Webdesign Hoogeveen

Webdesign Hoogeveen nodig, Convident maakt websites in WordPress!

Leer ons kennen

Wil je een eigen bedrijf opstarten en kun je professionele hulp gebruiken bij het webdesign? Convident helpt je heel graag! Ons bedrijf bestaat uit een jong en gemotiveerd team met veel expertise op het gebied van webdesign. Denk bijvoorbeeld aan het visueel aantrekkelijk maken van jouw site of voor de vindbaarheid voor klanten in Hoogeveen en de rest van Nederland. Ook voor onderhoud en beveiliging van het complete webdesign zit je bij Convident helemaal op je plek. Wanneer wij jou begeleiden heb je altijd één contactpersoon met wie je jouw online doelen vaststelt en die transparant is over de haalbare mogelijkheden.

Maak een afspraak

Waarmee kunnen we jou van dienst zijn?

Website

Doelgericht / WordPress

Op een persoonlijke en gebruiksvriendelijke manier bouwen wij jouw website op maat. Deze sluit volledig aan bij je identiteit, huisstijl en (online) strategie.

Webshop

Woocommerce / Magento

Op zoek naar een webbureau dat voor jouw organisatie een resultaatgerichte webshop ontwikkelt? Kies voor de mogelijkheden van WordPress & WooCommerce.

App

Hybrid apps / Webapps

Een idee om een app te laten ontwikkelen? Zoek niet verder en kies voor appdevelopment bij Convident. Wij hebben we ervaring met Android, Windows en iOS apps.

Strategie

Advies / Plan

Convident is meer dan een online bureau. Wij hebben vele partijen mogen adviseren in hun aanpak, visie en strategie. Bepaal samen met ons je strategie.

Hosting

SSD servers / Premium

Ben je op zoek naar hosting voor jouw website, webshop of app? Convident biedt het. Wij hebben onze eigen server om jouw platform veilig en snel te hosten.

Onderhoud

Backups / Updates

Het onderhouden van jouw platform is het up-to-date houden van techniek, het voorblijven op je concurrenten maar bovenal op gebied van beveiliging optimaal voor de dag komen.

SEO

Optimalisatie / Vindbaar

Op zoek naar een online marketing bureau dat ervoor zorgt dat de website van jouw bedrijf beter en vaker gevonden wordt? Convident is de partij die je hierbij kan helpen.

SEA

Zoekvraag / Advertenties

SEA richt zich op het beantwoorden van de zoekvraag door middel van advertenties in Google & Bing. Meer traffic door clicks op jouw advertentie, hier start je SEA campagne.

Slim webdesign Hoogeveen

Convident zorgt ervoor dat de website van jouw bedrijf in Hoogeveen in het oog komt van potentiële klanten uit je regio en daarbuiten. Dat doen wij door de content geschikt te maken voor de zoekmachines, zodat de machines jouw site snel zullen vinden. Ook kunnen wij relevante links naar jouw website verhogen door middel van linkbuilding. Hierdoor herkennen de zoekmachines jouw site als belangrijk. Naast het technische gedeelte besteden wij ook aandacht aan het uiterlijk van de site. Jouw webdesign is immers een visitekaartje voor de klant en moet er daarom goed uitzien!

jouw bedrijf in het oog van potentiële klanten.

Snelheid door onze exclusieve snelle server.

Gebruiksvriendelijke websites

Als je wilt dat jouw klanten tevreden zijn over de snelheid van jouw website, kies er dan voor om de site te laten hosten door onze exclusieve snelle server. Snelheid is tegenwoordig een vereiste wanneer het gaat om websites. Daarnaast kunnen wij zorgen voor meer gebruiksgemak door call-to- call-buttons te plaatsen en indien gewenst jouw webdesign zo inrichten dat klanten online afspraken kunnen inplannen. Heb je een wat jongere doelgroep? Laat ons dan social media op je website toevoegen! Kijk verder op onze website voor de vele mogelijkheden en kom snel langs bij ons kantoor in Groningen voor nadere kennismaking!

Jouw teamgenoten.

 • Rutger van de Griendt
  Directeur operationele zaken
 • Rick Dreise
  Directeur algemene zaken
 • Rowan van Wijk
  Online marketeer
 • Jacco Appeldoorn
  Designer & webdeveloper / projectmanager
 • Miriam Venema
  Junior webdeveloper
 • Kris Procee
  Full-stack developer
 • Manuel Schreuder
  Designer & webdeveloper
 • Cas Klamer
  Allround support / back-end developer
 • Robert Oosterloo
  Support / back-end developer
 • Fiona van Wattum
  Junior online marketeer
 • Kevin Schreuder
  Junior web & app ontwikkelaar
 • Remi Thüss
  Junior webdeveloper
Bekijk ons team
 • Webdesign Hoogeveen


  Leer Convident beter kennen.

  Sinds 2013 werken wij elke dag met veel passie om onze ondernemers te helpen met een kwalitatief hoogstaande website. Met een gespecialiseerd team met verschillende expertises, maken wij de website persoonlijk, klantvriendelijk en optimaal vindbaar.

  Onze bedrijfsnaam Convident is afkomstig van het Engelse Confident (vertrouwen, staat voor zeker). Op Convident kan je bedrijf bouwen en vertrouwen. Onze werkwijze en beleving van merkidentiteit zul je al ervaren bij het eerste contactmoment. Hier zijn wij trots op!

  Meer weten?

  Convident in de maatschappij

  Als organisatie gaan wij een stap verder dan alleen onze online dienstverlening. Zo draagt internetbureau Convident haar steentje bij.

  Bekijk maatschappelijk

  Convident staat voor duurzaam

  We willen anderen laten zien dat een duurzame winst voor het grijpen ligt. Ook in onze branche kunnen we het verschil maken.

  Bekijk duurzaamheid

Waardevolle woorden.

 • De mensen achter Convident zijn klantgericht, denken met u mee en leveren maatwerk.
  Jaap de Winter
 • Vriendelijke mensen, korte lijnen en de snelheid waarmee je geholpen wordt bij Convident spreken me erg aan. Maar bovenal ben ik erg tevreden over het resultaat van mijn website.
  Klasina van der Werf
 • Convident heb ik leren kennen als betrokken en betrouwbare internetpartner. Met hun korte communicatielijnen was mijn website binnen no time van grafisch design omgezet naar een complete website!
  Maurice Hofstede
 • Hele fijne samenwerking met deze creatieve web bouwers die een stapje, of twee, extra hebben gezet om voor ons een mooie en passende website te bouwen.
  Ferrick van Dongen

Laatste nieuws.

Online teksten blog Convident

We lezen vaker online dan we denken: een appje, het nieuwe recept of de omschrijving van de film op Netflix. Dit gaat vaak om korte teksten en voelt al niet…

De Convident Klantreis ‘Het oneindige project’. Zo noemde Anouk van der Veen, eigenaresse van Make a Zine, haar website toen ze er zelf mee bezig was. Convident heeft de nieuwe…

Meer nieuws

Klanten.

Responsive Menu Pro Image Responsive Menu Clicked Image