Webdesign Hoorn

Als je op zoek bent naar een webdesign partner voor jouw bedrijf in Hoorn, dan ben je bij Convident aan het juiste adres. Wij ontwikkelen jouw nieuwe website geheel op maat, waarbij we ons richten op mobiel gebruik en zoekmachinevriendelijkheid.

 

Ben je op zoek naar een specialist in Hoorn die je kan adviseren over hoe jouw website kan bijdragen aan het succes van jouw bedrijf? Bij Convident zijn wij gespecialiseerd in het bieden van goed advies en een breed scala aan diensten. Dit varieert van het up-to-date houden van de technische aspecten van jouw website tot webhosting, zoekmachine-optimalisatie (SEO) en de installatie van betaalsystemen. We werken samen met jou om jouw doelgroep te begrijpen en een strategie te ontwikkelen om deze optimaal te bereiken. Bij Convident zorgen we ervoor dat jouw website een succes wordt!

  • Website of webshop op maat;
  • Online goed gevonden;
  • Betrouwbare webpartner;

Front-end en back-end

Een effectieve website omvat zowel een front-end als een back-end. Onze deskundige web developers zijn op de hoogte van de laatste technieken achter websites en zorgen ervoor dat jouw website niet alleen goed vindbaar en gebruiksvriendelijk is, maar ook indien nodig wordt gekoppeld aan databases en systemen die het leven van jou als ondernemer makkelijker maken. Wij kunnen bijvoorbeeld complete betalingssystemen installeren en ervoor zorgen dat het verkoopsysteem van jouw website wordt gekoppeld aan het voorraadbeheersysteem van jouw leveranciers. Samen bespreken we jouw business model en adviseren wij over de mogelijkheden die wij zien om jouw website optimaal te benutten.

img-50 img-fifty

Vraag een gratis SEO consult aan.

Wij staan voor je klaar om meer informatie te bieden over SEO, om je vragen te beantwoorden en om je te voorzien van passend advies.

img-50 img-fifty

Hosting, onderhoud en webdesign Hoorn

Als ondernemer wil je je natuurlijk het liefst focussen op jouw bedrijf en klanten, waar je het beste in bent. De rest kan aanvoelen als een noodzakelijk kwaad en kan waarschijnlijk minder prioriteit hebben. Wij bij Convident begrijpen dat en daarom nemen we zaken zoals webhosting en onderhoud graag uit handen van onze klanten. Omdat we weten dat onze klanten uitblinken in hun eigen vakgebied, hebben we speciale hosting- en onderhoudspakketten ontwikkeld. Voor onze klanten betekent dit dat zij precies weten welke kosten zij elk jaar aan onderhoud kwijt zijn en dat zij erop kunnen vertrouwen dat de juiste updates op het juiste moment worden uitgevoerd. Zo kunnen onze klanten zich concentreren op hun bedrijf, terwijl wij ervoor zorgen dat hun website optimaal blijft functioneren.

Onze klanten.

Wij werken onder andere samen met:

 

Projecten / Cases.

Deze projecten hebben we in samenwerking met onze opdrachtgevers recent mogen ontwikkelen.

AVE Solutions

AVE Solutions
Online marketing Website
AVE Solutions

De Vries XL

De Vries XL
Online marketing Webapplicatie Webshop
De Vries XL