Webdesign Haarlem

Webdesign Haarlem nodig, Convident staat voor je klaar!

Leer ons kennen

Voor het inwinnen van advies over het webdesign van jouw onderneming in Haarlem ben je bij Convident aan het juiste adres! De uitspraak van onze bedrijfsnaam maakt al duidelijk waar we voor staan: vertrouwen. In een vertrouwelijke en ontspannen sfeer helpen wij ondernemers graag met het bereiken van hun doelstellingen door middel van het ontwikkelen, onderhouden of verbeteren van hun webdesign. Onze experts kunnen ervoor zorgen dat jouw bedrijf in Haarlem goed vindbaar is voor de zoekmachines. Ook aan de lay-out besteden wij veel aandacht; jouw website is immers het visitekaartje van je bedrijf in Haarlem. Naast webdesign hebben wij ook nog onderhoudspakketten waar je gebruik van kunt maken.

Maak een afspraak

Waarmee kunnen we jou van dienst zijn?

Website

Doelgericht / WordPress

Op een persoonlijke en gebruiksvriendelijke manier bouwen wij jouw website op maat. Deze sluit volledig aan bij je identiteit, huisstijl en (online) strategie.

Webshop

Woocommerce / Magento

Op zoek naar een webbureau dat voor jouw organisatie een resultaatgerichte webshop ontwikkelt? Kies voor de mogelijkheden van WordPress & WooCommerce.

App

Hybrid apps / Webapps

Een idee om een app te laten ontwikkelen? Zoek niet verder en kies voor appdevelopment bij Convident. Wij hebben we ervaring met Android, Windows en iOS apps.

Strategie

Advies / Plan

Convident is meer dan een online bureau. Wij hebben vele partijen mogen adviseren in hun aanpak, visie en strategie. Bepaal samen met ons je strategie.

Hosting

SSD servers / Premium

Ben je op zoek naar hosting voor jouw website, webshop of app? Convident biedt het. Wij hebben onze eigen server om jouw platform veilig en snel te hosten.

Onderhoud

Backups / Updates

Het onderhouden van jouw platform is het up-to-date houden van techniek, het voorblijven op je concurrenten maar bovenal op gebied van beveiliging optimaal voor de dag komen.

SEO

Optimalisatie / Vindbaar

Op zoek naar een online marketing bureau dat ervoor zorgt dat de website van jouw bedrijf beter en vaker gevonden wordt? Convident is de partij die je hierbij kan helpen.

SEA

Zoekvraag / Advertenties

SEA richt zich op het beantwoorden van de zoekvraag door middel van advertenties in Google & Bing. Meer traffic door clicks op jouw advertentie, hier start je SEA campagne.

SEO-onderhoudspakketten voor webdesign Haarlem

Bij het opzetten van de website van jouw onderneming in Haarlem komt ontzettend veel kijken. Zo is het nodig om ervoor te zorgen dat het webdesign door middel van SEO (Search Engine Optimization) door klanten in Haarlem en daarbuiten goed kan worden gevonden via Google. Daarnaast moet de site ook up-to- date worden gehouden, zodat ook in de toekomst de website goed te vinden blijft. Convident heeft een SEO-onderhoudspakket waar klanten gebruik van kunnen maken. Door middel van analyses en rapportages kunnen we jouw website zo goed mogelijk vindbaar houden voor de zoekmachines.

Ook in de toekomst goed te vinden blijven.

Exclusief server voor onze klanten.

Webdesign Haarlem: hostingpakketten

Ook bieden we verschillende pakketten aan om van jouw bedrijf in Haarlem een succes te maken. Voor de hosting van jouw webdesign kun je bij Convident een contract afsluiten. Wij nemen je graag alle zorg uit handen: van het aanmaken van een domeinnaam tot en met het periodiek updaten van plugins! Convident heeft een server die exclusief gebruikt wordt door onze klanten. Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat jouw website goed beveiligd wordt en tevens snel werkt. Wanneer je niet vast wilt zitten aan een contract, dan kun je ons ook per uur inhuren, handig toch? Vraag snel een offerte aan en wij vertellen je graag meer over de vele mogelijkheden!

Jouw teamgenoten.

 • Rutger van de Griendt
  Directeur operationele zaken
 • Rick Dreise
  Directeur algemene zaken
 • Lisa Busscher
  Accountmanager
 • Rowan van Wijk
  Online marketeer
 • Jacco Appeldoorn
  Designer & webdeveloper / projectmanager
 • Kris Procee
  Full-stack developer
 • Manuel Schreuder
  Designer & webdeveloper
 • Cas Klamer
  Allround support / back-end developer
 • Robert Oosterloo
  Support / back-end developer
 • Miriam Venema
  Junior webdeveloper
 • Kevin Schreuder
  Junior web & app ontwikkelaar
 • Remi Thüss
  Junior webdeveloper
 • Fiona van Wattum
  Junior online marketeer
Bekijk ons team

Projecten.

V.V. Roden

Stadsbeweging

Serviceflat Groenestein

Serviceflat Groenestein
 • Webdesign Haarlem


  Leer Convident beter kennen.

  Sinds 2013 werken wij elke dag met veel passie om onze ondernemers te helpen met een kwalitatief hoogstaande website. Met een gespecialiseerd team met verschillende expertises, maken wij de website persoonlijk, klantvriendelijk en optimaal vindbaar.

  Onze bedrijfsnaam Convident is afkomstig van het Engelse Confident (vertrouwen, staat voor zeker). Op Convident kan je bedrijf bouwen en vertrouwen. Onze werkwijze en beleving van merkidentiteit zul je al ervaren bij het eerste contactmoment. Hier zijn wij trots op!

  Meer weten?

  Convident in de maatschappij

  Als organisatie gaan wij een stap verder dan alleen onze online dienstverlening. Zo draagt internetbureau Convident haar steentje bij.

  Bekijk maatschappelijk

  Convident staat voor duurzaam

  We willen anderen laten zien dat een duurzame winst voor het grijpen ligt. Ook in onze branche kunnen we het verschil maken.

  Bekijk duurzaamheid

Waardevolle woorden.

 • Hele fijne samenwerking met deze creatieve web bouwers die een stapje, of twee, extra hebben gezet om voor ons een mooie en passende website te bouwen.
  Ferrick van Dongen
 • Vriendelijke mensen, korte lijnen en de snelheid waarmee je geholpen wordt bij Convident spreken me erg aan. Maar bovenal ben ik erg tevreden over het resultaat van mijn website.
  Klasina van der Werf
 • Convident begreep onze wensen en heeft deze uitstekend weten te vertalen in de website.
  Annabelle Bosma
 • Wij vinden Convident een echte aanrader voor het ontwikkelen van een website.
  Wietse Rozema

Laatste nieuws.

Website verhuizen? Vergeet de SEO-migratie niet!

Denk je erover na om je website te verhuizen of zit je midden in een verhuizing? Vergeet dan ook zeker niet de juiste stappen te ondernemen om ervoor te zorgen…

Ben jij jong en ondernemend? En wil jij aan de hand van ervaren ondernemers jou startend bedrijf verder opbouwen? Convident support het initiatief van Legends Corner. Jonge bedrijven & ondernemers…

Meer nieuws

Klanten.

Responsive Menu Pro Image Responsive Menu Clicked Image