Webdesign Heerlen

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor webdesign in Heerlen? Zoek dan niet verder dan webdesign bureau Convident! Met onze jarenlange ervaring op het gebied van webdesign gaan we geen enkel project uit de weg. Wij ontwikkelen jouw website op maat en optimaliseren deze voor zoekmachines, allemaal binnen het WordPress CMS.

 

Bij jouw bedrijf in Heerlen is het natuurlijk van belang dat het webdesign van de hoogste kwaliteit is en bij Convident begrijpen wij dat als geen ander. Wij zetten ons altijd extra in voor de klant en ons team werkt nauw samen om jou op alle gebieden te ondersteunen bij het realiseren van de online identiteit van jouw bedrijf. Onze veelzijdigheid is iets waar we trots op zijn, omdat we ons niet alleen richten op onze kernactiviteit van het ontwerpen en bouwen van websites, webshops en apps, maar ook op webhosting en online marketing.

 

  • Op maat gemaakte website of webshop;
  • Geoptimaliseerd voor zoekmachines;
  • Veelzijdige partner voor online vraagstukken;

Onderhoudspakket

Met onze onderhoudspakketten zorgen wij ervoor dat de online aanwezigheid van jouw bedrijf in Heerlen altijd soepel verloopt. Onze dienstverlening gaat echter verder dan dat. Wij werken nauw samen met diverse bedrijven, waardoor we ons niet beperken tot onze kernactiviteiten. Met ons op maat gemaakte onderhoudspakket voor jouw website bieden wij niet alleen updates voor CMS, plug-ins, servers en technologieën, beveiliging, monitoring, malware-scans en back-ups, maar ook bijvoorbeeld een nieuwsbrief. Daarnaast is er ook ruimte voor maatwerk, zodat het onderhoudspakket perfect aansluit bij jouw wensen.

img-50 img-fifty

Vraag een gratis SEO consult aan.

Ben je op zoek naar manieren om je kennis over SEO uit te breiden? Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en op maat gemaakt advies te bieden.

img-50 img-fifty

Maatoplossing

Convident ontwikkelt op maat gemaakte websites voor een breed scala aan organisaties, waaronder eenmanszaken, MKB-bedrijven en stichtingen. Aangezien deze partijen allemaal unieke wensen en eisen hebben, wordt elke website door Convident op maat gemaakt. Ons doel is om een professionele website te ontwikkelen waar zowel de klant als het bedrijf tevreden over zijn. Bovendien beschikt Convident over een exclusieve server die uitsluitend wordt gebruikt door onze klanten. Deze server zorgt voor een snelle website en biedt extra beveiliging. Als een contract geen optie voor jou is, bieden wij ook de mogelijkheid om ons in te huren per uur.

Onze klanten.

Wij werken onder andere samen met:

 

Projecten / Cases.

Deze projecten hebben we in samenwerking met onze opdrachtgevers recent mogen ontwikkelen.

AVE Solutions

AVE Solutions
Online marketing Website
AVE Solutions

De Vries XL

De Vries XL
Online marketing Webapplicatie Webshop
De Vries XL