Wij weten niet wat er nog meer te wensen is, weet jij dit? Laat het ons weten!

Maak een afspraak

Waarmee kunnen we jou van dienst zijn?

Website

Doelgericht / WordPress

Op een persoonlijke en gebruiksvriendelijke manier bouwen wij jouw website op maat. Deze sluit volledig aan bij je identiteit, huisstijl en (online) strategie.

Webshop

Woocommerce / Magento

Op zoek naar een webbureau dat voor jouw organisatie een resultaatgerichte webshop ontwikkelt? Kies voor de mogelijkheden van WordPress & WooCommerce.

App

Hybrid apps / Webapps

Een idee om een app te laten ontwikkelen? Zoek niet verder en kies voor appdevelopment bij Convident. Wij hebben we ervaring met Android, Windows en iOS apps.

Strategie

Advies / Plan

Convident is meer dan een online bureau. Wij hebben vele partijen mogen adviseren in hun aanpak, visie en strategie. Bepaal samen met ons je strategie.

Hosting

SSD servers / Premium

Ben je op zoek naar hosting voor jouw website, webshop of app? Convident biedt het. Wij hebben onze eigen server om jouw platform veilig en snel te hosten.

Onderhoud

Backups / Updates

Het onderhouden van jouw platform is het up-to-date houden van techniek, het voorblijven op je concurrenten maar bovenal op gebied van beveiliging optimaal voor de dag komen.

SEO

Optimalisatie / Vindbaar

Op zoek naar een online marketing bureau dat ervoor zorgt dat de website van jouw bedrijf beter en vaker gevonden wordt? Convident is de partij die je hierbij kan helpen.

SEA

Zoekvraag / Advertenties

SEA richt zich op het beantwoorden van de zoekvraag door middel van advertenties in Google & Bing. Meer traffic door clicks op jouw advertentie, hier start je SEA campagne.

Samen bepalen wij wat het beste is

Bij Convident kun je altijd een vrijblijvend gesprek aanvragen. In het gesprek bespreken we wat voor soort website, webshop of app je wilt. Omdat Convident bestaat uit een allround team van specialisten kunnen wij je gepast adviseren en verder helpen. We bespreken wat het beste gerealiseerd kan worden en brengen daar onze ervaring van de afgelopen jaren in. Samen bepalen wij, met de doelgroep die jij voor ogen hebt, welke gebruiksgemakken en welke grafische ontwerpen het beste gebruikt kunnen worden. Dat de website de juiste functionaliteit heeft en up- to-date is zorgen onze back-end specialisten voor.

Convident geeft je graag gepast advies en helpt je verder

Met Convident wordt je website gevonden

Vindbaarheid

Vind je vindbaarheid een belangrijk onderdeel aan een website? Bij Convident ben je op het juiste adres. Convident heeft onder andere webdevelopers, grafisch ontwerpers en experts in support en onderhoud in dienst om je te helpen. Convident zorgt voor de juiste content zodat de door de zoekmachines je bedrijf snel wordt gevonden. Convident vindt daarnaast linkbuilding erg belangrijk zodat jouw website als relevant wordt ervaren door de zoekmachines. Daarnaast zorgt Convident door zijn eigen server ervoor dat jouw website zijn snelheid en zijn veiligheid behoud. Meer informatie? Kijk verder op onze website voor alle mogelijkheden en pakketten die wij aanbieden.

Jouw teamgenoten.

 • Rutger van de Griendt
  Directeur operationele zaken
 • Rick Dreise
  Directeur algemene zaken
 • Rowan van Wijk
  Online marketeer
 • Jacco Appeldoorn
  Designer & webdeveloper / projectmanager
 • Miriam Venema
  Junior webdeveloper
 • Kris Procee
  Full-stack developer
 • Manuel Schreuder
  Designer & webdeveloper
 • Cas Klamer
  Allround support / back-end developer
 • Robert Oosterloo
  Support / back-end developer
 • Fiona van Wattum
  Junior online marketeer
 • Kevin Schreuder
  Junior web & app ontwikkelaar
 • Remi Thüss
  Junior webdeveloper
Bekijk ons team

Projecten.

Serviceflat Groenestein

Serviceflat Groenestein

Fysiotherapie Smith

Wagenaar Dairy

 • Webdesign Leek


  Leer Convident beter kennen.

  Sinds 2013 werken wij elke dag met veel passie om onze ondernemers te helpen met een kwalitatief hoogstaande website. Met een gespecialiseerd team met verschillende expertises, maken wij de website persoonlijk, klantvriendelijk en optimaal vindbaar.

  Onze bedrijfsnaam Convident is afkomstig van het Engelse Confident (vertrouwen, staat voor zeker). Op Convident kan je bedrijf bouwen en vertrouwen. Onze werkwijze en beleving van merkidentiteit zul je al ervaren bij het eerste contactmoment. Hier zijn wij trots op!

  Meer weten?

  Convident in de maatschappij

  Als organisatie gaan wij een stap verder dan alleen onze online dienstverlening. Zo draagt internetbureau Convident haar steentje bij.

  Bekijk maatschappelijk

  Convident staat voor duurzaam

  We willen anderen laten zien dat een duurzame winst voor het grijpen ligt. Ook in onze branche kunnen we het verschil maken.

  Bekijk duurzaamheid

Waardevolle woorden.

 • We zijn zeer content, we bezitten nu een professioneel websysteem dat makkelijk in onderhoud is en toegankelijk is voor alle bezoekers.
  Edzo Bergman
 • Door Convident wordt je website dividend.
  Wietske Kerkstra en Marleen Tolsma
 • Samenwerken met Convident is erg plezierig. We kunnen goed en snel schakelen en ook de humor ontbreekt niet. We hebben net een site voor een klant van me opgeleverd waar we trots op mogen zijn!
  Johan Brouwer
 • Voor diverse website en webshop projecten werken we al langere tijd samen met Convident. Hun kennis, kwaliteit en persoonlijke service zorgt ervoor dat Convident de ideale online partner is. Een team van online vakspecialisten waarop je kunt vertrouwen.
  René Meijer

Laatste nieuws.

Online teksten blog Convident

We lezen vaker online dan we denken: een appje, het nieuwe recept of de omschrijving van de film op Netflix. Dit gaat vaak om korte teksten en voelt al niet…

De Convident Klantreis ‘Het oneindige project’. Zo noemde Anouk van der Veen, eigenaresse van Make a Zine, haar website toen ze er zelf mee bezig was. Convident heeft de nieuwe…

Meer nieuws

Klanten.

Responsive Menu Pro Image Responsive Menu Clicked Image