Webdesign Heerenveen

Ben je opzoek naar een betrouwbare partner voor jouw webdesign in Heerenveen? Dan ben je bij Convident aan het juiste adres. Wij bouwen op maat gemaakte WordPress websites die perfect aansluiten op jouw wensen en die van je klanten.

 

Ben je voor jouw organisatie in Heerenveen opzoek naar een bedrijf dat professionele en betrouwbare websites kan bouwen? Dan ben je bij Convident, een Digital Agency, aan het juiste adres! Wij denken met je mee en vertalen jouw wensen en ideeën naar een op maat gemaakte website. Vind je het ook belangrijk dat je nieuwe site goed wordt opgepakt in de zoekmachines? Ook daar kan Convident wat in betekenen! Met onze specialiteiten om het gebied van webdesign en online marketing doen wij samen jouw concurrentie de das om.

  • Website of webshop op maat;
  • Zoekmachine geoptimaliseerd;
  • Gespecialiseerde webpartner;

Hosting en onderhoud

Bij Convident vinden wij het belangrijk dat jouw nieuwe website snel en veilig is. Daarom bieden wij de mogelijk je (nieuwe) website bij ons te laten hosten. Onze servers zijn super snel en worden door onze eigen programmeurs dagelijks gecontroleerd en onderhouden. Daarnaast bieden wij ook onderhoud voor je nieuwe website of webshop. Zo updaten wij het CMS systeem en zorgen wij ervoor dat alles optimaal werkt en natuurlijk veilig is.

img-50 img-fifty

Benieuwd naar de mogelijkheden

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. We bespreking hierin jouw ideeën en de mogelijkheden.

img-50 img-fifty

Webshop

Naast het maken van websites bouwen wij ook webshops. We maken deze webshops door middel van het meest gebruikte webshop plug-in WooCommerce. Door het gebruiken van deze tool maken wij voor jou een volledige en functionele webshop, compleet met alle betaalmogelijkheden. Wij vinden het belangrijk dat jouw klanten een unieke shop ervaring krijgen, daarom zorgen wij dat de webshop grafisch mooi is vormgegeven. Heb jij je eigen ontwerp? Dan kunnen wij deze ook implementeren.

Onze klanten.

Wij werken onder andere samen met

Projecten / Cases.

Deze projecten hebben we in samenwerking met onze opdrachtgevers recent mogen ontwikkelen.

AVE Solutions

AVE Solutions
Online marketing Website
AVE Solutions

De Vries XL

De Vries XL
Online marketing Webapplicatie Webshop
De Vries XL