Webdesign Haren

Ben je opzoek naar een partner voor webdesign in Haren? Webdesign bureau Convident staat voor je klaar! Met onze jarenlange ervaring om het gebied van webdesign is geen project voor ons te gek! Wij bouwen je website in het WordPress CMS, geheel op maat en zoekmachine geoptimaliseerd.

 

Wilt u uw website een flinke upgrade geven? Dan kan Convident u verder helpen met deze interessante ontwikkelingen. Convident is nu een aantal jaar werkzaam op de websitemarkt en heeft veel verschillende klanten. Van éénmanszaken tot overheidsinstellingen, niks is Convident te gek. Naast de mogelijkheid om voor u websites of webshops te maken kunnen wij u ook adviseren over onlinestrategieën of marketing. Convident stopt pas de samenwerken wanneer u beslist tevreden bent. Plus zoals u aan de naam kunt zien hebben wij daar zeker vertrouwen in!

Merkbeleving

Convident vindt het belangrijk dat het webdesign goed bij het bedrijf past. Hierdoor zetten wij hier een teamlid op die de passende huisstijl en karakter van het bedrijf door laat schijnen op de website. De klant krijgt hierdoor een aangename visuele beleving waardoor de merkbeleving verhoogt. Samen met de passende webdesign zorgt Convident ook voor de SEO, linkbuilding, onderhoudt en hosting van de website. Bij Convident gebruiken wij hiervoor het open source pakket van WordPress CMS. Dit pakket wordt door Convident gebruikt omdat het systeem oneindig veel mogelijkheden biedt.

img-50 img-fifty

Vrijblijvend een gesprek inplannen

Benieuwd naar de mogelijkheden op gebied van webdesign? Neem contact met ons op.

img-50 img-fifty

Professionele website

Convident maakt websites voor onder andere eenmanszaken, MKB-bedrijven en stichtingen. Omdat deze partijen allemaal hele verschillende wensen en eisen hebben maakt Convident elke website op maat. Een professionele website waar de klant en het bedrijf gelukkig van wordt is het streven van Convident. Daarnaast heeft Convident een exclusieve server die alleen voor en gebruikt worden door onze klanten. Door middel van deze server werkt de website snel en is hij beveiligd. Is er een reden dat een contract niks voor jou is, dan is er ook een mogelijkheid ons in te huren per uur!

Onze klanten.

Wij werken onder andere samen met

Projecten / Cases

Deze projecten hebben we in samenwerking met onze opdrachtgevers recent mogen ontwikkelen.

AVE Solutions

AVE Solutions
Online marketing Website
AVE Solutions

De Vries XL

De Vries XL
Online marketing Webapplicatie Webshop
De Vries XL