Webdesign Friesland

Webdesign Friesland nodig, Convident staat voor je klaar!

Leer ons kennen

Ben jij opzoek naar een specialist die jouw website maakt? Neem dan eens een kijkje op de website van Convident. Wij bouwen al jaren professionele en betrouwbare websites voor jou op maat gemaakt. Samen met ons team zorgen wij ervoor dat jouw wensen in vervulling gaan. Convident zorgt er mede voor dat de website optimaal benut wordt en dat de website op elk apparaat er mooi uitziet. Daarnaast vindt Convident online vindbaarheid belangrijk, hierom zorgen wij ervoor dat jouw website hoog in ranking komt bij de zoekmachines. Ben je geïnteresseerd of heb je vragen over ons en de manier van werken? Neem eens telefonisch contact met ons op of plan een vrijblijvende afspraak in zodat wij al jou vragen kunnen beantwoorden.

Maak een afspraak

Waarmee kunnen we jou van dienst zijn?

Website

Doelgericht / WordPress

Op een persoonlijke en gebruiksvriendelijke manier bouwen wij jouw website op maat. Deze sluit volledig aan bij je identiteit, huisstijl en (online) strategie.

Webshop

Woocommerce / Magento

Op zoek naar een webbureau dat voor jouw organisatie een resultaatgerichte webshop ontwikkelt? Kies voor de mogelijkheden van WordPress & WooCommerce.

App

Hybrid apps / Webapps

Een idee om een app te laten ontwikkelen? Zoek niet verder en kies voor appdevelopment bij Convident. Wij hebben we ervaring met Android, Windows en iOS apps.

Strategie

Advies / Plan

Convident is meer dan een online bureau. Wij hebben vele partijen mogen adviseren in hun aanpak, visie en strategie. Bepaal samen met ons je strategie.

Hosting

SSD servers / Premium

Ben je op zoek naar hosting voor jouw website, webshop of app? Convident biedt het. Wij hebben onze eigen server om jouw platform veilig en snel te hosten.

Onderhoud

Backups / Updates

Het onderhouden van jouw platform is het up-to-date houden van techniek, het voorblijven op je concurrenten maar bovenal op gebied van beveiliging optimaal voor de dag komen.

SEO

Optimalisatie / Vindbaar

Op zoek naar een online marketing bureau dat ervoor zorgt dat de website van jouw bedrijf beter en vaker gevonden wordt? Convident is de partij die je hierbij kan helpen.

SEA

Zoekvraag / Advertenties

SEA richt zich op het beantwoorden van de zoekvraag door middel van advertenties in Google & Bing. Meer traffic door clicks op jouw advertentie, hier start je SEA campagne.

Responsieve design

Convident bouwt websites door middel van het CMS-systeem WordPress. Dit systeem is over de hele wereld het meest gebruikte open source systeem met oneindig veel mogelijkheden. Convident zorgt voor een unieke webervaring op elk device. Je kunt hierbij denken aan verschillende indelingen maar ook weergaven van computers, tablets en telefoons. Wij zorgen dat op elk apparaat de afmetingen van de displays kloppen. De laatste jaren is het gebruik van mobiele telefoons natuurlijk gegroeid en is de mobile first de nieuwe toekomst geworden. Hierom zorgt Convident dat uw website meteen responsieve zal worden gemaakt zodat die goed te gebruiken is op elk device.

Convident gebruikt het CMS-systeem WordPress

Jouw wensen staan op één

Stappenplan

Wanneer je geïnteresseerd bent in een samenwerking met Convident na ons kennismaking gesprek volgen wij een aantal stappen. Allereerst zullen wij samen de wensen en de eisen van de website vaststellen. Wat voor jou belangrijk is voor de website zal Convident op één zetten. Ten tweede zullen wij indien wenselijk grafische voorstellen presenteren. Wanneer deze grafische voorstellen zijn goedgekeurd wordt de website gebouwd en vertaald in een live website. Ondertussen zullen wij jouw vragen voor het aanleveren van de content of schrijven wij die indien is afgesproken. Na deze stappen gevolgd te hebben is het tijd voor de oplevering, de website gaat online! Nadat de website online is zullen wij mee denken over de toekomstige zaken van jouw website en de onderhoudt hiervan. Wij blijven graag in gesprek met een blik op de toekomst van onze samenwerking!

Jouw teamgenoten.

 • Rutger van de Griendt
  Directeur operationele zaken
 • Rick Dreise
  Directeur algemene zaken
 • Lisa Busscher
  Accountmanager
 • Rowan van Wijk
  Online marketeer
 • Jacco Appeldoorn
  Designer & webdeveloper / projectmanager
 • Kris Procee
  Full-stack developer
 • Manuel Schreuder
  Designer & webdeveloper
 • Cas Klamer
  Allround support / back-end developer
 • Kevin Schreuder
  Junior web & app ontwikkelaar
 • Remi Thüss
  Junior webdeveloper
Bekijk ons team

Projecten.

Proflex Personeel

We are QAS

Mediators Collectief

 • Webdesign Friesland


  Leer Convident beter kennen.

  Sinds 2013 werken wij elke dag met veel passie om onze ondernemers te helpen met een kwalitatief hoogstaande website. Met een gespecialiseerd team met verschillende expertises, maken wij de website persoonlijk, klantvriendelijk en optimaal vindbaar.

  Onze bedrijfsnaam Convident is afkomstig van het Engelse Confident (vertrouwen, staat voor zeker). Op Convident kan je bedrijf bouwen en vertrouwen. Onze werkwijze en beleving van merkidentiteit zul je al ervaren bij het eerste contactmoment. Hier zijn wij trots op!

  Meer weten?

  Convident in de maatschappij

  Als organisatie gaan wij een stap verder dan alleen onze online dienstverlening. Zo draagt internetbureau Convident haar steentje bij.

  Bekijk maatschappelijk

  Convident staat voor duurzaam

  We willen anderen laten zien dat een duurzame winst voor het grijpen ligt. Ook in onze branche kunnen we het verschil maken.

  Bekijk duurzaamheid

Waardevolle woorden.

 • Voor diverse website en webshop projecten werken we al langere tijd samen met Convident. Hun kennis, kwaliteit en persoonlijke service zorgt ervoor dat Convident de ideale online partner is. Een team van online vakspecialisten waarop je kunt vertrouwen.
  René Meijer
 • Zeer flexibel en meedenkend team dat voor ons een op maat gemaakte webshop heeft gemaakt. Erg tevreden over de communicatie en levertijd.
  Jose de Vries
 • We zijn zeer content, we bezitten nu een professioneel websysteem dat makkelijk in onderhoud is en toegankelijk is voor alle bezoekers.
  Edzo Bergman
 • Convident begreep onze wensen en heeft deze uitstekend weten te vertalen in de website.
  Annabelle Bosma

Laatste nieuws.

App store optimalisatie, de invloed van bezoekers

Vorige week schreven we een artikel over hoe we apps het beste kunnen optimaliseren in de app stores door middel van App Store Optimalisatie. Deze week gaan we kijken naar…

Met ingang van maandag 1 oktober hebben we Manuel Schreuder (front-end developer) bij Convident mogen verwelkom. Op het gebied van grafisch vormgeven en het ontwikkelen van websites heeft Manuel ruime…

Meer nieuws

Klanten.

Responsive Menu Pro Image Responsive Menu Clicked Image