Webdesign Hoogeveen

Is jouw organisatie opzoek naar een bedrijf voor webdesign in Hoogeveen? Bij Convident leveren wij webdesign op maat, volledig responsive op verschillende apparaten en zoekmachine vriendelijk.

 

Kun je professionele hulp gebruiken bij jouw webdesign vraagstukken? Convident helpt je graag! Ons bedrijf bestaat uit een jong en gemotiveerd team met veel expertise op het gebied van webdesign. Denk bijvoorbeeld aan het visueel aantrekkelijk maken van jouw site of voor de vindbaarheid voor klanten in Hoogeveen en de rest van Nederland. Ook voor onderhoud en beveiliging van het complete webdesign zit je bij Convident helemaal op je plek. Wanneer wij jou begeleiden heb je altijd één contactpersoon met wie je jouw online doelen vaststelt en die transparant is over de haalbare mogelijkheden.

  • Betrouwbare webpartner
  • Webdesign op maat;
  • Goed vindbaar in de zoekmachines;

Slim webdesign Hoogeveen

Convident zorgt ervoor dat de website van jouw bedrijf in Hoogeveen in het oog komt van potentiële klanten uit je regio en daarbuiten. Dat doen wij door de content geschikt te maken voor de zoekmachines, zodat de machines jouw site snel zullen vinden. Ook kunnen wij relevante links naar jouw website verhogen door middel van linkbuilding. Hierdoor herkennen de zoekmachines jouw site als belangrijk. Naast het technische gedeelte besteden wij ook aandacht aan het uiterlijk van de site. Jouw webdesign is immers een visitekaartje voor de klant en moet er daarom goed uitzien!

img-50 img-fifty

Benieuwd naar de mogelijkheden

Convident helpt je graag bij jouw webdesign vraagstukken. In een kennismakingsgesprek bespreken we jouw ideeën en de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op!

img-50 img-fifty

Gebruiksvriendelijke websites

Als je wilt dat jouw klanten tevreden zijn over de snelheid van jouw website, kies er dan voor om de site te laten hosten door onze exclusieve snelle server. Snelheid is tegenwoordig een vereiste wanneer het gaat om websites. Daarnaast kunnen wij zorgen voor meer gebruiksgemak door call-to- call-buttons te plaatsen en indien gewenst jouw webdesign zo inrichten dat klanten online afspraken kunnen inplannen. Heb je een wat jongere doelgroep? Laat ons dan social media op je website toevoegen! Kijk verder op onze website voor de vele mogelijkheden en kom snel langs bij ons kantoor in Groningen voor nadere kennismaking!

Onze klanten.

Wij werken onder andere samen met

Projecten / Cases

Deze projecten hebben we in samenwerking met onze opdrachtgevers recent mogen ontwikkelen.

De Vries XL

De Vries XL
Online marketing Webapplicatie Webshop
De Vries XL

Jeugdbescherming Gelderland

Jeugdbescherming Gelderland
Website
Jeugdbescherming Gelderland