Webdesign Dokkum

Ben je opzoek naar een bedrijf voor jouw webdesign in Dokkum? Wij van Convident bouwen jouw nieuwe website, geheel op maat, mobile first en zoekmachine vriendelijk. Tijd voor een betrouwbare webpartner? Dan ben je ook in Dokkum bij ons aan het juiste adres!

 

Bij Convident Digital Agency. zijn wij specialist op het gebied van webdesign. Onze ervaren designers en programmeurs bouwen een op maat gemaakte website die aansluit op de behoeften van jouw klanten en organisatie. Naast het bouwen van websites weten wij bij Convident ook wel raad met het ontwikkelen van webshops. Zo bouwen wij graag mee aan de online successen van jouw organisatie!

  • Betrouwbare webpartner;
  • Website of webshop op maat;
  • Zoekmachine vriendelijk gebouwd;

Wat kun je verwachten?

Bij Convident staan wij voor je klaar. Wij beginnen met een kennismaking waarbij we onder het genot van een kopje koffie elkaar leren kennen. Daarna gaan we jouw wensen en eisen vaststellen. Zodat de planning kan worden vastgesteld. Op dat moment begint de designfase(optioneel) waarbij de grafische voorstellen worden gepresenteerd. Als de designs zijn goedgekeurd toveren we het ontwerp om naar een live website of webshop. Vervolgens wordt de website gevuld met content die jij of Convident aanlevert. Nu kan de website worden opgeleverd. De oplevering betekent dan (hopelijk) niet het einde van onze samenwerking. Wij helpen je na het bouwen van je nieuwe website of webshop graag verder met een passende online marketing strategie.

img-50 img-fifty

Opzoek naar expertise

Bij Convident hebben wij alle kennis en kunde in huis om jouw online aanwezigheid te vergroten of te versterken. Neem daarom vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek.

img-50 img-fifty

Verbeteren van de online vindbaarheid

Bij Convident vinden we het heel belangrijk dat jouw website of webshop goed vindbaar is en hoog in de vertoningen van Google terecht komt. Wij stellen daarom samen met jou een aantal doelstellingen vast waarop de website gevonden moet worden. Daarnaast zorgen wij voor een aantal relevante links naar jouw website. Met deze links zal Google jouw website bestempelen als relevant. Hoe relevant Google jouw website vindt, hoe meer relevante bezoekers er getrokken worden naar jouw website. Om deze redenen is het heel belangrijk dat jouw website geoptimaliseerd is voor de zoekmachine. Wij halen meer uit jouw website!

Onze klanten.

Wij werken onder andere samen met

Projecten / Cases

Deze projecten hebben we in samenwerking met onze opdrachtgevers recent mogen ontwikkelen.

AVE Solutions

AVE Solutions
Online marketing Website
AVE Solutions

De Vries XL

De Vries XL
Online marketing Webapplicatie Webshop
De Vries XL