Webdesign Friesland

Webdesign Friesland nodig, Convident staat voor je klaar!

Leer ons kennen

Ben jij opzoek naar een specialist die jouw website maakt? Neem dan eens een kijkje op de website van Convident. Wij bouwen al jaren professionele en betrouwbare websites voor jou op maat gemaakt. Samen met ons team zorgen wij ervoor dat jouw wensen in vervulling gaan. Convident zorgt er mede voor dat de website optimaal benut wordt en dat de website op elk apparaat er mooi uitziet. Daarnaast vindt Convident online vindbaarheid belangrijk, hierom zorgen wij ervoor dat jouw website hoog in ranking komt bij de zoekmachines. Ben je geïnteresseerd of heb je vragen over ons en de manier van werken? Neem eens telefonisch contact met ons op of plan een vrijblijvende afspraak in zodat wij al jou vragen kunnen beantwoorden.

Maak een afspraak

Waarmee kunnen we jou van dienst zijn?

Website

Doelgericht / WordPress

Op een persoonlijke en gebruiksvriendelijke manier bouwen wij jouw website op maat. Deze sluit volledig aan bij je identiteit, huisstijl en (online) strategie.

Webshop

Woocommerce / Magento

Op zoek naar een webbureau dat voor jouw organisatie een resultaatgerichte webshop ontwikkelt? Kies voor de mogelijkheden van WordPress & WooCommerce.

App

Hybrid apps / Webapps

Een idee om een app te laten ontwikkelen? Zoek niet verder en kies voor appdevelopment bij Convident. Wij hebben we ervaring met Android, Windows en iOS apps.

Strategie

Advies / Plan

Convident is meer dan een online bureau. Wij hebben vele partijen mogen adviseren in hun aanpak, visie en strategie. Bepaal samen met ons je strategie.

Hosting

SSD servers / Premium

Ben je op zoek naar hosting voor jouw website, webshop of app? Convident biedt het. Wij hebben onze eigen server om jouw platform veilig en snel te hosten.

Onderhoud

Backups / Updates

Het onderhouden van jouw platform is het up-to-date houden van techniek, het voorblijven op je concurrenten maar bovenal op gebied van beveiliging optimaal voor de dag komen.

SEO

Optimalisatie / Vindbaar

Op zoek naar een online marketing bureau dat ervoor zorgt dat de website van jouw bedrijf beter en vaker gevonden wordt? Convident is de partij die je hierbij kan helpen.

SEA

Zoekvraag / Advertenties

SEA richt zich op het beantwoorden van de zoekvraag door middel van advertenties in Google & Bing. Meer traffic door clicks op jouw advertentie, hier start je SEA campagne.

Responsieve design

Convident bouwt websites door middel van het CMS-systeem WordPress. Dit systeem is over de hele wereld het meest gebruikte open source systeem met oneindig veel mogelijkheden. Convident zorgt voor een unieke webervaring op elk device. Je kunt hierbij denken aan verschillende indelingen maar ook weergaven van computers, tablets en telefoons. Wij zorgen dat op elk apparaat de afmetingen van de displays kloppen. De laatste jaren is het gebruik van mobiele telefoons natuurlijk gegroeid en is de mobile first de nieuwe toekomst geworden. Hierom zorgt Convident dat uw website meteen responsieve zal worden gemaakt zodat die goed te gebruiken is op elk device.

Convident gebruikt het CMS-systeem WordPress

Jouw wensen staan op één

Stappenplan

Wanneer je geïnteresseerd bent in een samenwerking met Convident na ons kennismaking gesprek volgen wij een aantal stappen. Allereerst zullen wij samen de wensen en de eisen van de website vaststellen. Wat voor jou belangrijk is voor de website zal Convident op één zetten. Ten tweede zullen wij indien wenselijk grafische voorstellen presenteren. Wanneer deze grafische voorstellen zijn goedgekeurd wordt de website gebouwd en vertaald in een live website. Ondertussen zullen wij jouw vragen voor het aanleveren van de content of schrijven wij die indien is afgesproken. Na deze stappen gevolgd te hebben is het tijd voor de oplevering, de website gaat online! Nadat de website online is zullen wij mee denken over de toekomstige zaken van jouw website en de onderhoudt hiervan. Wij blijven graag in gesprek met een blik op de toekomst van onze samenwerking!

Jouw teamgenoten.

 • Rutger van de Griendt
  Directeur operationele zaken
 • Rick Dreise
  Directeur algemene zaken
 • Rowan van Wijk
  Online marketeer
 • Jacco Appeldoorn
  Designer & webdeveloper / projectmanager
 • Miriam Venema
  Junior webdeveloper
 • Kris Procee
  Full-stack developer
 • Manuel Schreuder
  Designer & webdeveloper
 • Cas Klamer
  Allround support / back-end developer
 • Robert Oosterloo
  Support / back-end developer
 • Fiona van Wattum
  Junior online marketeer
 • Kevin Schreuder
  Junior web & app ontwikkelaar
 • Remi Thüss
  Junior webdeveloper
Bekijk ons team

Projecten.

Draad Advocaten

Proflex Personeel

100% Groningen

 • Webdesign Friesland


  Leer Convident beter kennen.

  Sinds 2013 werken wij elke dag met veel passie om onze ondernemers te helpen met een kwalitatief hoogstaande website. Met een gespecialiseerd team met verschillende expertises, maken wij de website persoonlijk, klantvriendelijk en optimaal vindbaar.

  Onze bedrijfsnaam Convident is afkomstig van het Engelse Confident (vertrouwen, staat voor zeker). Op Convident kan je bedrijf bouwen en vertrouwen. Onze werkwijze en beleving van merkidentiteit zul je al ervaren bij het eerste contactmoment. Hier zijn wij trots op!

  Meer weten?

  Convident in de maatschappij

  Als organisatie gaan wij een stap verder dan alleen onze online dienstverlening. Zo draagt internetbureau Convident haar steentje bij.

  Bekijk maatschappelijk

  Convident staat voor duurzaam

  We willen anderen laten zien dat een duurzame winst voor het grijpen ligt. Ook in onze branche kunnen we het verschil maken.

  Bekijk duurzaamheid

Waardevolle woorden.

 • Samenwerken met Convident is erg plezierig. We kunnen goed en snel schakelen en ook de humor ontbreekt niet. We hebben net een site voor een klant van me opgeleverd waar we trots op mogen zijn!
  Johan Brouwer
 • Vriendelijke mensen, korte lijnen en de snelheid waarmee je geholpen wordt bij Convident spreken me erg aan. Maar bovenal ben ik erg tevreden over het resultaat van mijn website.
  Klasina van der Werf
 • Voor diverse website en webshop projecten werken we al langere tijd samen met Convident. Hun kennis, kwaliteit en persoonlijke service zorgt ervoor dat Convident de ideale online partner is. Een team van online vakspecialisten waarop je kunt vertrouwen.
  René Meijer
 • De mensen achter Convident zijn klantgericht, denken met u mee en leveren maatwerk.
  Jaap de Winter

Laatste nieuws.

Website optimaliseren blog Convident

Optimaliseer jouw website met deze 4 tips

Wanneer is de laatste keer dat je kritisch naar je eigen website hebt gekeken? Vaak loopt het allemaal wel, maar het is heel belangrijk om je online visitekaartje up to…

Online teksten blog Convident

We lezen vaker online dan we denken: een appje, het nieuwe recept of de omschrijving van de film op Netflix. Dit gaat vaak om korte teksten en voelt al niet…

Meer nieuws

Klanten.

Responsive Menu Pro Image Responsive Menu Clicked Image