Webdesign Drenthe

Webdesign Drenthe nodig, Convident staat voor je klaar!

Leer ons kennen

Ben jij opzoek naar een bedrijf die een website kan maken geheel naar jouw wensen? Neem dan eens een kijkje op onze website. Wij zijn een full-service-internetbureau die websites maakt op maat. Samen met een team van specialisten maken wij gebruiksvriendelijke en professionele websites. Wij zorgen onder andere ervoor dat jouw website goed vindbaar is op Google. Daarnaast maken wij jouw website zo dat hij gemakkelijk in gebruik is. Hierbij houd jij je website up-to-date en kan je makkelijke nieuwe berichten toevoegen. Wil jij ook een nieuwe website precies in jouw huisstijlen? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact op om met ons een vrijblijvende afspraak te maken. In het gesprek bespreken wij alle mogelijkheden en wensen.

Maak een afspraak

Waarmee kunnen we jou van dienst zijn?

Website

Doelgericht / WordPress

Op een persoonlijke en gebruiksvriendelijke manier bouwen wij jouw website op maat. Deze sluit volledig aan bij je identiteit, huisstijl en (online) strategie.

Webshop

Woocommerce / Magento

Op zoek naar een webbureau dat voor jouw organisatie een resultaatgerichte webshop ontwikkelt? Kies voor de mogelijkheden van WordPress & WooCommerce.

App

Hybrid apps / Webapps

Een idee om een app te laten ontwikkelen? Zoek niet verder en kies voor appdevelopment bij Convident. Wij hebben we ervaring met Android, Windows en iOS apps.

Strategie

Advies / Plan

Convident is meer dan een online bureau. Wij hebben vele partijen mogen adviseren in hun aanpak, visie en strategie. Bepaal samen met ons je strategie.

Hosting

SSD servers / Premium

Ben je op zoek naar hosting voor jouw website, webshop of app? Convident biedt het. Wij hebben onze eigen server om jouw platform veilig en snel te hosten.

Onderhoud

Backups / Updates

Het onderhouden van jouw platform is het up-to-date houden van techniek, het voorblijven op je concurrenten maar bovenal op gebied van beveiliging optimaal voor de dag komen.

SEO

Optimalisatie / Vindbaar

Op zoek naar een online marketing bureau dat ervoor zorgt dat de website van jouw bedrijf beter en vaker gevonden wordt? Convident is de partij die je hierbij kan helpen.

SEA

Zoekvraag / Advertenties

SEA richt zich op het beantwoorden van de zoekvraag door middel van advertenties in Google & Bing. Meer traffic door clicks op jouw advertentie, hier start je SEA campagne.

Marketing

Convident vind het belangrijk dat jouw website goed gevonden wordt. We zorgen er hierdoor voor dat jouw website geoptimaliseerd is voor Google. Dit betekent dat wij de SEO van jouw website optimaliseren en gaan werken aan de linkbuilding. Daarnaast willen wij jou ook helpen met het inzetten van effectieve SEA-campagnes. Wij zorgen ervoor dat je door het gebruik van een SEA-campagne een hoge return on investment krijgt en dat is toch ook het doel van elke ondernemer. Naast het bouwen van jouw website helpen wij ook mee met de marketing voor jou bedrijf. Onze grafische ontwerpers maken graag een design voor bijvoorbeeld flyers, animatievideo, visitekaatjes, logo’s of 360graden businessvieuws. Neem contact met ons op voor meer informatie over al onze mogelijkheden!

Wij zorgen voor alle marketing aspecten voor jouw website

Jouw website up-to-date bij Convident

Onze pakketen

Nadat wij jouw website hebben ontwikkeld kun je ervoor kiezen om ons jouw onderhoud en hosting te laten doen. Wij bieden een aantal onderhoudspakket aan zodat jouw website en de techniek up-to-date blijft. In de onderhoudspakketten worden onder andere CMS-updates gedraaid, plug-in updates uitgevoerd, de websites beveiligd en back-ups gemaakt naar de Cloud. Wil je niet aan een jaar pakket vastzitten? Bij Convident ben jij ook welkom om ons in te huren op uur basis.  Naast onze onderhoudspakket bieden wij ook hosting van jouw website aan. Hierbij zorgen wij mede voor een krachtige server, domeinnaam en opslagruimte.

Jouw teamgenoten.

 • Rutger van de Griendt
  Directeur operationele zaken
 • Rick Dreise
  Directeur algemene zaken
 • Lisa Busscher
  Accountmanager
 • Rowan van Wijk
  Online marketeer
 • Jacco Appeldoorn
  Designer & webdeveloper / projectmanager
 • Kris Procee
  Full-stack developer
 • Manuel Schreuder
  Designer & webdeveloper
 • Cas Klamer
  Allround support / back-end developer
 • Kevin Schreuder
  Junior web & app ontwikkelaar
 • Remi Thüss
  Junior webdeveloper
Bekijk ons team

Projecten.

Serviceflat Groenestein

Serviceflat Groenestein

Accountselect

 • Webdesign Drenthe


  Leer Convident beter kennen.

  Sinds 2013 werken wij elke dag met veel passie om onze ondernemers te helpen met een kwalitatief hoogstaande website. Met een gespecialiseerd team met verschillende expertises, maken wij de website persoonlijk, klantvriendelijk en optimaal vindbaar.

  Onze bedrijfsnaam Convident is afkomstig van het Engelse Confident (vertrouwen, staat voor zeker). Op Convident kan je bedrijf bouwen en vertrouwen. Onze werkwijze en beleving van merkidentiteit zul je al ervaren bij het eerste contactmoment. Hier zijn wij trots op!

  Meer weten?

  Convident in de maatschappij

  Als organisatie gaan wij een stap verder dan alleen onze online dienstverlening. Zo draagt internetbureau Convident haar steentje bij.

  Bekijk maatschappelijk

  Convident staat voor duurzaam

  We willen anderen laten zien dat een duurzame winst voor het grijpen ligt. Ook in onze branche kunnen we het verschil maken.

  Bekijk duurzaamheid

Waardevolle woorden.

 • Voor diverse website en webshop projecten werken we al langere tijd samen met Convident. Hun kennis, kwaliteit en persoonlijke service zorgt ervoor dat Convident de ideale online partner is. Een team van online vakspecialisten waarop je kunt vertrouwen.
  René Meijer
 • De mensen achter Convident zijn klantgericht, denken met u mee en leveren maatwerk.
  Jaap de Winter
 • Wij vinden Convident een echte aanrader voor het ontwikkelen van een website.
  Wietse Rozema
 • We zijn zeer content, we bezitten nu een professioneel websysteem dat makkelijk in onderhoud is en toegankelijk is voor alle bezoekers.
  Edzo Bergman

Laatste nieuws.

App store optimalisatie, de invloed van bezoekers

Vorige week schreven we een artikel over hoe we apps het beste kunnen optimaliseren in de app stores door middel van App Store Optimalisatie. Deze week gaan we kijken naar…

Met ingang van maandag 1 oktober hebben we Manuel Schreuder (front-end developer) bij Convident mogen verwelkom. Op het gebied van grafisch vormgeven en het ontwikkelen van websites heeft Manuel ruime…

Meer nieuws

Klanten.

Responsive Menu Pro Image Responsive Menu Clicked Image