Webdesign Drenthe

Een website laten maken in Drenthe? Wij van Convident staan voor je klaar!

 

 

Ben jij opzoek naar een bedrijf die een website kan maken geheel naar jouw wensen? Neem dan eens een kijkje op onze website. Wij zijn een full-service-internetbureau die websites maakt op maat. Samen met een team van specialisten maken wij gebruiksvriendelijke en professionele websites. Wij zorgen onder andere ervoor dat jouw website goed vindbaar is op Google. Daarnaast maken wij jouw website zo dat hij gemakkelijk in gebruik is. Hierbij houd jij je website up-to-date en kan je makkelijke nieuwe berichten toevoegen. Wil jij ook een nieuwe website precies in jouw huisstijl? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact op om met ons een vrijblijvende afspraak te maken. In het gesprek bespreken wij alle mogelijkheden en wensen.

Marketing

Convident vind het belangrijk dat jouw website goed gevonden wordt. We zorgen er hierdoor voor dat jouw website geoptimaliseerd is voor Google. Dit betekent dat wij de SEO van jouw website optimaliseren en gaan werken aan de linkbuilding. Daarnaast willen wij jou ook helpen met het inzetten van effectieve SEA-campagnes. Wij zorgen ervoor dat je door het gebruik van een SEA-campagne een hoge return on investment krijgt en dat is toch ook het doel van elke ondernemer. Naast het bouwen van jouw website helpen wij ook mee met de marketing voor jouw bedrijf in Drenthe. Onze grafische ontwerpers maken graag een design voor bijvoorbeeld flyers, animatievideo, visitekaartjes, logo’s of 360graden businessviews. Neem contact met ons op voor meer informatie over al onze mogelijkheden!

img-50 img-fifty

Vraag een gratis SEO consult aan.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Est nullam in condimentum adipiscing. Ligula mollis mattis est sit ac dictum commodo.

img-50 img-fifty

Onze pakketten

Nadat wij jouw website hebben ontwikkeld kun je ervoor kiezen om ons jouw onderhoud en hosting te laten doen. Wij bieden een aantal onderhoudspakket aan zodat jouw website en de techniek up-to-date blijft. In de onderhoudspakketten worden onder andere CMS-updates gedraaid, plug-in updates uitgevoerd, de websites beveiligd en back-ups gemaakt naar de Cloud. Wil je niet aan een jaar pakket vastzitten? Bij Convident ben jij ook welkom om ons in te huren op uur basis.  Naast onze onderhoudspakket bieden wij ook hosting van jouw website aan. Hierbij zorgen wij mede voor een krachtige server, domeinnaam en opslagruimte.

Onze klanten.

Wij werken onder andere samen met:

 

Projecten / Cases.

Deze projecten hebben we in samenwerking met onze opdrachtgevers recent mogen ontwikkelen

AVE Solutions

AVE Solutions
Online marketing Website
AVE Solutions

De Vries XL

De Vries XL
Online marketing Webapplicatie Webshop
De Vries XL
© 2014 - 2022 Copyright - Convident. Convident B.V. wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 227 beoordelingen. Partnerships Ons werkgebied Privacyverklaring Algemene voorwaarden