Webdesign Drenthe

Webdesign Drenthe nodig, Convident staat voor je klaar!

Leer ons kennen

Ben jij opzoek naar een bedrijf die een website kan maken geheel naar jouw wensen? Neem dan eens een kijkje op onze website. Wij zijn een full-service-internetbureau die websites maakt op maat. Samen met een team van specialisten maken wij gebruiksvriendelijke en professionele websites. Wij zorgen onder andere ervoor dat jouw website goed vindbaar is op Google. Daarnaast maken wij jouw website zo dat hij gemakkelijk in gebruik is. Hierbij houd jij je website up-to-date en kan je makkelijke nieuwe berichten toevoegen. Wil jij ook een nieuwe website precies in jouw huisstijlen? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact op om met ons een vrijblijvende afspraak te maken. In het gesprek bespreken wij alle mogelijkheden en wensen.

Maak een afspraak

Marketing

Convident vind het belangrijk dat jouw website goed gevonden wordt. We zorgen er hierdoor voor dat jouw website geoptimaliseerd is voor Google. Dit betekent dat wij de SEO van jouw website optimaliseren en gaan werken aan de linkbuilding. Daarnaast willen wij jou ook helpen met het inzetten van effectieve SEA-campagnes. Wij zorgen ervoor dat je door het gebruik van een SEA-campagne een hoge return on investment krijgt en dat is toch ook het doel van elke ondernemer. Naast het bouwen van jouw website helpen wij ook mee met de marketing voor jou bedrijf. Onze grafische ontwerpers maken graag een design voor bijvoorbeeld flyers, animatievideo, visitekaatjes, logo’s of 360graden businessvieuws. Neem contact met ons op voor meer informatie over al onze mogelijkheden!

Wij zorgen voor alle marketing aspecten voor jouw website

Jouw website up-to-date bij Convident

Onze pakketen

Nadat wij jouw website hebben ontwikkeld kun je ervoor kiezen om ons jouw onderhoud en hosting te laten doen. Wij bieden een aantal onderhoudspakket aan zodat jouw website en de techniek up-to-date blijft. In de onderhoudspakketten worden onder andere CMS-updates gedraaid, plug-in updates uitgevoerd, de websites beveiligd en back-ups gemaakt naar de Cloud. Wil je niet aan een jaar pakket vastzitten? Bij Convident ben jij ook welkom om ons in te huren op uur basis.  Naast onze onderhoudspakket bieden wij ook hosting van jouw website aan. Hierbij zorgen wij mede voor een krachtige server, domeinnaam en opslagruimte.

Jouw teamgenoten.

 • Rutger van de Griendt
  Directeur operationele zaken
 • Rick Dreise
  Directeur algemene zaken
 • Cas Klamer
  Allround support / projectmanager
 • Merel van der Wees
  Grafisch vormgever / projectmanager
 • Jacco Appeldoorn
  Webdeveloper / projectmanager
 • Sebastiaan Prenger
  Online marketeer
 • Dennis Corman
  Commercieel medewerker
 • Maarten Bakker
  Marketing medewerker
 • Willemijn de Bruin
  Online marketeer
 • Rob Verkerk
  Front-end developer
 • Jana Kuiper
  Grafisch vormgever
 • Kris Procee
  Grafisch / webdeveloper
Bekijk ons team

Projecten.

Fysiotherapie Smith

We are QAS

Creatieve Weg

 • Webdesign Drenthe


  Leer Convident beter kennen.

  Sinds 2013 werken wij elke dag met veel passie om onze ondernemers te helpen met een kwalitatief hoogstaande website. Met een gespecialiseerd team met verschillende expertises, maken wij de website persoonlijk, klantvriendelijk en optimaal vindbaar.

  Onze bedrijfsnaam Convident is afkomstig van het Engelse Confident (vertrouwen, staat voor zeker). Op Convident kan je bedrijf bouwen en vertrouwen. Onze werkwijze en beleving van merkidentiteit zul je al ervaren bij het eerste contactmoment. Hier zijn wij trots op!

  Meer weten?

  In de maatschappij

  Als organisatie gaan wij een stap verder dan alleen onze online dienstverlening. Zo draagt Convident haar steentje bij.

  Bekijk maatschappelijk

  Convident staat voor duurzaam

  We willen anderen laten zien dat een duurzame winst voor het grijpen ligt. Ook in onze branche kunnen we het verschil maken.

  Bekijk duurzaamheid

Waardevolle woorden.

 • De mensen achter Convident zijn klantgericht, denken met u mee en leveren maatwerk.
  Jaap de Winter
 • Ik heb meerdere websites door Convident laten ontwikkelen, simpelweg omdat ze waar maken wat er is afgesproken. Ook hun online SEO prestaties mogen er zijn en zorgen voor meer online aanvragen!
  Klaas Hofstede
 • Vriendelijke mensen, korte lijnen en de snelheid waarmee je geholpen wordt bij Convident spreken me erg aan. Maar bovenal ben ik erg tevreden over het resultaat van mijn website.
  Klasina van der Werf
 • Voor de online vindbaarheid en de uitstraling naar de gasten toe heeft Convident een belangrijke rol gespeeld.
  Grietje Hofstede

Laatste nieuws.

Even voorstellen: Josien en Rianne

Wij verwelkomen vanaf maandag 29 januari twee nieuwe sales toppers; Josien Kolleman en Rianne Snoeken. Josien en Rianne hun takenpakket bestaat voornamelijk uit commerciële activiteiten, netwerken en marketing. Josien Onze eerste nieuwe aanwinst Josien stelt zich Lees meer

Branding Trends 2018

Het nieuwe jaar is begonnen, 2018 is een jaar met komende en blijvende trends in branding. In dit nieuwsbericht zullen een aantal trends onder de loep worden genomen. Welke nieuwe trends ontstaan er in 2018? Lees meer

Meer nieuws

Klanten.

Responsive Menu Pro Image Responsive Menu Clicked Image